Олег

Менеджер ресторану, 35 000 UAH

Considering positions:
Менеджер ресторану, Менеджер з продажу
Employment type:
full-time
Age:
30 years
City:
Lviv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Менеджер з продажу

from 03.2025 to 05.2025 (2 months)
Dream Auto Logistik, Львів (Автобізнес та автосервіс)

Робота клієнтами по холодній та гарячій базі
Робота в СРМ системі
Підбір та викуп авто через аукціони Європи та США

Керівник ресторану

from 10.2024 to 02.2025 (4 months)
Atmosfera, ресторан, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Відкриття ресторану
2. Організація роботи залу, навчання персоналу.
3. Створення то проробка барної карти.
4. Створення та внесення в програму калькуляційних карт.
5. Пошук та домовленість з поставщиками товару.
6. Контроль руху продуктів (проведення списань, інвентиризацій)
7. Контроль руху готівкових коштів, слідкування за вчасною оплатою по договорах.
8. Оцінка показників якості роботи ресторану.

Офіціант, адміністратор, менеджер залу

from 08.2017 to 09.2024 (7 years 1 month)
Churrasco Grill&Wine, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

За період роботи отримав 2 підвищення. З офіціанта до менеджера залу.
До основних обов'язків входило:
1. Ведення касової дисципліни.
2. Організація роботи залу, контроль за виконанням та дотриманням усіх стандартів.
3. Навчання та постійний розвиток персоналу.
4. Слідкування за показниками якості роботи офіціанта та заохочення до їх покращення.
5. Підготовка та постійне оновлення навчально матеріалу для персоналу.
6. Контакт з гостями. Вирішення конфліктних ситуацій.

Knowledge and skills

  • Дисциплінованість
  • Комунікабельність
  • Робота в команді
  • Організація роботи персоналу
  • Відповідальність
  • Стабільність

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: