- File
Игорь
Головний технолог (м'ясо, риба, кейтеринг, ковбасні вироби, делікатеси)
- Age:
- 41 years
- City:
- Dnipro
Contact information
The job seeker has entered a phone number and email.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/11800260/
Uploaded file
The file contains 2 more pages.
Quick view versionThis resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.
Мобільний телефон:
WhatsApp [
Для дзвінків [
Дата народення:
25.10.1983 р., (42 роки)
Сімейний стан:
У шлюбі. Двоє дітей.
Ціль:
Технолог у харчовій промисловості, (ковбасні вироби, забій та переробка м'яса птиці, виробництво заморожених напівфабрикатів з м'яса та овочів, виробництво готових до споживання страв, кейтеринг)
Освіта:
2007р. – 2008р.
2001р. – 2007р.
Дніпропетровський аграрний інститут, факультет ветеринарної медицини Отримано диплом магістра. Присвоєно кваліфікацію: Магістр ветеринарної медицини.
Дніпропетровський аграрний інститут, факультет ветеринарної медицини Отримано диплом про вищу освіту, сертифікат про пройдене стажування «Хвороби птахів». Присвоєно кваліфікацію "Лікар ветеринарної медицини". Середній бал 4,6.
Досвід роботи
29.03.23 по нині
ТОВ «Олімпіус консалт» м.Дніпро. Головний технолог підприємства. Розробка нових продуктів, оптимізація наявних процесів, зменшення собівартості страв високого ступеня готовності.
Проектування нового виробництва з нуля у сфері кейтерінгових послуг, запуск потужностей, нарощування темпів виробництва готових охолоджених страв для шкільного харчування в більш ніж 96 школах та ліцеях Дніпра, харчування дітей в дитсадах, харчування в лікарнях міста.
15.04.22р. 26.03.23р.
ТОВ «Експерт Міт» м.Івано-Франківськ
Начальник цеху виробництва напівфабрикатів з м'яса свинини, птиці, риби, яловичини, по сумісництву головний технолог підприємства.
Обов'язки: організація процесу виробництва на всіх етапах, контроль якості продукції, розробка нових продуктів.
22.09.21р.-11.01.2022р.
С. Єлизаветівка ПрАТ “Оріль-Лідер” ТМ “Наша ряба”, “Апетитна”, Майстер дільниці фасування та виробництва напівфабрикатів.
Обов'язки: Організація процесу фасування напівфабрикатів з м'яса курчат бройлерів згідно стандартів НАССР. Ведення супровідної документації, контроль рецептур. Звітність, робота з персоналом. У підпорядкуванні 110 робітників. Потужність дільниці 140 тон продукції за добу.
16.04.2017р. – 5.09.21р.
Узбекистан, м. Ташкент ТОВ "JK Group product" Головний технолог виробництва курячих заморожених напівфабрикатів та ковбасного цеху.
Обов'язки:
- підбір обладнання, монтаж, налагодження, запуск виробничих потужностей виробництва заморожених напівфабрикатів та ковбасних виробів
- розробка нових видів продукції, освоєння ринку курячих напівфабрикатів та ковбасних виробів в Узбекистані
- організація роботи виробництва, навчання персоналу
- нарощування темпів виробництва
- організація та контроль створених бізнес процесів
2016р. – 2017р.
ТОВ «УкрАгрополісся» м. Житомир Головний технолог забійного цеху.
Обов'язки:
- проектування забійного цеху бройлерів, потужністю 3000 голів за годину, шефмонтаж обладнання
- запуск роботи виробництва, навчання персоналу, оптимізація процесів
- Створення бренду, організація заходів щодо впровадження стабільності якості продукції, зміцнення конкурентоспроможності продукції на внутрішньому ринку.
2015р.-2016р.
ТОВ "Комплекс Губін", ТМ "Пак Курчак". Головний технолог забійного цеху.
Обов'язки:
- організація запуску змонтованого нового забійного цеху 6600 голів за годину у місті Нововолинськ Волинської області
- налагодження роботи обладнання, оптимізація процесів, навчання персоналу
- Впровадження ISO 22000
- визначення заходів та їх впровадження у виробництво для поетапного виведення підприємства на європейську якість продукції
Отримано євро номер заводу. Старт торгівлі з Євросоюзом.
02.09.2011р. – 2015р.
Приватне підприємство «Укрптахосервіс»
Гол. технолог виробництва виготовлення напівфабрикатів з різних видів м'яса, з овочів та комбіновані, виготовлення ковбасних виробів, копчених делікатесів.
Обов'язки:
- аналіз умов виробництва, розробка заходів для виходу з режиму антисанітарії, запровадження виконання санітарних правил на виробництві, контроль виконання (перше з поставлених завдань на час вступу на посаду);
- розробка та впровадження в життя ISO 22000 на підприємстві (перепланування будівлі, виробництва, потоків руху працівників, тари, сировини, продукції...);
- розробка та впровадження заходів щодо суттєвих збільшення термінів реалізації продукції;
- розробка та впровадження у виробництво нових видів напівфабрикатів (охолоджених курячих, індичих, фаршів; охолоджених ковбасок з індика та курки) та ковбасних виробів (напівкопчених ковбас, варено-копчених делікатесів, тощо)
- організація та контроль виробничого процесу, аналіз та подальша переробка рекламацій;
- приймання сировини та відвантаження готової продукції.
- Організація та проведення внутрішніх аудитів за системою НАССР як керівник групи ХАСП (Раніше пройдено навчання, отримано сертифікат).
- Розбирання бройлера, свинини, індика, обробка, збільшення термінів реалізації, поліпшення товарного вигляду, зменшення собівартості.
- Складання рецептур ковбас з м'яса бройлера, індика, свинини, впровадження у виробництво, контроль, зменшення собівартості.
- запуск наявного для підприємства ковбасного цеху, розробка рецептур, нарощування темпів виробництва. Основним клієнтом був Донецький, Кримський, Криворізький та Харківський регіони.
22.03.10р. – 26.08.11р.
Корпорація "Агро-Овен" ТМ "ЗОЛОТКО" Департамент тваринництва (птахівництво). Технолог виробництва.
Основні обов'язки:
- забезпечення, контроль та аналіз виконання планів виробництва;
- розробка коригувальних заходів, які мають забезпечити якісні показники, а також економію сировинних та енергоресурсів;
- систематичний аналіз, виявлення та мобілізація внутрішніх резервів для зростання продуктивності праці;
- Забезпечення виконання працівниками вимог нормативної документації;
- Контроль дотримання технологічної дисципліни;
- Організація навчання, підвищення кваліфікації, перепідготовки працівників усіх структурних підрозділів;
- забезпечення ефективної взаємодії працівників та координація їх діяльності;
- своєчасне подання встановлених видів звітності;
- контроль за дотриманням необхідних параметрів та режимів при забої, та подальшої обробки курчат бройлерів, а також режимів охолодження та зберігання готової продукції та своєчасне реагування на випадки їх порушення;
- своєчасне вивчення організаційно-розпорядчих документів, що надходять, ознайомлення з ними в частині, що стосується свого профілю роботи, своєчасна організація виконання поставлених у цих документах завдань;
- Виконання наказів, розпоряджень, вказівок, інших організаційно-розпорядчих документів керівництва підприємства;
- розробка нормативних документів, розпоряджень, проектів наказів, протоколів, навчально-методичних посібників, експериментів та експериментальних партій продукції з метою підвищення якості та ефективності роботи, а також здійснення коригувальних та запобіжних заходів на рівні своєї компетенції;
формування бази робочих документів, що супроводжують діяльність, інших нормативних документів, передбачених трудовим законодавством, наказами та розпорядженнями директора та головного технолога підприємства з метою накопичення досвіду практичної діяльності та забезпечення наступності поколінь;
- інформування вищих керівників про всі проблемні ситуації, для вирішення яких не вистачає повноважень та компетенції;
- щомісячне підбиття підсумків роботи, оцінка діяльності кожного працівника та постановки завдань на наступний місяць;
- проведення службових розслідувань та подання до покарання працівників, які допустили порушення вимог посадових інструкцій, правил внутрішнього трудового розпорядку, трудової та виконавчої дисципліни;
- розробка графіків контрольних вимірів та експериментів;
- заохочення працівників, які систематично виконують вимоги посадових інструкцій, правил трудового розпорядку з особливою старанністю та відданістю справі;
- Забезпечення збереження комерційної таємниці особисто та працівниками підприємства.
2007р. – 04.2010р.
Корпорація "Агро-Овен" ТМ "ЗОЛОТКО" Департамент тваринництва (птахівництво). Лікар ветеринарної медицини м'ясопереробного підприємства.
• взяв участь у запуску нової лінії по забою птиці;
• взяв участь у нарощуванні темпів виробництва;
• організував заходи, пов'язані з благополуччям санітарно-епідеміологічного стану комплексу, проведенням планової дезінфекції, дезінсекції та дератизації; навчив персонал санітарним правилам для забійних цехів, організував їхнє виконання;
• навчив працівників ефективного використання основних та видаткових ТМЦ;
• пройшов навчання санітарній справі у Дніпропетровській міській СЕС, отримав сертифікат у дезінфекційній справі, був призначений старшим лікарем ветеринарної медицини, отримав підвищення заробітної плати;
• підвищив конкурентоспроможність товару над ринком;
Основні обов'язки:
• організація ветеринарно-санітарних заходів у забійному цеху;
• організація та контроль ведення ветеринарного документообігу;
• контроль за дотриманням стандартів якості продукції;
• організація та контроль складання нормативно-технічної та супровідної документації на продукцію, виробничі відходи;
• планування бюджету для ветеринарних препаратів, контроль за дотриманням бюджету, складання заявок, списання;
• організація та контроль своєчасного та поступального руху продукції на складі готової продукції при відвантаженні.
02-05. 2007р.
Корпорація "Агро-Овен" Департамент тваринництва (свинарство). Лікар ветеринарної медицини репродуктивний комплекс.
• закріпив практичні навички проведення ветеринарних заходів, зокрема патологоанатомічного розтину, кастрації, проведення стимуляції пологів у свиноматок, вакцинації поголів'я, діагностики та лікування заразних та незаразних захворювань у свиней, взяття крові з яремної вени у свиней, організації та проведення планових та позачергових заходів дезінсекції, дератизації, та дезінфекції;
• здобув досвід організації персоналу;
• знизив собівартість продукції за рахунок зменшення відмінка та благополуччя господарства з інфекційних захворювань поголів'я свиней;
• впровадив величезну кількість нестандартних рішень, зокрема зменшення витрат на оплату праці працівників за рахунок механізації;
• за час роботи розробив та впровадив принципово нову систему обліку племінного стада;
• отримав підвищення на посаді та підвищення оплати праці.
•
Додаткова інформація:
Вільно володію персональним комп'ютером як системний адміністратор.
Маю посвідчення водія кат. "В", стаж водіння -30 років.
Володію авто.
Особисті якості:
Аналітичний склад розуму, працездатність, стресостійкість, здатність до прогнозування, наполегливість, прямолінійність.
Мінімальна заробітна плата 200 000 гривень по Дніпропетровській області. Інші області України – додатково житло та витрати на пальне.
02.12.2024 р.
More resumes of this candidate
- PRO
200 000 UAH
Kamianske, Dnipro
Higher education · Full-time, part-time
- Главный технолог, ТОВ Губин, 1 year
- Главный технолог, Укрптицесервис, 3 years
Similar candidates
-
Старший майстер
60000 UAH, Dnipro, Vinnytsia , more 8 cities -
Технолог
Dnipro -
Технолог
Dnipro -
Технолог, фахівець зі стандартизації, аудитор
Dnipro -
Головний технолог хлібопекарного та булочного виробництва
Dnipro