- File
Володимир
Директор ресторана
- City:
- Kropyvnytskyi
Contact information
The job seeker has entered a phone number .
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/13880911/
Uploaded file
This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.
Харківський інститут громадського харчування
Інженерно-технологічний факультет (незакінчена
вища освіта)
1988 – 1990
Кіровоградський кооперативний технікум
Факультет «Заготівля продуктів та сировини»
Берков Володимир (середня спеціальна освіта / фаховий молодший
Анатолійович бакалавр)
1981 – 1984
Контактний номер:
[
Досвід роботи
Електронна пошта:
ТОВ «Парк-готель Скіфія» — Директор
[
2020 – березень 2025
Місто проживання: м.
Кропивницький • Управління персоналом готелю (штат – 90 осіб)
• Організація ефективної роботи парково-
Дата народження:
готельного комплексу
10.08.1966
• Ведення внутрішнього та зовнішнього
документообігу
• Поліпшення умов перебування гостей
• Взаємодія з представниками органів влади,
бізнесу, громадськості
• Представництво інтересів компанії на зустрічах і
нарадах
• Налагодження співпраці з партнерами та
всередині колективу
• Підготовка звітів за результатами роботи
Приватне підприємництво «Умка» — Підприємець у
сфері торгівлі
2008 – 2019, м. Кропивницький
• Продаж продовольчих товарів
• Закупівля, облік, контроль залишків
• Взаємодія з постачальниками та клієнтами
ТОВ «Юпітер» — Менеджер із збуту / Комерційний
директор
2006 – 2008
• Ведення переговорів, участь у міжнародних
виставках
• Пошук і залучення нових клієнтів і партнерів
• Укладання та супровід договорів
• Контроль за постачанням, документообігом,
оплатами
• Аналітика ринку та оцінка ефективності
діяльності
Приватний підприємець
1994 – 2006
• Підприємницька діяльність у сфері торгівлі
Магазин «Веста» — Завідувач
1992 – 1994
• Управління персоналом та товарообігом
магазину
Десертний бар — Бармен
1987 – 1991
• Обслуговування відвідувачів, підтримка порядку
та сервісу
Навички та додаткова інформація
• Упевнений користувач ПК (Microsoft Office)
• Водійське посвідчення категорії «B», стаж — 37
років
• Вільне володіння українською мовою (усно й
письмово)
• Готовність до відряджень
• Висока здатність до навчання та адаптації
• Стресостійкість, психологічна зрілість
• Аналітичне мислення, вміння приймати
обґрунтовані рішення
Similar candidates
-
Менеджер по роботі з клієнтами
Kropyvnytskyi, Remote -
Керуючий рестораном
20000 UAH, Kropyvnytskyi -
Адміністратор, управляючий, менеджер, продавець
Kropyvnytskyi -
Адміністратор
Kropyvnytskyi -
Керуючий кафе
Kropyvnytskyi -
Керуючий кафе
Kropyvnytskyi