• File

Євгенія

Account manager

Age:
26 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number .

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

ПРО СЕБЕ

Вік: 25

Маю 7-річний досвід у ресторанній сфері. На даний момент
керую чотирма проєктами: баром, пекарнею, піцерією та
кейтерингами. Добре розуміюсь на операційних процесах та
ефективно вибудовую роботу команд. Організовую події
різного масштабу — від вечірок до конференцій.

ДОСВІД РОБОТИ

Замора 06/2022 - ТЕП.ЧАС
Керівник ресторанів
Євгенія 23.ресторани

До жовтня 2023 очолювала проєкти: бар Prombar та casual
КОНТАКТИ bistro Promfood також бургерна B93L4D

Івано-Франківськ З жовтня 2023 року додались нові проєкти з відкриттям
нових закладів.
[open contact info](look above in the "contact info" section)
У даний період керівик декількох проєктів, а саме:
[open contact info](look above in the "contact info" section) бар Prombar, піцерія Fabbrica Brooklyn, пекарня Delikacia
Bakery, кейтеринги 23. catering
МОВИ Управління фінансовими показниками закладу: аналіз
витрат, складання звітності у форматах DashBoard, F-3 та
Англійська мова. CEFR P&L. Плануваня та оптимізація витратної частини.
Level B2 (IELTS. Overall Планування фінансових показників у розрізі року та
Band Score 6.5) кварталу.
Управління командою з 23 співробітників: формування та
НАВИЧКИ пошук працівників, навчання персоналу, організація
робочих процесів, делегування завдань та контроль їх
Фінаносове управління виконання, мотивація та заохочення професійного
проєктами розвитку працівників.
Робота з постачальниками та іншими підрядниками, які
Організація бізнес-
беруть участь у життєдіяльності ресторану та подієвого
процесів
простору: ведення переговорів, укладання договорів,
Управління персоналом розв'язання спірних питань, пошук і залучення нових
партнерів.
Комунікативність
Організація та проведення заходів для залучення гостей:
Адаптивність вечірки, тематичні вечори, майстер-класи.
Комплексна координація івентів у межах подієвого
простору та кейтерингового проєкту: конференції,
панельні дискусії, презентації, виступи музичних
виконаців. Успішно реалізовано понад 3 тисячі заходів
різного рівня складності.
Забезпечення виконання всіх стандартів прийнятих у
компанії.
Участь у відкритті нових закладів на Foodoteka (піцерія
Fabbrica Brooklyn, бургерна B93L4D, пекарня Delikacia
bakery)

ОСВІТА

09/2017 - 06/2020
бакалавр, готельно-ресторанна справа
Чернівецький торгівельно-економічний інститут Київсього
торгівельно-економічного університету

09/2021 - 03/2022
Master's Degree, International business
University of International Business and Economics, Beijing,
China

Виграла грант на навчання від уряду Китаю для здобуття
освіти в університеті Пекіна. Пройшла частину навчальної
програми, однак через початок повномасштабного
вторгнення не змогла завершити її.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: