- File
Артем
Шеф-кухар
- Age:
- 27 years
- City:
- Kyiv
Contact information
The job seeker has entered a phone number and email.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/14270641/
Uploaded file
This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.
ШЕФ-КУХАР
ДОСВІД РОБОТИ
2023 – зараз
Ресторан «Mirali», Київ — старший кухар гарячого цеху
Шукаю нові формати – Відповідальний за організацію гарячого процесу: від заготовок
співпраці: до подач
pop-up вечері – Розробка авторських страв і презентацій
– Співпраця з іноземними шефами (Michelin)
приватні івенти
– Участь у запуску нового закладу в Дніпрі («Shibo»): створення
оновлення меню та технологічних карт, навчання персоналу, контроль кухні на
техкарт старті
ресторанний – Постійна робота над вдосконаленням процесів і якості
консалтинг
2022 (01.2022 – 12.2022)
допомога з запуском кухні
Ресторани «Цвейг» та «Культ», Київ — су-шеф / кухар
або її рестартом – Одночасна робота у двох ресторанах різних концепцій
– Активна участь у створенні сезонного меню
– Координація команди на зміні, контроль якості страв і сервісу
– Робота в тандемі з шефом, подача ідей
2021 (01.2021 – 12.2021)
Ресторан «Padre», Дніпро — кухар / су-шеф
ПРО МЕНЕ – Робота в закладі італійської концепції
Досвідчений кухар, – Повний контроль цеху: гарячі, холодні страви, паста, гриль
відповідальний та – Участь у виїзних заходах
витривалий. Люблю
2018 (09.2018 – 12.2020)
готувати, працювати в
Ресторани «Бартоломео» та «Kost», Дніпро — кухар / су-шеф
команді та підтримувати
– Робота одразу у двох популярних закладах
порядок на кухні. Активно
– Підготовка до банкетів, весіль, подій до 100 осіб
займаюсь спортом, що – Робота з м’ясом, морепродуктами, гриль-станцією
допомагає зосередженості й – Введення нових позицій у меню
самодисципліні.
НАВИЧКИ ТА ВМІННЯ ДОСВІД РОБОТИ
2018 (06.2018 – 09.2018)
Приготування страв
Ресторан «City Garden», Одеса — кухар
української та європейської
кухні
– Високий темп сезонної кухні
Робота з технологічними – Робота на відкритій кухні
картами – Обслуговування туристів, подача європейських страв
Дотримання санітарних норм
і чистоти на робочому місці 2017 (12.2017 – 06.2018)
Швидкість та організованість Ресторан «Machos їли Nachos», Дніпро — кухар
у роботі (мексиканська кухня)
Вміння працювати в команді – Вивчення нових технік: гуакамоле, тако, буріто, соуси
та під тиском – Робота на вок, грилі, фритюрі
Базові знання харчової – Підтримка концепту мексиканської кухні в адаптації до
безпеки (HACCP)
українського ринку
2017 (10.2017 – 12.2017)
Сільпо, Дніпро — роздільник риби
Особисті якості: – Робота з великим обсягом риби, філеювання, обробка
Витривалість і стресостійкість – Контроль якості та зберігання продукту
Командність і
2016 – 10.2017
відповідальність
Власна точка доставки (суші, піца, випічка) — засновник /
Ініціативність
кухар
Любов до кухні та бажання
– Повний цикл: створення меню, закупівлі, приготування,
розвиватися
ведення соцмереж, обслуговування клієнтів
– Робота з різними кухнями: японська, італійська, авторська
ОСВІТА 2015 – 2016 (пів року)
Ресторан «Фарваль», м. Родинське — кухар-універсал
Державний навчальний заклад
– Стажування, навчання на практиці
димитровський професійний гірничий
ліцей" – Робота на різних кухонних позиціях: заготовки, холодний цех
Диплом кваліфікованого робітника – Перші кроки в командній кухонній роботі
Краматорський коледж ДонНУЕТ
Досягнення:
Спеціальність: Харчові технології Участь у запуску 2 нових ресторанів (у т.ч. з міжнародною
командою)
Розробка понад 30 авторських страв в місяць
Підготовка та навчання нових кухарів, наставництво
МОВИ: Успішно відкрив новий ресторан у Дніпрі («Shibo») як
Українська – рідна представник шефа: створення техкарт, налаштування
Російська – вільно процесів, навчання персоналу
Англійська – базова / Працював із шефами, відзначеними зірками Michelin, у
середній рівень проєктах ресторану «Mirali»
Керував кухонними змінами як су-шеф: до 10 осіб у
підпорядкуванні
КОНТАКТИ: Працював паралельно в кількох ресторанах, зберігаючи якість
і темп
Телефон: Постійно вдосконалюю навички: експерименти з новими
[
Ел. пошта:
[
Similar candidates
-
Шеф-кухар
Kyiv -
Су-шеф
Kyiv -
Шеф-кухар, завідувач виробництва
Kyiv -
Шеф-повар
50000 UAH, Kyiv, Zaporizhzhia , more 2 cities -
Шеф-повар
Kyiv -
Шеф-повар
60000 UAH, Kyiv