Resume from March 16, 2022 PRO

Олександр

Інженер-конструктор, менеджер з продажу обладнання (гідравліка, пневматика)

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
43 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Менеджер з продажу гідравлічного та пневматичного обладнання і компонентів (Керівник відділу гідравліки та пневматики)

from 06.2018 to 06.2020 (2 years)
ТОВ «AБР електрик» www.abr-electric.com.ua, Київ (постачання електричних компонентів та засобів промислової автоматизації і спеціалізованого програмного забезпечення, постачання гідравлічного, пневматичного, газового обладнання та засобів автоматизації.)

Підбір та продаж гідравлічного ( Parker, Vickers, Rexroth, Asco та інші), пневматичного (Festo, Camozzi, Metal Work, Parker, Asco, Rexroth, Aventics, SMC та інші), газового обладнання та засобів автоматизації (Dungs, Krom Schroder).

Менеджер з продажу гідравлічних та пневматичних компонентів і обладнання (Керівник відділу гідравліки та пневматики)

from 09.2016 to 06.2018 (1 year 9 months)
ТОВ «ВБР електрик». www.vbr-electric.com.ua, Київ (постачання електричних компонентів та систем промисловової автоматизації та спеціального програмного забезпечення, постачання гідравлічного, пневматичного,газового обладнання та систем автоматизації промислових процесів.)

Підбір та продаж гідравлічного ( Parker, Vickers, Rexroth, Asco та інші), пневматичного (Festo, Camozzi, Metal Work, Parker, Asco, Rexroth, Aventics, SMC та інші), газового обладнання та засобів автоматизації (Dungs, Krom Schroder).

Інженер-конструктор

from 03.2012 to 09.2016 (4 years 6 months)
ТОВ «ЕЛО ПАК» www.elo-pack.com, Київ (Проектування та виробництво пакувального обладнання)

Проектування пакувального та дозувального обладнання, нестандартного обладнання, обладнання з листового матеріалу. При проектуванні використовував пневматичні, електричні приводи та системи управління, управляючі механічними елементами обладнання. Технічний нагляд за виготовленням спроектованого обладнання. Доопрацювання дизайну спроектованого обладнання. Забезпечення виробництва конструкторською документацією. Проектування пакувального обладнання за умовами замовника. Робота в співпраці з підрозділами підприємства (відділ постачання, виробничий відділ, відділ сервісу та відділ продажу).

Інженер-гідравлік.

from 06.2008 to 03.2011 (2 years 9 months)
Представництво фірми «HYDAC» в Україні., Київ (Фірма «HYDAC» (Германія) займається виробництвом гідравлічного, фільтрувального, охолоджуючого та управляючого обладнання обладнання, проектуванням гідравлічних систем та агрегатів, а також сервісом робочих рідин. www.hydac.de.)

Виконував роботи з підбору гідравлічного обладнання по технічним умовам клієнта, підбір аналогів обладнання «HYDAC» для обладнання фірм конкурентів. Проводив технічні консультації по доцільності застосування певного гідравлічного (фільтрувального чи охолоджуючого) обладнання в різних гідравлічних системах. Виконував розрахунки для підбору гідравлічного, фільтраційного та охолоджуючого обладнання, циліндрів та ін.. Підготовка технічної документації, описання, інструкцій, паспортів для обладнання «HYDAC». Підготовка комерційних пропозицій клієнтам.
Пошук перспективних клієнтів. Робота з постійними клієнтами. Супроводження замовлень. Підписання контрактів на постачання обладнання постійним та новим клієнтам.
Виконував роботи по сервісу гідравлічного та фільтрувального обладнання «HYDAC».
Проведення виставок та презентацій обладнання «HYDAC».

Інженер-конструктор

from 09.2007 to 06.2008 (9 months)
Підприємницька діяльність, Київ (проектування нестандартного обладнання згідно з технічних умов замовника.)

- Проектування нестандартного обладнання.
- Розробка технічної документації.

