Resume from January 7, 2021 PRO

Kolodzeyska Yana

Менеджер проектів (фуд), 30 000 UAH

Part-time, remote.

Age:
33 years
City:
Kyiv
Ready to move to:
Cherkasy, Chernihiv, Ivano-Frankivsk, Lutsk, Lviv, Poltava, Rivne, Sumy, Ternopil

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email, address and Instagram.

In order to open contacts, sign in as an employer or register.


Work experience

Шеф-кондитер

from 11.2020 to 11.2020 (less than a month)
Food & Bakery, Київ (Заклад харчування)

Розробка цукерок та печива без цукру (проектна робота)

Технолог

from 08.2020 to now (5 months)
Smart Food, Київ (Кондитерські вироби без цукру)

Розробка рецептур нових продуктів, підбір,навчання, організація роботи персоналу, часткове ведення закупки,підбір технічного забезпечення, консультування

Технолог

from 02.2020 to 02.2020 (less than a month)
LUVO, Київ (Кондитерська)

Створення рецептур веганських шоколадних цукерок та печива. Проектна робота

Шеф кондитер

from 01.2020 to 01.2020 (less than a month)
Хармс, Київ (Ресторанний бізнес)

Створення веганського та низькокалорійного десертів (проектна робота)

Шеф кондитер & Зав виробництвом

from 01.2020 to now (1 year)
Veterano Brownie, Київ (Моно кондитерська)

Інвентаризація, закупка, навчання персоналу.

Розробка нових смаків брауні:
- без цукру
- веганський
- брауні банка

Технолог

from 11.2019 to now (1 year 2 months)
Sonora Trade Sp.z o.o., Краків (Харчова промисловість)

Розробка печива (health products) для масового виробництва

Технолог

from 10.2019 to 06.2020 (8 months)
ФруТім, Суми (Харчова промисловість)

Розробка продуктів здорового харчування для масового виробництва

Технолог

from 09.2019 to now (1 year 4 months)
PastaFamily, Київ (Виробництво арахісових паст)

Розробка нових смаків арахісових паст

Бренд-шеф

from 08.2019 to 03.2020 (7 months)
Ketoketobakery, Київ (кондитерська)

Розробка нового асортименту, консультування

Шеф кондитер

from 06.2019 to 06.2019 (less than a month)
Capo di Monte, Київ (Ресторан)

Написання рецептур нових позицій десертного меню. Проектна робота

Співвласник & Шеф-Кондитер

from 08.2018 to 12.2018 (4 months)
Bon Bar Row ( BBR - гарний барний ряд), Київ (Десертний бар)

Організація роботи, розробка та створення нових рецептур широкої направленості (сучасна класична, вегетаріанська, спортивна, дієтична кухня), пошук, відбір та навчання персоналу, ведення закупки продуктів, підбір техніки, інвентаря, частковий облік, організація робочого процесу, пошук клієнтів та інше, коли потребує ситуація.

Виконавчий директор & Шеф

from 07.2017 to 04.2018 (9 months)
Solodkiy, Київ (Виготовлення кондитерських виробів на замовлення)

розробка та створення нових рецептур, написання техкарт, пошук, відбір та навчання персоналу, часткове ведення закупки продуктів та інвентаря, частковий облік, організація робочого процесу, пошук клієнтів

Кондитер

from 05.2017 to 08.2017 (3 months)
BAO - MODERN CHINESE RESTAURANT & BAR, Київ (Ресторан)

Виготовлення сучасних мусових десертів

Директор&Шеф

from 03.2015 to 01.2017 (1 year 10 months)
Онлайн-кондитерська, Фастів (Виготовлення кондитерських виробів на замовлення)

Створення та розробка рецептур, виготовлення тортів, тістечок, цукерок, мафінів, кексів, дріжджового та бездріжджового хліба, іншої випічки на замовлення по класичним, сучасним та авторським рецептурам.


Education

Центр дієтології та психотерапії Баланс

Дієтологія та нутриціологія для спеціалістів, Київ
Specialized secondary, from 11.2020 to 12.2020 (1 month)

Інститут підготовки кадрів промисловості

Кухар-кондитер, Київ
Specialized secondary, from 12.2014 to 05.2015 (5 months)

Національний педагогічний університет ім. Драгоманова

“Правознавство”, Київ
Unfinished higher, from 09.2008 to 06.2012 (3 years 9 months)

Київський технікум готельного господарства

“Правознавство”, Київ
Specialized secondary, from 09.2005 to 06.2008 (2 years 9 months)

Проходила практику в Дніпровському РАЦСі і Солом'янському районному суді м.Києва


Professional and other skills

Computer skills
Досвідчений користувач таких програм: word, excel, internet, outlook.


Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • English — average

Additional information

Професійні навички та досягнення:
- Ведення декількох кулінарних проектів з нуля;
- Розробка меню;
- Створення нових рецептур(частину можна переглянути на: [open contact info](look above in the "contact info" section)
- Підбір та навчання персоналу;
- Облаштування професійної кухні кондитерського цеху та кафе;
- Організація процесу виробництва;
- Проведення майстер класів з вегетаріанської/веганської/дієтичної (кето, дюкан та ін.) випічки та десертів.

Автор кулінарного блога bonnybarrow.com.

Хобі: йога, фітнес, латиноамериканські танці, кулінарія, велоспорт, пішохідні прогулянки, читання художньої та наукової літератури, відвідування різноманітних майстер-класів та тренінгів.

До роботи відношусь відповідально. Організована, ініціативна, пунктуальна, уважна, наполеглива, не маю шкідливих звичок, швидко навчаюсь новому. Люблю досягати результатів, поєднувати творчу роботу з адміністративною, управлінською.

Шукаю цікаву, нестандартну зайнятість з вільним чи індивідуальним графіком де: будуть корисні мої знання та навички, можна отримати досвід, особистісний та професійний ріст.


Save to applications Already in applications

Similar resumes

All similar resumes


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: