- File
Анатолій
Завідуючий пекарнею, інженер з якості, технолог харчового виробництва
- Age:
- 33 years
- City:
- Kyiv
Contact information
The job seeker has entered a phone number and email.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/14323303/
Uploaded file
This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.
Дата народження:
31 Березня 1992 року
Регіон:
Київ
Можливість переїзду:
ні
Телефон (и):
[
E-mail:
[
Соціальні мережі:
[
Завідуючий пекарні, Інженер з якості, Технолог харчового виробництва
Ключова інформація
•Знання технологій приготування хлібобулочних і кондитерських виробів;
•Вміння працювати з технологічними картами, розробка нових рецептур;
•Контроль якості продукції згідно з ДСТУ, HACCP, ISO та внутрішніми стандартами;
•Управління виробничими процесами та персоналом у зміні
•Планування обсягів виробництва на основі попиту та ротації товару;
•Робота з тістомісильним, формувальним та пекарським обладнанням
•Санітарно-гігієнічний контроль та забезпечення умов безпечного виробництва;
•Робота з обліковими програмами;
•Впровадження нових технологій та покращення існуючих процесів
Досвід роботи
Старший пекарь
Січ 2025 - по сьогодні (6 міс)
Сільпо
Торгівля роздрібна / Retail
•Організація та участь у виробництві асортименту хлібобулочних і кондитерських виробів згідно з корпоративними стандартами якості та рецептурами;
•Забезпечення дотримання технологічного процесу на всіх етапах виробництва: від замішування тіста до випікання й охолодження;
•Контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних норм, правил HACCP та стандартів безпеки харчових продуктів;
•Аналіз продажів та участь у плануванні обсягів виробництва відповідно до попиту покупців;
•Замовлення сировини та напівфабрикатів для виробництва;
Завідуючий складом
Травень 2022 - Грудень 2024 (2 роки 8 міс)
Луксор Україна
Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт
•Організація ефективної роботи складу: приймання, розміщення, зберігання та відпуск товарно-матеріальних цінностей;
•Забезпечення ведення складської документації, електронних реєстрів, облік залишків;
•Контроль за збереженням продукції, дотриманням умов зберігання, строків придатності та температурного режиму;
•Проведення планових інвентаризацій;
•Взаємодія з постачальниками, транспортними компаніями та суміжними підрозділами підприємства.
Машиніст тістомісильних машин
Грудень 2021 - Квітень 2022 (5 міс)
ТОВ "Профудс - Сервіс"
Промисловість та Виробництво
•Підготовка тістомісильного обладнання до роботи: перевірка технічного стану;
•Замішування різних видів тіста згідно з рецептурами та технологічними інструкціями (пшеничне, житнє, листкове, здобне;
•Контроль якості сировини та дотримання послідовності технологічних процесів у тістоприготуванні;
•Ведення обліку витраченої сировини, заповнення виробничої документації;
•Дотримання санітарно-гігієнічних норм
Пекарь
Лютий 2021 - Грудень 2021 (11 міс)
Сільпо
Торгівля роздрібна / Retail
•Приготування різноманітних видів хлібобулочних та кондитерських виробів відповідно до затверджених рецептур та технологічних карт;
•Замішування тіста, формування виробів, контроль процесу бродіння, випікання та охолодження продукції;
•Забезпечення високої якості продукції та стабільного смаку відповідно до стандартів підприємства;
•Контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних норм та правил безпеки праці на робочому місці;
•Забезпечення стабільної якості готової продукції та відповідність нормам ДСТУ, HACCP і внутрішнім стандартам підприємства;
Комірник
Грудень 2019 - Лютий 2021 (1 рік 3 міс)
Луксор Україна
Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт
•Приймання, завантаження, розміщення, комплектація товару;
•Приймання, облік та зберігання харчової продукції згідно з встановленими санітарними нормами та стандартами безпеки;
• Організація раціонального розміщення товарів на складі з урахуванням умов зберігання та термінів придатності; продуктів
•;Підготовка супровідної документації: накладні, акти приймання-передачі, товарно-транспортні накладні;
•Виконання вимог HACCP та внутрішніх стандартів підприємства з безпеки харчових продуктів;
Комірник
Травень 2013 - Жовтень 2019 (6 років 6 міс)
Асканія Фроузен Фудс
FMCG
•Прийом товару та контроль розміщення на складі за принципом FIFO;
•Постановка на облік товару у базі даних;
•Контроль термінів придатності продукції;
•Приймання повернень від постачальників;
•проведення інвентаризації;
•Управління складською документацією, робота з накладними
Освіта
Національний університет харчових технологій
рік закінчення 2024
Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів ( ступень освіти Магістр))
Державний навчальний заклад "Житомирське вище професійне технологічне училище"
рік закінчення 2011
конторський службовець , облік і аудит, бухгалтерія
Володіння мовами
Англійська - середній
Українська - рідна
Додаткова інформація
Особисті якості
•Маю знання в галузі технології виробництва хлібобулочних, кондитерських та борошняних виробів;
•Знання сучасних стандартів харчової безпеки (HACCP, ISO 22000) та практичний досвід їх впровадження у виробничий процес
•Маю досвід проходження державних перевірок, внутрішніх аудитів,
•Постійно вдосконалюю професійні навички,
•Відповідальний, пунктуальний, стресостійкий, з високими лідерськими та організаторськими якостями.
• Вміння працювати в команді та ефективно керувати нею;
• Постійне прагнення до вдосконалення та професійного розвитку;
Similar candidates
-
Завідувач кондитерського виробництва
Kyiv -
Технолог харчової промисловості
Kyiv -
Контролер якості
Kyiv -
Інженер з ремонту техніки
Kyiv -
Інженер з якості
70000 UAH, Kyiv -
Завідувач виробництвом
Kyiv, Vyshneve (Kyiv Region), Sofiivska Borshchahivka