Інженер-гідравлік

from 09.2005 to 09.2007 (2 years)
Представництво фірми «HYDAC» в Україні., Київ (Фірма «HYDAC» (Германія) займається виробництвом гідравлічного, фільтрувального, охолоджуючого та управляючого обладнання обладнання, проектуванням гідравлічних систем та агрегатів, а також сервісом робочих рідин. www.hydac.de.)

В представництві фірми «HYDAC» виконував роботи з підбору гідравлічного, фільтрувального та охолоджуючого обладнання. Проводив консультації відносно можливості та доцільності застосування даного (вибраного) гідравлічного обладнання виробництва «HYDAC» в різних гідравлічних системах, підбір аналогів обладнання для обладнання фірм конкурентів (Parker, SauerDanfoss, Kracht, Comatrol, Duplomatic, Kawasaki, BoschRexroth, Ponar, Vickers та ін.). Підготовка комерційних пропозицій для клієнтів. Проводив підготування до презентацій. Проводив презентації компанії «HYDAC». Приймав участь в виставках обладнання. Займався сервісним обслуговуванням обладнання «HYDAC».

Інженер-конструктор. Начальник конструкторсько-технологічного відділу.

from 04.2004 to 07.2005 (1 year 3 months)
ВАТ «Київметалопром»., Київ (Підприємство по виготовленню металопрокату, профілів ГКС, штампованих виробів, металоконструкцій та профілеформувального обладнання.)

Виконував роботи по проектуванню: гідравлічного та пневматичного обладнання, автоматизованих гідравлічних та пневматичних систем, нестандартного обладнання, металоконструкцій, профілеформувального обладнання, підбір гідравлічного та пневматичного обладнання. Технічний та технологічний нагляд за виготовленням обладнання. Забезпечення виробництва конструкторскою документацією. Робота в співпраці з всіма підрозділами підприємства. Приймав участь в сертифікації продукції підприємства. Розробка конструкторської документації обладнання по технічним умовам необхідним для виготовлення продукції. Проектування обладнання яке дозволяє розширити асортимент продукції підприємства.

Education

НТУУ "КПІ"

Факультет: механіко-машинобудівний. Спеціальність: гідравлічні та пневматичні машини., Київ
Higher, from 1998 to 2004 (5 years 10 months)

Диплом з відзнакою.
Публікації: Стаття «Аналітичне дослідження процесу транспортування рідини в щілині з хвилею деформації» видана в часопису Черкаського державного технологічного університету № 2, 2004 р. стр. 47-52.
Приймав участь та робив доповідь на IX Міжнародній конференції «ГІДРОАЕРОМЕХАНІКА В ІНЖЕНЕРНІЙ ПРАКТИЦІ» 2 - 5 червня 2004 року.

Additional education and certificates

Стажировка на предприятии "HYDAC" (Польша)

09.2005 - 12.2005

Knowledge and skills

КОМПАС

Disability

2nd degree.

Additional information

Навички:
- Проведення переговорів з клієнтами.
- Досвід продажів B2B.
- Співпраця в великому колективі.
- Підготовка техніко-комерційних пропозицій.
- Супроводження замовлень.
- Підготовка описань, інструкцій та паспортів обладнання.
- Участь та проведення виставок та презентацій.
- Виявлення причин псування обладнання.
- Проведення планових та аварійних сервісних робіт.
- Робота з конструкторською документацією.
- Проектування нових видів обладнання та розширення асортименту продукції підприємств.
- Робота з структурними підрозділами торгових та виробничих підприємств.

Ціль:
-Удосконалення особистих знань, вмінь та навичок.
-Розвиток фірми та підприємства.
-Вивчення нових технологій та процесів.
-Кар’єрний ріст.
-Достойная оплата.

Сфера діяльності:
- машинобудування;
- виробництво;
- продаж обладнання та технічне обслуговування;
- сервісне обслуговування обладнання;
- проектування механічного обладнання, проектування обладнання з гідравлічними та пневматичними компонентами з інтегрованою електричною системою управління, контролю та позиціонування. З подальшим виготовленням спроектованого обладнання.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: