• File

Максим

Бренд-шеф

City of residence:
Ivano-Frankivsk
Ready to work:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Maksym
Zakhariash
Технолог з приготування піци | Кухар італійської піци
Спеціалізація: італійська піца, зокрема неаполітанська піца.

Досвід:
• Понад 5 років професійної діяльності.
• Працював у 12 закладах італійської кухні.
• Власний бізнес у сфері неаполітанської піци
• Навчання та співпраця з вузькопрофільними спеціалістами у
галузі.

Послуги:

Contact Рецепти автентичної неаполітанської піци:
[open contact info](look above in the "contact info" section) • Приготування піци за традиційними італійськими
технологіями.
• Унікальні рецепти, які передають італійську культуру та смак.
Що робить нашу піцу особливою?
Розробка тіста:
Технологія:

• Спеціалізація на неаполітанському тісті та інших видах піци
• Рецепт тіста включає лише 4 інгредієнти:
дріжджі, морську сіль, італійське борошно (римська, чикаго, канотто, тощо).
та воду. • Унікальні рецепти тіста з високою гідратацією (65-80%).
• Завдяки ферментації тісто набуває • Ферментація тіста від 12 до 96 годин для легкого,
легкості, смаку та аромату. низькокалорійного та корисного продукту.
• Стиль Каното:
• Особливий вид неаполітанської піци з
Індивідуальний підхід:
великими, пухкими бортами.
• Походить із передмістя Неаполя, району
Касето. • Розробка рецептів, які підходять саме для вашого закладу.
• Коригування технологій під вашу кухню, ціну та цільову
Унікальність: аудиторію.

• Кожен рецепт нашого тіста є унікальним
Навчання кухарів:
та неповторним у всій Україні.

Різновиди піци: • Проведення майстер-класів із приготування автентичної
італійської піци.
Класична італійська піца: • Навчання кухарів технологіям замісу тіста, випікання та подачі
• Маргарита, Капрічоза, 4 сири, Гавайська,
піци.
Карбонара, Салямі, Сальмоне, Дімаре.
• Розпис технологічних карт, розробка авторських тех-карт із
Авторські рецепти: можливістю коригування.
Підготовка кухонного обладнання:
• Унікальні крафтові рецепти, розроблені • Аудит обладнання (холодильників, печей).
спеціально для закладу. • Налаштування процесів для збереження якості продуктів.

Переваги співпраці:
Презентація продукту:
• Впровадження автентичної італійської
культури у вашому закладі. • Проведення фотосесій та презентацій для клієнтів.
• Системний підхід до створення найкращої • Впровадження унікальних рецептів як “родзинки” вашого
піци для ваших клієнтів. закладу.
• Високий рівень якості та сервісу.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: