Яна
Адміністратор ресторану
- Considering positions:
- Адміністратор ресторану, Керуючий рестораном, Менеджер ресторану, Адміністратор
- Employment type:
- full-time, part-time
- Age:
- 21 years
- City of residence:
- Brovary
- Ready to work:
- Brovary, Kyiv
Contact information
The job seeker has entered a phone number and email.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/13254505/
Work experience
Керуюча кафе
from 08.2022 to now
(3 years)
Simon, Coffee Bar, Бровари (Готельно-ресторанний бізнес)
Маю досвід роботи із системою HACCP:
• Складання графіків, чек-листів, журналів, контроль температурних режимів.
• Контроль стану здоров’я персоналу, техніки безпеки тощо.
• Підбір та контроль засобів і інвентарю для прибирання.
Адмін-панель Poster:
• Проведення інвентаризацій.
• Контроль залишків товару.
• Внесення, додавання та редагування технічних карт.
• Контроль фуд-косту.
• Внесення постачань і списань продукції.
• Оптимізація системи для комфортної роботи закладу.
Робота з постачальниками:
• Постійна комунікація з постачальниками (24/7).
• Складання та оформлення замовлень (з урахуванням годин, мінімальних сум, графіку доставок тощо).
• Контроль фактичних залишків у закладі.
• Укладання та підписання договорів.
• Контроль цінової політики.
• Обговорення індивідуальних умов співпраці для зручності закладу.
Додаткові обов’язки:
• Оновлення асортименту та залучення нових постачальників.
• Робота з накладними, оплатами, бухгалтерією.
• Стандартизація процесів.
• Робота зі скаргами гостей.
• Робота з персоналом (тімбілдинги, корпоративи, дні народження).
• Повний контроль усіх процесів у закладі.
• Аналіз цінової політики.
• Робота з меню у порталах Expirenza, Choice, Glovo.
• Впевнене користування ПК.
• Робота в Excel, Google Таблицях, Word.
• Підтримка колективу в офлайн та онлайн режимі (24/7).
• Слідкування за тенденціями та новинками формату закладу.
• Підтримання високого рівня сервісу.
• Розвиток закладу.
• Виконання фінансового та операційного плану.
• Дотримання бюджету, за потреби — його оптимізація.
Організація заходів:
• Оформлення інтер’єру (декор, прикраси).
• Пошук виконавців, обладнання, логістика.
• Співпраця над складанням спеціального меню.
• Створення та узгодження тематичних плейлистів.
Особисті якості:
• Уміння аналізувати та вирішувати конфліктні ситуації.
• Стресостійкість.
• Високий рівень комунікабельності.
• Відданість справі на 100%.
• Щира любов до роботи.
Knowledge and skills
- Організованість
- Комунікабельність
- Здатність до навчання
Similar candidates
-
Директор ресторану
40000 UAH, Kyiv -
Адміністратор ресторану
30000 UAH, Kyiv -
Адміністратор салону, секретар, помічник, директор ресторану
Kyiv -
Адміністратор ресторану
Kyiv -
Адміністратор ресторану
Kyiv -
Адміністратор ресторану
Kyiv