• PRO

Олександр

Адміністратор, 30 000 UAH

Considering positions:
Адміністратор, Адміністратор ресторану, Завідувач складу, Керуючий рестораном
Employment type:
full-time
Age:
25 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number .

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Адміністратор

from 02.2025 to 05.2025 (3 months)
Бар-ресторан Pulse, Lounge&Karaoke, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Продавець-консультант

from 07.2024 to 03.2025 (8 months)
Територія мінімальних цін, Київ (Роздрібна торгівля)

Адміністратор

from 08.2023 to 07.2024 (11 months)
Караоке бар "4B", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Адміністратор

from 05.2021 to 08.2024 (3 years 3 months)
Клуб "Versace", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Бармен

from 06.2020 to 06.2021 (1 year)
Ресторан "Містер Кет", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Керівник театральної студії

from 09.2018 to 05.2020 (1 year 8 months)
Херсонська обласна бібліотека імені дніпрової чайки, Херсон (Освіта, наука)

Аніматор

from 09.2016 to 05.2020 (3 years 8 months)
Найманий працівник, Херсон (Шоу-бізнес, мистецтво, культура)

Працював аніматором, ведучим, Dj, займався та допомагав в організації заходів

Education

Київський університет культури

Сценічне мистецтво, Київ
Unfinished higher, from 2020 to 2022 (2 years)

Режисура єстради та масових свят

Херсонський фаховий коледж культури та мистецтв

Сценічне мистецтво, Херсон
Specialized secondary, from 2017 to 2020 (3 years)

Видовищно театратізовані заходи
(З відзнакою)

Knowledge and skills

  • Комунікабельність
  • Організація заходів
  • Стабільність
  • Організаторські здібності
  • Огранізованісь
  • Вміння швидко пристосовуватись
  • Швидка здатність до навчання
  • Відповідальність
  • Вміння швидко приймати рішення
  • Вміння швидко знаходити рішення

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • English — average

Additional information

Як адміністратор виконував такі обов'язки:
Відкриття та закриття закладу
Контроль касових змін, ведення звітності (Poster, R-kiper і схожі)
Контроль роботи персоналу (залу, бару, кухні)
Контроль, підтримання чистоти та порядку, дотримання стандартів та санітарних норм
Бронювання столиків, банкетів, спілкування з гостями
Вирішення конфліктних, форс-мажорних ситуацій
Контроль, облік бар та кухня, дотримання термінів придатності
Закупівлі, поставки
Контроль, дотримання стандартів безпеки, роботи обладнання та техніки
Найм, стажування персоналу, організація співбесід, брифінгів, складання графіків
Робота з документацією, прийняття рішень з покращення та оптимізації роботи, допомога деректору
Також приймав участь у відкритті нових закладів.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: