• PRO

Олег

Су-шеф, 55 000 UAH

Employment type:
full-time, part-time
Age:
25 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Сушеф

from 09.2022 to 07.2024 (1 year 10 months)
G-Group, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Сушеф

from 01.2019 to 04.2021 (2 years 3 months)
Бескид, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар

from 05.2017 to 08.2019 (2 years 3 months)
Hanami (Готельно-ресторанний бізнес)

Education

Національний Харчовий Університет

Харчові Технології, Київ
Higher, from 2014 to 2018 (4 years)

Створення та коригування технологічних карт, рецептур та калькуляцій.

Знання процесів термічної, холодної, вакуумної обробки, охолодження та зберігання продуктів.

Ведення облікової документації, звітів, журналів безпеки та санітарії.

Аналіз харчової цінності страв (білки, жири, вуглеводи, калорійність).

Робота з сучасним обладнанням — печі, шокові охолоджувачі, вакууматори, конвектомати тощо.

Knowledge and skills

  • Стресостійкість
  • Відповідальність
  • Високий рівень комунікативних навичок
  • Хороший естетичний смак.
  • Фізично і емоційно витривалий.
  • Наявність санітарної книжки.
  • Оперативність
  • Вміння імпровізувати
  • Прагнення до професійного досконалості

Additional information

Досвід керування командою кухарів, розподіл обов’язків та контроль виконання


Вміння працювати під тиском та зберігати спокій у стресових ситуаціях.

Висока якість подачі та смаку страв, постійний контроль видачі.

Комунікабельність — ефективна взаємодія з кухнею, офіціантами та керівництвом.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: