- File
Сергій
Керуючий рестораном
- City:
- Kyiv
Contact information
The job seeker has entered a phone number .
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/14183056/
Uploaded file
This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.
Ряжко Сергій Іванович, 18.07.1994р., (30 років)
Телефон: [
Email: [
Адреса: м. Київ, Україна, вул. Березняківська, буд. 30
МЕТА
Посада керівника закладу громадського харчування. Мета – ефективне управління
персоналом, процесами, якістю сервісу та прибутковістю закладу. працювати на
результат підприємства.
КЛЮЧОВІ НАВИЧКИ
● Управління рестораном / кафе (щоденна операційна діяльність)
● Аналіз результативності підприємства, робота підрозділів
● Аналіз роботи працівників
● Вирішення аварійних / внепланових ситуацій по підприємству
● Ведення документації: фінансова та товарна звітність, касова дисципліна,
внутрішні документи
● Розробка(якщо потрібно) та контроль стандартів сервісу підприємства
● Формування та управління персоналом (дисципліна, контроль, підбір,
навчання, мотивація)
● Робота з постачальниками, облік і контроль запасів, контроль кількості закупок
● Бюджетування, оптимізація витрат, збільшення прибутку
● Робота з 1С, Poster, R-Keeper
● Дотримання норм HACCP, Держпродспоживслужби, супровід контролюючих
органів
● Робота з CRM, Microsoft Excel та організація доставок (Uklon Delivery)
● Швидко навчаюсь новому, роботу виконую сумлінно та якісно
● Робота з літніми терасами (замовлення, прорахунок, дозвільні документи)
ПРОФЕСІЙНИЙ ДОСВІД
Керівник закладу | Hype Bar, Київ
Серпень 2023 – дотепер
- Керував командою з 16 співробітників (набір, навчання, мотивація, контроль
виконання обов'язків)
- Аналіз
- Впровадження та контроль процесів підприємства, управлінська звітність,
фінансова / товарна / кадрова документація.
- Закриття питань починаючи від каналізації до супроводу державних інстанцій
- Оптимізував постачання, скоротивши втрати на 23%
- Впровадив систему обліку витрат і контроль маржинальності страв
- Організував події / промо-акції.
Керівник закладу | Narikela HUB, Київ
Грудень 2023 – Вересень 2024 (продаж)
- Керував командою з 10 співробітників
- Оптимізував постачання, скоротивши втрати на 9%
- Впровадив систему обліку витрат і контроль маржинальності страв
Кальянний майстер / Менеджер зміни / управлінець (4 місяці, неофіційно) | Hype bar
2, Hype bar, Narikela Hub (Була мережа), Київ
Лютий 2021 – Серпень 2023
- Контроль закупок товару, робота з постачальниками.
- Контроль роботи персоналу по стандартам підприємства.
- Вирішення побутових / аварійних завдань
Кальянний майстер / Офіціант / Менеджер зміни | Кипяток, Полтава
Червень 2017 – Серпень 2020
- Контроль закупок товару, робота з постачальниками.
- Контроль роботи персоналу по стандартам підприємства.
- Вирішення побутових / аварійних завдань
ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ
- Володіння мовами: українська (рідна)
- Наявність санітарної книжки
- Готовність до роботи в умовах високого навантаження
СІМЕЙНИЙ СТАН
- Одружений
- Є діти
- Маю автомобіль
Similar candidates
-
Адміністратор
Kyiv -
Заступник директора ресторану
40000 UAH, Kyiv -
Менеджер ресторану, керуючий, аудитор
40000 UAH, Kyiv -
Нач. виробництва, зав. складом
Kyiv, Irpin , more 4 cities -
Керівник ресторану
Kyiv -
Операційний директор мережі кафе, ресторанів
50000 UAH, Kyiv