• PRO

Валентина

HR-менеджер

Age:
25 years
City of residence:
Vynnyky
Ready to work:
Lviv, Remote, Vynnyky

Contact information

The job seeker has entered a phone number .

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Адміністратор ресторану

from 02.2025 to now (6 months)
Альбертин, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

• Координація роботи персоналу ресторану для
забезпечення високого рівня обслуговування.
• Вирішення будь-яких питань, що виникають у гостей.
• Планування графіків роботи персоналу.
• Контроль за дотриманням стандартів якості послуг та
гігієни.
• Ведення звітності та управління запасами.

Працівник на виробничу лінію

from 11.2022 to 11.2024 (2 years)
Bakker, Banska Bystrica (Легка промисловість)

•управління та обслуговування виробничого
обладнання
• Виконання виробничо-монтажних робіт.
• швидка та якісна збірка деталів
• вміння працювати в команді

Бармен

from 11.2020 to 10.2022 (1 year 11 months)
Альбертин, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

• Приготування напоїв;
• Обслуговування за баром;
• Замовлення товарних запасів б/а, міцної групи та
вина;
• Проведення інвентаризацій;
• Ведення каси.
• Знання технології приготування фірмових напоїв,
коктейлів, різних закусок і страв, кондитерських і
солодких виробів
• Знання правильності подання та оформлення
алкогольних та безалкогольних напоїв
• Знання і дотримання умов і термінів зберігання
кулінарної продукції та покупних товарів
• Знання видів і призначення інвентарю, столового та
скляного посуду, приладів, необхідних для
М О В И
Українська
Англійська
Словацька
Х О Б І
Піші прогулянки
танці
вивчення мов
приготування та відпуску напоїв, закусок і страв
• Знання правил експлуатації побутової техніки й
устаткування, відео-та звуковідтворювальної
апаратури
• знання правил роботи на контрольно-касовїй машині і
техніці розрахунку з відвідувачами.
• закриття та відкриття зміни
• прийом дзвінків, консультація клієнтів для резервів
та банкетів
• Консультація клієнтів щодо резервування столів та
організації банкетів.

Бариста

from 09.2019 to 10.2020 (1 year 1 month)
Grannys Backery, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

• приготування і видача кави та кавових напоїв;
• приготування напівфабрикатів;
• спілкування з гостями;
• знання калькуляцій, технології приготування напоїв;
• прибирання та підтримування чистоти робочого
місця;
• проведення інвентаризації.
• Забезпечення високого рівня обслуговування та
створення комфортної атмосфери для гостей
• Робота за барною стійкою, у залі
• Робота з касовою програмою

Кухар заготівельник

from 08.2019 to 09.2019 (1 month)
Kumpel' Group, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

• Обробка продуктів. Чищення, нарізка, маринування,
фасування овочів, фруктів, м

яса, риби та інших
продуктів.
• Приготування напівфабрикатів. Заготівля тіста,
начинок, соусів, бульйонів чи інших компонентів, що
використовуються у приготуванні страв.
• Дотримання стандартів. Виконання роботи згідно з
рецептурою та технологічними картами, що
забезпечує стабільну якість.
• Зберігання продуктів. Контроль умов і термінів
зберігання продуктів та напівфабрикатів відповідно
до санітарних норм.
• Співпраця з командою. Тісна взаємодія з кухарями
гарячого та холодного процесів, а також з
адміністраторами кухні для координації роботи.

Кухар

from 03.2019 to 08.2019 (5 months)
Братиська, паб, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

• Підготовка та готування різних страв згідно з меню
компанії
• Забезпечення високої якості і привабливого вигляду
готових страв
• Дотримання стандартів безпеки та санітарних норм
під час приготування їжі
• Дотримання робочого графіку та забезпечення
своєчасної підготовки страв
• Збереження продуктів та раціональне використання
матеріалів.
• контроль якості, та підготовка сировини

Касир

from 02.2018 to 01.2019 (11 months)
Близенько, мережа продуктових магазинів, Львів (Роздрібна торгівля)

• здійснення касових операцій;
• прийом, зберігання та видача готівки;
• оформлення первинної документації;
• складання касової звітності;
• визначення ознак справжності та платіжності
банкнот;
• отримання готівки в банку;
• дотриманням порядку ведення операцій з готівкою та
ін.
• обслуговування та консультування відвідувачів
• викладка товарів та контроль за термінами зберігання

Education

ЛТЕУ

Туризм, Львів
Unfinished higher, from 2018 to 2020 (2 years)

Knowledge and skills

  • Малювання на графічному планшеті
  • Відповідальність
  • Робота в команді
  • Комунікабельність
  • Здатність до навчання
  • Інвентаризація
  • Контроль цінників
  • Ведення документації
  • Чесність

Language proficiencies

  • English — average
  • Korean — beginner
  • Slovak — average

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: