• File

Станіслав

Менеджер з продажу

Considering positions:
Менеджер з продажу, Бармен-адміністратор
Age:
22 years
City of residence:
Zhovkva
Ready to work:
Lviv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Резюме
Особисті дані

Ім'я Станіслав Малильо
Адреса Воїнів УПА, 80300 Жовква
Номер телефону [open contact info](look above in the "contact info" section)
Email [open contact info](look above in the "contact info" section)

Профіль

Доброго дня!
Мене звати Станіслав,мені 21 рік
Хотів би розповісти вам про себе,про свою кар'єру.
Почнем з того,що мене з дитинства дуже приваблювало те як готуються коктелі,і як все гарно стоїть на столі.
Почав я з офіціанта навчився,дуже багато чого і втілив свою мрію в реальність,тобто став Барменом.
Я дуже привітна людина,спокійна чесна,завжди допомагаю у скрутну хвилину,ніколи не відвертаюсь від
колективу.Якщо бувають сварки між колективом,це всі прекрасно розуміють що це робота.Працював старався над
собою і ось вийшло те що став Баременом,і цим я пишаюсь!

Досвід роботи

вер. 2025 - лип. 2025
трав. 2023 - груд. 2023 Офіціант
Парк Готель Акварель, Жовква
З цього місця починалась моя кар'єра у сфері обслуговування.
Якраз тут здобув наступні навички щодо роботи.
-вміння працювати в колективі
-завжди прислухатись до старших
-вирішувати суперечки з гостями
-бути щирим і відкритим з людьми щоб якось підтримати розмову
-робити запашну каву
-і трішки навчився працювати з системою(кіпером)
Працював тут на бенкетах,весіллях.
Чому пішов?
це була сезонна робота і треба було рухатись далі так як,тоді ще була мрія стати
барменом.
Пан Андрій-адміністратор ресторану
+092527002

груд. 2023 - квіт. 2023 Офіціант
Ресторан Розмарин., Жовква
Що можу сказати за цю роботу,і чому так мало тут провів часу.
Все пояснює ставлення власників і Адміністраторів ресторану до персоналу.
Так звісно тут було також класно працювати у команді,але сталось не порозуміння між
мною і Адміністратором.
Поясню ситуацію ще в просто народі (бістро)де бургери,суші,піца.
У мене мав бути захист диплому,я попросив адміністратора дати декілька вихідних,бо
мав справи в університеті,на що мені поставили всі робочі дні.Під предлогом що в тебе
на першому місці робота,а тоді навчання.Хоча до цього я говорив про це на співбесіді.
Також навчився працювати з системою постер.

черв. 2024 - груд. 2024 Бармен
ТОВ КОПА-2, Жовква
Потрапив на посаду бармена,здійснив маленьку мрію щодо цього.
Які основні функції виконував це були
-інветаризація
-складання закупок товару
-догляд за робочим місцем
-робота з кіпером,терміналом
-закриття касової зміни
-робота з-звітами
-догляд за залом
На цій роботі набрався ще більше стажу спілкування з людьми.
Також навчився робити смачні коктелі.
Працював не покладаючи рук
По проханням адміністратора виконував таку роботу.
доставка товару,закупка інвентарки(ложки,посуд і т.д)
Також розносив їжу по номерам.
Приймав і складав меню на бенкети чи на міні обіди,обслуговував конференції.
Якщо будуть ще питання надаю номер Адміністатора.
Шевель Андрій Петрович
[open contact info](look above in the "contact info" section)

Освіта і кваліфікації

вер. 2020 - черв. 2024 Бакалавр
Нлуп, Львів
Навчався у Національному університеті «Львівська політехніка»
А саме на кафедрі ТГВ
Також продовжую навчання на магістратурі

Інтереси

Спорт,Подорожі,Креслення,Розробка нових коктелів

Навички

Poster,Libro ts

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: