• File

Ольга

Менеджер чатів, фахівець з митного оформлення (фармація)

City of residence:
Ladyzhyn
Ready to work:
Kyiv, Lviv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Резюме
Ольга Петрівна Репенко

Дата народження: 19 грудня 1990 року
Контактна інформація: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Електронна пошта: [open contact info](look above in the "contact info" section)

Досвід роботи:

• найменування підприємства: ТОВ «НВК «Екофарм»
• дата надходження: 20 жовтня 2023 року
• назва посади: керівник відділу Служби з розвитку
виробництва

• найменування підприємства: ПрАТ «МХП»
• дата надходження: 20 грудня 2022 року
• назва посади: фахівець з митного оформлення

• найменування підприємства: ТОВ «НВК» Віларус»
• дата надходження: 19 березня 2018 року
• назва посади: інженер-технолог виробничо-
технічного відділу та інженер-технолог виробництва

• найменування підприємства: ДП «Ензим»
• дата надходження: 15 вересня 2016 року
• дата закінчення: 16 березня 2018 року
• назва посади: інженер-технолог виробничо-
технічного відділу

• найменування підприємства: ПрАТ «Біолік»
• дата надходження: 6 червня 2016 року
• дата закінчення: 12 серпня 2016 року
• назва посади: мікробіолог

Освіта:

• дата надходження: вересень 2008 року
• дата закінчення: червень 2012 року
• назва навчального закладу: Одеський національний політехнічний
університет
• назва спеціальності: технологія фармацевтичних препаратів
• рівень освіти: базова вища освіта (бакалавр)

• дата надходження: вересень 2014 року
• дата закінчення: червень 2015 року
• назва навчального закладу: Український державний хіміко-техноло-
гічний університет

• назва факультету: фармація
• рівень освіти: повна вища освіта (спецаліст)

Професійні навички та знання:

• Навики роботи з документацією GMP, в системі менеджменту якості
(ISO 22000:2009, ISO 22000:2018), в системі аналізу ризиків, небезпеч-
них чинників і контролю критичних точок (HACCP); навики з розробки
документації (технологічних інструкцій, стандартних операційний про-
цедур (СОП). Маю навики з проведення внутрішніх аудитів на підпри-
ємстві, а також проведення навчання на виробництві (лекції). Маю на-
вики проходження аудиту систеим ISO 22 000:2018.

• Маю навики роботи в програмі MD Declareation: оформлення деклара-
цій експорту та імпорту в різних режимах, а також знання митного зако-
нодавства, УКТЗЕД, Incoterms;

• Вільне користування програмами Microsoft Office, Microsoft Outlook,
сканер, копіювальне обладнання, а також митними програмами MD
Declareation та MD office.
Професійні сертифікати:

• сертифікат з належної виробничої/дистриб’юторської практики GMP (9
грудня 2016 року);
• сертифікат аудитора системи менеджменту безпечності харчових про-
дуктів ISO 22000:2018 (20 серпня 2019 року);
• сертифікат з підготовки митних декларантів - брокерів (25 січня 2023
року).
• Свідоцтво за програмою для керівників та фахівців харчових підпри-
ємств на тему: «Менеджмент безпнчності харчових продуктів: принци-
пи HACCP, ISO 22 000:2018, FSSC 22 000 V.6. Внутрішній аудит за ISO
19 011: 2018» (08 червня 2025 року).
Знання мов:
Українська, російська мови - вільне володіння;
Англійська мова - вивчала рівні А1 (Beginner + Elementary (початковий);
А2 (Pre-Intermediate (нижчий за середній), а рівень В1 (Intermediate (се-
редній) - вивчаю наразі.
Інше:
• Можливість відряджень: так
• Вік: 34 роки
• Сімейний стан: розлучена
• Наявність дітей: так, Репенко Софія Ігорівна, 12 років
• Наявність водійських прав: так
• Риси характеру: відповідальна, цілеспрямована, швидко вчу-
ся новому, вмію переконувати та тримати під контролем декілька
справ одночасно, вмію спілкуватися з людьми, комунікабельна.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: