• PRO

Віктор

Адміністратор ресторану (Позняки), 35 000 UAH

Employment type:
full-time
Age:
34 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number .

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Адміністратор ресторану

from 09.2021 to 05.2025 (3 years 8 months)
Good Chef, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- Відкриття та закриття зміни
Робота з гостями ресторану
- Контроль безперебійної роботи ресторану
- Контроль взаємодії процесів зал-кухня-бар
Проведення інвентаризацій
- Ведення обліку та замовлення госп потреб
- Ведення внутрішньої документації
- Проведення співбесід при прийомі персоналу на роботу
- Контроль чистоти та порядку залу ресторану та прилеглих до нього територій;
- Складання робочих графіків персоналу
- Приймання, обробка онлайн замовленя
- Редагування меню Choice, Bolt, Glovo, Loko, Syrve Office
- Запобігання та вирішення конфліктних ситуацій з гостями
- Підбір та адаптація персоналу
- Виплата заробітної плати персоналу ресторану
- Внутрішня звітність, закриття зміни
- Формування закупівлі посуду та необхідного інвентарю
- Підготовка ресторану до свят
- Робота і комунікація з постачальниками, бухгалтером, керивництвом
- Ведення щоденних звітів

Бармен бариста

from 04.2019 to 10.2021 (2 years 6 months)
Good Chef, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Закупівельник

from 01.2019 to 04.2019 (3 months)
Good Chef, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Кур'єр

from 06.2017 to 12.2018 (1 year 6 months)
Good Chef, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Бариста

from 01.2014 to 05.2017 (3 years 4 months)
Coffeehot, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Education

Вмурол

Юриспруденція, Київ
Unfinished higher, from 2008 to 2011 (3 years)

Knowledge and skills

  • Приготування коктейлів
  • Закупівля товарів
  • iikoOffice
  • Syrve
  • iiko
  • Водійські права кат. B
  • Здатність до навчання
  • Уважність
  • Доброзичливість
  • Привітність
  • Стресостійкість
  • Приготування кавових напоїв
  • Неконфліктність
  • Відповідальність
  • Цілеспрямованість

Language proficiencies

  • Ukrainian — above average
  • Georgian — above average

Additional information

Організація та контроль роботи персоналу: формування графіків, розподіл обов’язків, навчання та мотивація співробітників, контроль за дотриманням стандартів обслуговування, робота з гостями, розв'язання конфліктних ситуацій.


Приготування класичних коктейлів, техніка лате-арт, подача напоїв згідно з рецептурами та стандартами закладу.
Обслуговування гостей за барною стійкою, створення привітної атмосфери .
Контроль за чистотою барної зони, дотримання санітарних норм і правил гігієни.
Ведення обліку залишків продукції, інвентаризація, правильне зберігання інгредієнтів.
Робота з касовим апаратом.
Консультування гостей щодо напоїв та рекомендації відповідно до їхніх уподобань.

Професійні навички:

Управління рестораном, організація роботи персоналом
Побудова команди
Орієнтація на гостя, вирішення конфліктних ситуацій
Робота з касовою дисципліною, інвентаризацією
Знання програм: Syrve, Word, Exel

Особисті якості:

Лідерські якості та вміння приймати рішення
Відповідальність та дисциплінованість
Стресостійкість і здатність працювати у швидкому темпі
Комунікабельність і справедливість.
Орієнтація на результат

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: