• File

Василь

Менеджер з логістики

Age:
50 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ
«САНАТОРІЙ «ШАХТАР»

www.san-shahtar.com
[open contact info](look above in the "contact info" section)
Ліцензія МОЗ України
вулиця Степана Бандери, 44 місто Трускавець
Серія АГ № 571506 від 23.12.2010 року
Львівської області, 82 100
Телефон/факс: [open contact info](look above in the "contact info" section)

Відділ бронювання:
[open contact info](look above in the "contact info" section)

Дієта №5П

Показання: хронічний панкреатит в період одужання після загострення і поза
загостренням.

Мета дієти: нормалізувати (функцію підшлункової залози, забезпечити
механічне і хімічне щадіння шлунку і кишечника, зменшити збудливість жовчного
міхура, попередити жировій інфільтрації печінки і підшлункової залози.

Загальна характеристика дієти № 5П: дієта з підвищеним вмістом білка,
зменшенням жирів і вуглеводів, зокрема цукру.

Хімічний склад і калорійність дієти № 5П: білки - 110-120 г (60-65%
тварини), жири - 80 г (15-20% рослинні), вуглеводи - 350-400 г (30-40 г цукру); калорії
- 2600-2700 ккал, 20-30 г ксиліту замість цукру в солодкі страви, натрію хлорид
(кухонної солі) - 10 г, вільної рідини - 1,5 л.

Режим харчування: 5-6 разів на день.

Рекомендовані продукти і страви: супи вегетаріанські протерті з картоплею,
морквою, кабачками, гарбузом, з манною, вівсяною, гречаною крупою, рисом,
вермішеллю, додають 5 г вершкового масла або 10 г сметани. Пшеничний хліб з
борошна 1-го і 2-го сорту, підсушений або вчорашній, у вигляді сухарів, несолодке
сухе печиво. М'ясо, птиця нежирних сортів у відварному або паровому вигляді.
протерті і рубані (котлети, кнелі, пюре, суфле, бефстроганов та ін.). Нежирна риба у
відварному вигляді, шматком і рубана, заливна після відварювання. Молочні продукти
переважно зниженої жирності, свіжий некислий сир в натуральному вигляді,
кисломолочні напої. Білкові омлети з 2 яєць, жовтки - обмежено (до ½ в день) в страви.
Протерті і напівв’язкі каші з вівсяної, гречаної, манної крупи, рису, відварені на воді і
навпіл з молоком, круп'яні суфле, пудинги з сиром, запіканки. Відварені макаронні
вироби. Овочі відварні і печені в протертому вигляді. Картопля, морква, цвітна
капуста, буряк, кабачки, гарбуз, зелений горошок. Запечені яблука, протерті компоти зі
свіжих і сухих фруктів, желе, муси на ксиліт (сорбіт) або напівсолодкі на цукрі.
Слабкий чай з лимоном, напівсолодкий або з ксилітом, молоком, відвар шипшини,
вершкове масло (30 г), рафіновані рослинні масла (10-15 г) - в страви.

Відділ бронювання: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Виключаються: супи на м'ясному, рибному бульйоні, відварі грибів і овочів, з
пшоном, молочні супи, борщі, щі, холодні - окрошка, борщ, жирні види м'яса, птиці та
риби, смажена, тушкована, копчена, солона риба, консерви, ікра , ковбаси, консерви,
печінка, мізки, нирки, смажене, тушковане, копченості, молочні продукти підвищеної
жирності і з включенням цукру, страви з цілісних яєць, особливо круто, смажені,
бобові, розсипчасті каші, обмежують перлову, ячну, кукурудзяну крупу, пшоно,
білокачанну капусту, баклажани, редьку, редис, цибулю, часник, щавель, шпинат,
перець солодкий, гриби, сирі непротерті фрукти і ягоди, виноград, фініки, інжир
банани, кондитерські вироби, шоколад, варення, морозиво, кава, какао, газовані і
холодні напої, виноградний сік.

Відділ бронювання: [open contact info](look above in the "contact info" section)

Similar candidates

All similar candidates

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: