Ukraine's #1 job site
- File
Personal information hidden
This job seeker has chosen to hide his personal information and contact info. You can contact him using this page: https://www.work.ua/resumes/13416919/
Начальник відділу якості, головний технолог
- Considering positions:
- Начальник відділу якості, головний технолог, Спеціаліст з якості, Технолог харчової промисловості
- City:
- Kharkiv
Contact information
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
Uploaded file
Quick view
version
This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.
Зінаїда
Харчова промисловість
Керівник відділу якості, головний технолог, провідний інженер з впровадження системи
ХАССП
Шукаю в м. Харків
Харчова промисловість
Ел. адреса: [open contact info ](look above in the "contact info" section)
__________
Досвід роботи в харчовій галузі - технолог, майстер виробничого навчання, викладач спецдисциплін, директор магазину з виробничим циклом, провідний спеціаліст громадського харчування та з виробництва п/ф, директор об'єднання громадського харчування крайспоживспілки, головний технолог/керівник відділу якості на підприємстві з виробництва харчоконцентратів та снекової групи (з м'яса, риби, птиці, нерибних продуктів моря, грибів, фруктів, овочів, сирів та суміші на їх основі, супи, борщі, функціональні суміші, сухі фарші тощо), головний технолог з розробки нових рецептур сухих харчових сумішей, концетратів перших та других обідніх страв, мучних виробів, напоїв з кави, какао та ін.
Освіта:
1.Харківський інститут громадського харчування. Спеціальність – організація та технологія громадського харчування.
2.Далекосхідна академія державної служби. Спеціальність - юрист громадянської спеціалізації.
Знання та навички:
• навички організації, управління та контролю процесу виробництва харчових продуктів;
• підбір персоналу;
• навички формування вмотивованої команди, а також менеджмент команди;
• участь у розробці посадових інструкцій;
• побудова технологічних процесів, коригування, оптимізація та вдосконалення існуючих;
• участь у створенні регламентуючої документації системи менеджменту якості та безпечності харчових продуктів, знання методів контролю якості;
• розробка, впровадження та підтримка в робочому стані системи менеджменту на виробництві згідно вимог стандарту ІSО: 22000 на своєму підприємстві та на інших за сумісництвом;
• участь у проведенні внутрішніх та зовнішніх аудитів виробництва та виробництва постачальників на відповідність вимогам законодавства, вимогам щодо санітарних показників та систем менеджменту якості і безпечності;
• навички комунікації з зовнішніми аудиторами, держорганами;
• навички організації харчових лабораторій(фізико-хімічних);
• розробка нових видів конкурентноспроможної продукції;
• розробка нормативної документації - технічних умов та інструкцій на харчові продукти, їх супровід ЦСМС;
• знання санітарних вимог та правил щодо харчового (м’ясного, рибного, овочесушильного, харчових концетратів…) виробництва;
• розрахунок рецептур, норм розходів сировини, норм часу на виробництво, харчової цінності;
• навички економічного аналізу та планування (складання бізнес-плану на виробництво конкретної продукції), планування закупівлі сировини для виробництва продукції;
• знання та застосування харчових добавок, знання поставщиків сировини для харчоконцентратного виробництва, ароматизаторів, натуральних екстрактів….;
• контроль якості вхідної сировини та готової продукції;
• контроль маркування та участь у погоджнні макетів етикеток;
• розробка нових(особисті розробки) концентрованих (сухих) смакоароматичних сумішей;
• розробка нових рецептур(особисті розробки) концентратів перших та других обідніх страв, мучних виробів, приправ універсальних, каш, напоїв з кави та какао, тощо;
• знання українського та європейського законодавства щодо вимог до якості та безпечності харчових продуктів;
Додаткові відомості:
Комунікабельність, стресостійкість, винахідливість, порядність, рішучість, системний підхід до поставленої задачі, організаторські здібності, логічне мислення, амбітність, відповідальне відношення до своїх обов'язків, творчий підхід, швидке навчання в інших напрямках харчового виробництва, вміння працювати як у команді так і самостійно, здатність приймати рішення та брати на себе відповідальність, енергійність та наполегливість у досягненні цілей.
Користувач ПК,
Досвід роботи з 2000р. в додатку.
додаток
Досвід роботи:
(в зворотньому напрямку)
09.2022 по теперішній час за сумісництвом
Організація: підприємство з виробництва концетратів перших та других обідніх страв, мучних виробів, приправ універсальних, кремів, напоїв з кави та какао швидкого приготування та ін.
Посада: головний технолог.
07.2004 -09.2022
Організація: підприємство з виробництва концентратів (сухих) фруктів, овочів, м'яса, грибів, нерибних продуктів моря, сирів, сумішей для харчоконцетратної промисловості, бульйонів, смакоароматичних сумішей, фаршів…).
Посада: головний технолог/керівник відділу якості/керівник групи НАССР
05.2002-07.2004
Організація: підприємство з виробництва снекової групи – нерибні продукти моря (сушені кальмари, креветки, восьминоги), різні сорти риби, горіхи, насіння).
Посада: головний технолог.
Переїзд в інший регіон
01.2001-01.2002
Організація: крайспоживспілка
посада: директор об'єднання громадського харчування
(громадське харчування, виробництво, торгівля).
08.2000 – 01.2001
Організація: крайспоживспілка
посада: провідний спеціаліст (технолог)громадського харчування.
Харчова промисловість
Керівник відділу якості, головний технолог, провідний інженер з впровадження системи
ХАССП
Шукаю в м. Харків
Харчова промисловість
Ел. адреса: [
__________
Досвід роботи в харчовій галузі - технолог, майстер виробничого навчання, викладач спецдисциплін, директор магазину з виробничим циклом, провідний спеціаліст громадського харчування та з виробництва п/ф, директор об'єднання громадського харчування крайспоживспілки, головний технолог/керівник відділу якості на підприємстві з виробництва харчоконцентратів та снекової групи (з м'яса, риби, птиці, нерибних продуктів моря, грибів, фруктів, овочів, сирів та суміші на їх основі, супи, борщі, функціональні суміші, сухі фарші тощо), головний технолог з розробки нових рецептур сухих харчових сумішей, концетратів перших та других обідніх страв, мучних виробів, напоїв з кави, какао та ін.
Освіта:
1.Харківський інститут громадського харчування. Спеціальність – організація та технологія громадського харчування.
2.Далекосхідна академія державної служби. Спеціальність - юрист громадянської спеціалізації.
Знання та навички:
• навички організації, управління та контролю процесу виробництва харчових продуктів;
• підбір персоналу;
• навички формування вмотивованої команди, а також менеджмент команди;
• участь у розробці посадових інструкцій;
• побудова технологічних процесів, коригування, оптимізація та вдосконалення існуючих;
• участь у створенні регламентуючої документації системи менеджменту якості та безпечності харчових продуктів, знання методів контролю якості;
• розробка, впровадження та підтримка в робочому стані системи менеджменту на виробництві згідно вимог стандарту ІSО: 22000 на своєму підприємстві та на інших за сумісництвом;
• участь у проведенні внутрішніх та зовнішніх аудитів виробництва та виробництва постачальників на відповідність вимогам законодавства, вимогам щодо санітарних показників та систем менеджменту якості і безпечності;
• навички комунікації з зовнішніми аудиторами, держорганами;
• навички організації харчових лабораторій(фізико-хімічних);
• розробка нових видів конкурентноспроможної продукції;
• розробка нормативної документації - технічних умов та інструкцій на харчові продукти, їх супровід ЦСМС;
• знання санітарних вимог та правил щодо харчового (м’ясного, рибного, овочесушильного, харчових концетратів…) виробництва;
• розрахунок рецептур, норм розходів сировини, норм часу на виробництво, харчової цінності;
• навички економічного аналізу та планування (складання бізнес-плану на виробництво конкретної продукції), планування закупівлі сировини для виробництва продукції;
• знання та застосування харчових добавок, знання поставщиків сировини для харчоконцентратного виробництва, ароматизаторів, натуральних екстрактів….;
• контроль якості вхідної сировини та готової продукції;
• контроль маркування та участь у погоджнні макетів етикеток;
• розробка нових(особисті розробки) концентрованих (сухих) смакоароматичних сумішей;
• розробка нових рецептур(особисті розробки) концентратів перших та других обідніх страв, мучних виробів, приправ універсальних, каш, напоїв з кави та какао, тощо;
• знання українського та європейського законодавства щодо вимог до якості та безпечності харчових продуктів;
Додаткові відомості:
Комунікабельність, стресостійкість, винахідливість, порядність, рішучість, системний підхід до поставленої задачі, організаторські здібності, логічне мислення, амбітність, відповідальне відношення до своїх обов'язків, творчий підхід, швидке навчання в інших напрямках харчового виробництва, вміння працювати як у команді так і самостійно, здатність приймати рішення та брати на себе відповідальність, енергійність та наполегливість у досягненні цілей.
Користувач ПК,
Досвід роботи з 2000р. в додатку.
додаток
Досвід роботи:
(в зворотньому напрямку)
09.2022 по теперішній час за сумісництвом
Організація: підприємство з виробництва концетратів перших та других обідніх страв, мучних виробів, приправ універсальних, кремів, напоїв з кави та какао швидкого приготування та ін.
Посада: головний технолог.
07.2004 -09.2022
Організація: підприємство з виробництва концентратів (сухих) фруктів, овочів, м'яса, грибів, нерибних продуктів моря, сирів, сумішей для харчоконцетратної промисловості, бульйонів, смакоароматичних сумішей, фаршів…).
Посада: головний технолог/керівник відділу якості/керівник групи НАССР
05.2002-07.2004
Організація: підприємство з виробництва снекової групи – нерибні продукти моря (сушені кальмари, креветки, восьминоги), різні сорти риби, горіхи, насіння).
Посада: головний технолог.
Переїзд в інший регіон
01.2001-01.2002
Організація: крайспоживспілка
посада: директор об'єднання громадського харчування
(громадське харчування, виробництво, торгівля).
08.2000 – 01.2001
Організація: крайспоживспілка
посада: провідний спеціаліст (технолог)громадського харчування.
Similar candidates
-
Директор департаменту розвитку, керівник відділу оренди та нерухомості
Kharkiv, Dnipro , more 4 cities -
Керівник відділу
Kharkiv, Vinnytsia , more 7 cities -
Начальник відділу з управляння персоналом
50000 UAH, Kharkiv, Kyiv -
Директор з логістики
Kharkiv, Dnipro , more 8 cities -
Інженер з виробництва, будівництва, сервісу с/г
50000 UAH, Kharkiv, Dnipro , more 7 cities -
Керівник відділу продажу
Kharkiv