• File

Ирина

Технолог

Age:
46 years
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

[pic]
---
Професійна діяльність:

Грудень 2019 –Лютий 2023 технолог в сітці ресторанів, в підпорядкуванні
8ресторанів. Добавляю блюда в smart tauch.R-Keeper
- Складання калькуляції готової продукції в інформаційній системі 1С
підприємство; розрахунок собівартості блюда в праграмі1С 8, проведення
переобліків проміжних та місячних.Уміння аналізувати результати виробничого
процесу(виявляти причини надлишку і недостач).Навички по роботі з
номенклатурою.Уміння працювати зі звітами(звіт продажу блюд)Працюю з
оборотно -сальдовими відомостями рахунки 2821,26,281,2091Контроль за
правильністю ведення операцій на 26,2821та 281 рахунку.
Жовтень 2016 –листопад 2019 р –ресторан ДП Курені
Листопад 2013 – вересень 2016 –декретна відпустка
Листопад 2010-жовтень 2013 –технолог калькулятор ресторану ДП Курені.
Розробка технологічних і калькуляційних карточок на блюда, , розрахунок
собівартості блюда в праграмі StorHaus проведення переобліків проміжних та
місячних.Уміння аналізувати результати виробничого процесу(виявляти причини
надлишку і недостач
січень 2009 - листопад 2010 - технолог по виробництву фруктових
наповнювачів ТОВ “ Сезон 365 “ – розробка технологічних рецептур ,
розрахунок собівартості , контроль за технологічним процесом
червень 2007 – листопад 2009 – майстер цеху заморожених напівфабрикатів ТОВ
«Три Ведмеді» (організація виробничого процесу; контроль за виробничим
процесом: співвідношення у готовому продукті, якість зовнішнього вигляду;
дата на упаковці; складання звітів за минулу добу та переміщення;
заповнення журналів: співвідношення, надходження та аналіз якості борошна,
контроль процесу виготовлення фаршу; прийом сировини; щотижнева
інвентаризація залишків сировини; контроль залишків сировини та
інвентаризація на перше число місяця. Калькуляціяࠀࠂࠄ звітів в 1С.
Проведення інструктажів по ТБ, навчання нових робітників, контроль.);
травень 2004 – червень 2007 – декретна відпустка;
квітень 2003 – травень 2004 – технолог на фірмі «Олімп» (ковбасний цех)
м.Васильків, Київської області (контроль технологічного процесу:
калькуляція сировини та ковбасних виробів, ведення технологічних
документів, розробка нових рецептур ковбасних виробів, підбір спецій та
інгредієнтів для виробництва, прийом сировини; контроль за якістю продукції
і дозуванням сировини.);
травень 2002 – березень 2003 – технолог ТОВ «Альфаміт – Імпекс» (продаж та
професійна консультація комплексних спецій для ковбасних виробів, виїзд на
підприємства для проведення пробного вироблення та навчання технологів
праці з ними);
липень 2000 – квітень 2002 – ТОВ «Березнянка» (м’ясопереробний завод)
м.Київ – майстер – ученик (жиловка м’яса по сортам, праця за кутером:
складання фаршу, формування ковбасних виробів у ковбасну оболочку, термічна
обробка ковбасних виробів та їх зберігання);Освіта:
Освіта вища технологічна (1995 – 2000 рр. навчання в Українському
державному університеті харчових технологій, спеціальність – „технологія
зберігання, консервування та переробки м’яса”).
Додаткові дані:
44 роки, заміжня, виховую 19-ти річну доньку і 9-ми річну, володію
комп’ютером, українською та російською мовами - вільно, англійською зі
словником.
Комунікабельна, енергійна, старанна .

Р Е З Ю М Е
Сучкова Ірина Михайлівна
Телефон:
моб. [open contact info](look above in the "contact info" section)

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: