• PRO

Олександр

Директор у готельний, ресторанний бізнес, 40 000 UAH

Considering positions:
Директор у готельний, ресторанний бізнес, Директор із закупівель, Операційний директор, Територіальний менеджер, Менеджер з закупівель, Керівник з розвитку
Employment type:
full-time, part-time
Age:
61 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Директор

from 07.2016 to now (9 years 1 month)
Салд Фасилити Менеджмент, Киев (Послуги для населення та бізнесу)

Організація роботи компанії
Робота із замовниками орендарями та підрядниками
Набір персоналу
Контроль роботи компанії
Робота з контролюючими органами

Консультант - аудитор

from 07.2014 to 06.2016 (1 year 11 months)
Частная инициатива, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Рекомендації щодо організації ресторанного – готельного бізнесу, аудит підприємств сфери послуг, оптимізація та маркетинг (просування) підприємств сфери послуг. Нові підходи до продажу за умов економічної кризи.

Генеральный директор ООО «ЦЕНТР КОЛУМБ»

from 05.2011 to 08.2014 (3 years 3 months)
Готельно-ресторанний комплекс "Терра Нова", м. Київ, 1-й км. траси Київ-Одеса, Київ, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

- Організація бізнесу та запуск готелю (26 номерів), ресторану, фітнес та СПА
центру, басейну (25 м.)
- Розробка дизайну, концепції
- Участь в організації проектних та будівельних робіт
- Підбір підрядників та постачальників
- Розробка та впровадження фінансової концепції на ринку
- Розробка стратегії діяльності комплексу на ефективне планування,
розподіл обов'язків та координування функцій між
підрозділами
- Розрахунок кадрових потреб, підбір співробітників на ключові позиції
- Аналіз ефективності діяльності для виявлення напрямків, що вимагають
удосконалення та реорганізації
- Розробка та впровадження маркетингової стратегії
- встановлення процедур внутрішнього контролю
- Оформлення дозвільної та іншої документації
- Відкриття та контроль роботи комплексу

Руководитель проекта

from 04.2011 to 09.2011 (5 months)
Ресторан «БУНГАЛО», Киев. ТЦ DREAM TOWN II, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

- Організація бізнесу та запуск ресторану
- Розробка дизайну, концепції та меню ресторану
- Організація проектних та будівельних робіт
- підбору персоналу
- Підбір підрядників та постачальників
- Розробка та впровадження фінансової концепції
- Розробка стратегії діяльності ресторану на ефективне планування,
розподіл обов'язків та координування функцій між
підрозділами
- Аналіз ефективності діяльності для виявлення напрямків, що вимагають
удосконалення та реорганізації
- встановлення процедур внутрішнього контролю.
- Оформлення дозвільної та іншої документації
- Відкриття та контроль роботи ресторану

Генеральный директор ООО «ЭКОПОРТ»

from 07.2010 to 08.2013 (3 years 1 month)
Мережа ресторанів «ЕКОПОРТ», компанія «ЕКО» (паби, піцерія, бістро, японська кухня), м. Київ, Київ, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

- Підбір співробітників
- Розробка та впровадження фінансової концепції на ринку
- Підбір та контроль підрядників, постачальників
- Розробка стратегії діяльності ресторанів на ефективне планування,
розподіл обов'язків та координування функцій між
підрозділами
- Аналіз ефективності діяльності для виявлення напрямків, що вимагають
удосконалення та реорганізації
- Раціональний розподіл обов'язків та завдань між підлеглими
- встановлення процедур внутрішнього контролю
- Розробка та впровадження маркетингової стратегії
- Оформлення дозвільної та іншої документації
- Відкриття та контроль роботи ресторанів

Керівник проекту

from 07.2009 to 11.2009 (4 months)
Ресторан «ICE кафе», Киев ТЦ DREAM TOWN, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

- Розробка дизайну, концепції та меню ресторану
- Організація проектних та будівельних робіт
- Підбір співробітників
- Розробка та впровадження фінансової концепції на ринку.
- Аналіз ефективності виявлення напрямів, потребують реорганізації.
- Раціональний розподіл обов'язків та завдань між підлеглими.
- встановлення процедур внутрішнього контролю.
- Оформлення дозвільної та іншої документації
- Відкриття та контроль роботи ресторану

Співвласник, керуючий

from 02.2008 to 11.2011 (3 years 9 months)
Ресторан VIP "Європейський", Рівне, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

- Організація бізнесу та запуск ресторану преміум-класу з "0"
(відкрито у жовтні 2008 року)
- Розробка дизайну, концепції та меню ресторану
- Організація проектних та будівельних робіт
- підбір співробітників на ключові позиції
- Розробка та впровадження фінансової концепції на ринку
- Розробка стратегії діяльності ресторану на ефективне планування,
розподіл обов'язків та координування функцій між
підрозділами
- Аналіз ефективності діяльності для виявлення напрямків, що вимагають
удосконалення та реорганізації
- Раціональний розподіл обов'язків та завдань між підлеглими
- встановлення процедур внутрішнього контролю
- Оформлення дозвільної та іншої документації
-Відкриття та контроль роботи ресторану

Директор з розвитку бізнесу

from 06.2005 to 05.2007 (1 year 11 months)
Мережа ресторанів «PORTO», Київ, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

- Організація відкриття та запуск другого залу ресторану «PORTO MALTESE»
- Реалізація проекту та відкриття нового ресторану, караоке-клубу «SOLO»
- Організація проектних та будівельних робіт
- Організація підбору персоналу
- Оформлення дозвільної та іншої документації

Директор з розвитку мережі ресторанів

from 01.2004 to 06.2006 (2 years 5 months)
Мережа ресторанів «CARTE BLANCHE»,, Київ, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

- Реалізація проекту ресторану «ДЕКАДАНС»
- Реконструкція та ремонт ресторанів «КОНКОРД» та «МАРОКАНА»
- Участь у реконструкції ресторану «Курені»
- Робота з дизайнерами проектів
- Організація проектних та будівельних робіт
- Участь у запуску нових закладів, розробці маркетингових стратегій для
просування ресторанів
- Організація підбору персоналу
- Оформлення дозвільної та іншої документації
- Пошук приміщень для нових ресторанів
- Організація офісу компанії «CARTE BLANCHE»

Education

Інститут цивільної авіації, м. Рига

Инженер - конструктор, Київ
Higher, from 1984 to 1989 (5 years)

Інженер – конструктор літальних апаратів.

Additional education and certificates

"Moscow Business School" (Київ) Майстер-клас ефективного просування ресторану (Олег Назаров)

2008 год 6 недель

Knowledge and skills

  • MS Excel
  • MS Word
  • Пользователь Internet
  • R-Keeper
  • Організація та управління ресторанно-готельним бізнесом
  • Управ

Language proficiencies

Ukrainian — fluent

Additional information

Телефон:[open contact info](look above in the "contact info" section)
E-mail:[open contact info](look above in the "contact info" section)

Орієнтуюсь у поточному податковому, правовому полі. Відповідальний. Ініціативний. Контактний. Маю високий рівень навчання і самоосвіти.
Маю власний автомобіль MITSUBISHI GRANDIS.
Можу працювати на постійній основі та за сумісництвом.
Люблю активний відпочинок. Відвідую тренажерний зал.
Вітаю активний спосіб життя.

Similar candidates

All similar candidates