• File

Наталия

Операційний директор

Considering positions:
Операційний директор, Адміністратор, Директор ресторану
Age:
43 years
City:
Odesa

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

РЕЗЮМЕ

Прізвище, ім’я, по батькові: УДОДОВА Наталія Михайлівна
Дата народження: 08.07.1982 року
Контактна інформація: телефон: [open contact info](look above in the "contact info" section)
еmail: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Місце проживання: місто Одеса

Мета:
Отримати посаду рівня менеджера з можливістю свого поступового розвитку у готельно – ресторанній сфері. Маючи досвід управління, організаційні здібності та лідерські якості прагну мотивувати команду на підвищення рівня обслуговування, оптимізацію робочих процесів, гарантуючи таким чином ефективний розвиток закладу та досягнення високих бізнес – результатів.

Освіта:
1988-1997
Загальноосвітня школа №3, м. Балта
1997-2001
Балтське училище південно - українського державного університету імені К.Д. Ушинського
Спеціальність: початкове навчання, психолог молодших класів
2011-2015
Одеський факультет Київського національного університету культури і мистецтв
Спеціальність: готельно - ресторанна справа. Ступінь: магістр

Практичний досвід
2020-2021
засновник онлайн - доставки дієтичного харчування “Nutrition Plate”
2008-2020
ресторан Єстреліта, співвласник та керуючий закладом
2005-2007
ресторан «Едем», адміністратор
2001-2005
ресторан «Ніка», офіціант-бармен
2001
готельно-ресторанний комплекс «Затеряный мир»
1999-2001
центр позашкільної творчості, керівник гуртка

Професійні навички
• Обслуговування гостей
• Знання стандартів ресторанного сервісу
• Вміння швидко і якісно обслуговувати гостей
• Навички ефективної комунікації з гостями
• Створення комфортної та приємної атмосфери
• Робота з постійними клієнтами, підтримання їхньої лояльності

Робота в команді
• Взаємодія з кухнею та баром для своєчасного виконання замовлень
• Командна робота в умовах високого навантаження
• Знання розподілу ролей у зміні
• Продажі та клієнтоорієнтованість
• Знання меню та вміння презентувати страви й напої
• Пропонування додаткових позицій (апсейл)
• Використання навиків активних продажів
• Організація банкетів, спеціальних і корпоративних заходів
• Контроль якості роботи офіціантів, барменів та кухарів
• Контроль за дотриманням санітарних норм
• Робота з постачальниками продуктів та інвентарю

Фінансовий облік і контроль
• Контроль касових операцій
• Облік та інвентаризація
• Аналіз продажів і витрат

Особисті та комунікаційні навички
• Стресостійкість та вміння працювати в умовах високого навантаження
• Вирішення конфліктів і робота з негативними відгуками
• Мультизадачність і організованість

Додаткові навички
• Базове володіння англійською мовою
• Базові знання етикету та сервірування столу
• Організація свят та заходів “під ключ”
• Підготовка спеціальних пропозицій або акцій для залучення клієнтів
• Навички тренінгу та адаптації нових співробітників

Особисті якості
Відповідальна, уважна до деталей, комунікабельна, швидко адаптуюся до нових умов, готова до професійного зростання

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: