Ukraine's #1 job site
- File
Personal information hidden
This job seeker has chosen to hide his personal information and contact info. You can contact him using this page: https://www.work.ua/resumes/14388934/
Технолог
- City:
- Kyiv
Contact information
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
Uploaded file
Quick view
version
This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.
Оздек Юлія
Дата народження:
22 Лип 1987
Регіон:
Київ
Можливість переїзду:
Телефон (и):
[open contact info ](look above in the "contact info" section)
E-mail:
[open contact info ](look above in the "contact info" section)
Спеціаліст зі стандартизації. Інженер з якості. Технолог (FMCG)
(заробітна плата – за домовленістю)
Ключова інформація
- Високий рівень знання законодавства України та ЄС (маркування, харчові добавки, якість та безпека)
- Досвід розробки нових видів кондитерської продукції. Розрахунок рецептур.
- Дотримання та розвиток системи менеджменту якості (СМЯ) ISO, НАССР.
Досвід роботи
Інженер з якості (виконуюча обов’язки керівника відділу якості)
Червень 2024 – по теперішній час
ТОВ "КБФ". Київська бісквітна фабрика. (Довгий час входила до складу турецької компанії "ULKER" GROUP)
FMCG
- Контроль та участь у підготовці підприємства до аудитів та сертифікаці.
- Підготування документації до отримання Сертифікатів відповідності на продукцію (Укрметртестстандарт).
- Перевірка наявних та розробка нових рецептур, технологічних карт, навички розрахунку сировини.
- Контроль дотримання технології виробничих процесів і експлуатації обладнання;
- Контроль дотримання санітарних норм і правил;
- Ведення звітної документації.
- Тісна співпраця з ТД "КОНТІ", «АТБ», «Сільпо» щодо продукції, що випускається (аутсорсінг).
- Розробка нових видів продукції (печиво, десерти з маршмеллоу, тістечка бісквітні)
- Робота з рекламаціями.
- Взаємодія з підрозділами компанії з питань якості.
Спеціаліст зі стандартизації, сертифікації та якості.
Серпень 2018 – червень 2024 (6 років)
ТОВ "КБФ". Київська бісквітна фабрика. (Довгий час входила до складу турецької компанії "ULKER" GROUP)
FMCG
- Складання текстів маркування на весь асортимент продукції згідно з діючим законодавством (рулети та тістечка бісквітні; печиво цукрове та затяжне; десерти з желе та маршмелоу; крекер; вафлі та цукерки).
- Перевірка та погодження текстів маркування у макетах на нові види пакування для України та експорту (етикетка, товарний ярлик, коробки, гофро-коробки).
- Супроводження питань, пов'язаних з сертифікацією та стандартизацією продукції підприємства.
- Проведення сертифікації "Halal".
- Реєстрація нових торгових марок (Privat label) в УкрПатенті.
- Заповнення "Декларації" по сировині (матеріали, що не мають преференційного походження) для продукції на експорт.
- Заповнення всієї інформації для отримання "Сертифікату Здоров'я". Співпраця з Держпродспоживслужбою.
- Складання та погодження маркування для продукції ТМ "Конті", ТМ "БКК", ТМ "Своя Лінія" АТБ-Маркет, та інших європейських фірм.
- Подання заявок на отримання штрих-кодів у системі "ДжіЕс1"
- Організація проведення дегустації нових виробів та оформлення протоколів.
- Навички роботи з документацією щодо реєстрації, сертифікації та стандартизації (ГОСТ, ТУ, ДСТУ, ТР).
- Підготовка продукції для досліджень в незалежних лабораторіях (ДП «Укрметртестстандарт», Харчова-контрольно виробнича лабораторія)
-Знання основних вимог системи менеджменту якості та безпечності харчових продуктів HACCP. Знання основних вимог міжнародних стандартів: ISO, FSSC 22000.
Технолог
Листопад 2011 - серпень 2018 (7 років)
ТОВ "КБФ". Київська бісквітна фабрика. (Довгий час входила до складу турецької компанії "ULKER" GROUP)
FMCG
Контроль якості готової продукції та напівфабрикатів на всіх стадіях технологічного процесу. Контроль якості вхідної сировини та допоміжних матеріалів. Проведення лабораторних досліджень. Внесення коригування в рецептуру для отримання продукції із заданою якістю (фізико-хімічною, органолептичною). Ведення нормативно-технологічої документації, робота з ТУ, ДСТУ. Перевірка існуючих та участь у розробках нових рецептур та технологічної документації. Калькуляція рецептур. Розрахунок норм витрат сировини.
Освіта
Вищий навчальний заклад "Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна" (рік закінчення 2010)
Факультет: «Інженерних технологій» Напрям підготовки: Харчова технологія та інженерія.
Спеціальність: «Інженер-технолог»
Закінчила з червоним дипломом магістратуру.
Володіння мовами
Українська - рідна
Можу проходити співбесіду на цій мові
Російська - вільно
Можу проходити співбесіду на цій мові
Англійська – середній рівень (листування, маркування)
Курси, тренінги, сертифікати
Огляд законодавчих вимог в сфері харчової безпеки, схеми FSSC 22000. Порядок проведення внутрішнього аудиту згідно з вимог ISO 19011:2018. Внутрішній аудитор.
(рік закінчення 2024)
Інститут післядипломної освіти НУХТ. Курси підвищення кваліфікації по темі: «Розрахунки рецептур та споживчої цінності борошняних виробів» (рік закінчення 2024)
Інститут післядипломної освіти НУХТ. Курси підвищення кваліфікації по темі: «Сучасні технологічні процеси та технологічний контроль у виробництві кондитерських виробів» (рік закінчення 2024)
Додаткова інформація
Комп'ютерні навички:
Офісний пакет Microsoft Office. Вільне володіння ПК.
Особисті якості:
Відповідально ставлюсь до роботи. Цілеспрямована до поставлених завдань. Легко знаходжу спільну мову у різних ситуаціях.
Дата народження:
22 Лип 1987
Регіон:
Київ
Можливість переїзду:
Телефон (и):
[
E-mail:
[
Спеціаліст зі стандартизації. Інженер з якості. Технолог (FMCG)
(заробітна плата – за домовленістю)
Ключова інформація
- Високий рівень знання законодавства України та ЄС (маркування, харчові добавки, якість та безпека)
- Досвід розробки нових видів кондитерської продукції. Розрахунок рецептур.
- Дотримання та розвиток системи менеджменту якості (СМЯ) ISO, НАССР.
Досвід роботи
Інженер з якості (виконуюча обов’язки керівника відділу якості)
Червень 2024 – по теперішній час
ТОВ "КБФ". Київська бісквітна фабрика. (Довгий час входила до складу турецької компанії "ULKER" GROUP)
FMCG
- Контроль та участь у підготовці підприємства до аудитів та сертифікаці.
- Підготування документації до отримання Сертифікатів відповідності на продукцію (Укрметртестстандарт).
- Перевірка наявних та розробка нових рецептур, технологічних карт, навички розрахунку сировини.
- Контроль дотримання технології виробничих процесів і експлуатації обладнання;
- Контроль дотримання санітарних норм і правил;
- Ведення звітної документації.
- Тісна співпраця з ТД "КОНТІ", «АТБ», «Сільпо» щодо продукції, що випускається (аутсорсінг).
- Розробка нових видів продукції (печиво, десерти з маршмеллоу, тістечка бісквітні)
- Робота з рекламаціями.
- Взаємодія з підрозділами компанії з питань якості.
Спеціаліст зі стандартизації, сертифікації та якості.
Серпень 2018 – червень 2024 (6 років)
ТОВ "КБФ". Київська бісквітна фабрика. (Довгий час входила до складу турецької компанії "ULKER" GROUP)
FMCG
- Складання текстів маркування на весь асортимент продукції згідно з діючим законодавством (рулети та тістечка бісквітні; печиво цукрове та затяжне; десерти з желе та маршмелоу; крекер; вафлі та цукерки).
- Перевірка та погодження текстів маркування у макетах на нові види пакування для України та експорту (етикетка, товарний ярлик, коробки, гофро-коробки).
- Супроводження питань, пов'язаних з сертифікацією та стандартизацією продукції підприємства.
- Проведення сертифікації "Halal".
- Реєстрація нових торгових марок (Privat label) в УкрПатенті.
- Заповнення "Декларації" по сировині (матеріали, що не мають преференційного походження) для продукції на експорт.
- Заповнення всієї інформації для отримання "Сертифікату Здоров'я". Співпраця з Держпродспоживслужбою.
- Складання та погодження маркування для продукції ТМ "Конті", ТМ "БКК", ТМ "Своя Лінія" АТБ-Маркет, та інших європейських фірм.
- Подання заявок на отримання штрих-кодів у системі "ДжіЕс1"
- Організація проведення дегустації нових виробів та оформлення протоколів.
- Навички роботи з документацією щодо реєстрації, сертифікації та стандартизації (ГОСТ, ТУ, ДСТУ, ТР).
- Підготовка продукції для досліджень в незалежних лабораторіях (ДП «Укрметртестстандарт», Харчова-контрольно виробнича лабораторія)
-Знання основних вимог системи менеджменту якості та безпечності харчових продуктів HACCP. Знання основних вимог міжнародних стандартів: ISO, FSSC 22000.
Технолог
Листопад 2011 - серпень 2018 (7 років)
ТОВ "КБФ". Київська бісквітна фабрика. (Довгий час входила до складу турецької компанії "ULKER" GROUP)
FMCG
Контроль якості готової продукції та напівфабрикатів на всіх стадіях технологічного процесу. Контроль якості вхідної сировини та допоміжних матеріалів. Проведення лабораторних досліджень. Внесення коригування в рецептуру для отримання продукції із заданою якістю (фізико-хімічною, органолептичною). Ведення нормативно-технологічої документації, робота з ТУ, ДСТУ. Перевірка існуючих та участь у розробках нових рецептур та технологічної документації. Калькуляція рецептур. Розрахунок норм витрат сировини.
Освіта
Вищий навчальний заклад "Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна" (рік закінчення 2010)
Факультет: «Інженерних технологій» Напрям підготовки: Харчова технологія та інженерія.
Спеціальність: «Інженер-технолог»
Закінчила з червоним дипломом магістратуру.
Володіння мовами
Українська - рідна
Можу проходити співбесіду на цій мові
Російська - вільно
Можу проходити співбесіду на цій мові
Англійська – середній рівень (листування, маркування)
Курси, тренінги, сертифікати
Огляд законодавчих вимог в сфері харчової безпеки, схеми FSSC 22000. Порядок проведення внутрішнього аудиту згідно з вимог ISO 19011:2018. Внутрішній аудитор.
(рік закінчення 2024)
Інститут післядипломної освіти НУХТ. Курси підвищення кваліфікації по темі: «Розрахунки рецептур та споживчої цінності борошняних виробів» (рік закінчення 2024)
Інститут післядипломної освіти НУХТ. Курси підвищення кваліфікації по темі: «Сучасні технологічні процеси та технологічний контроль у виробництві кондитерських виробів» (рік закінчення 2024)
Додаткова інформація
Комп'ютерні навички:
Офісний пакет Microsoft Office. Вільне володіння ПК.
Особисті якості:
Відповідально ставлюсь до роботи. Цілеспрямована до поставлених завдань. Легко знаходжу спільну мову у різних ситуаціях.
Similar candidates
-
Технік-технолог, лаборант харчової промисловості
Kyiv -
Модельєр, конструктор, технолог одягу
45000 UAH, Kyiv, Remote -
Майстер-технолог, помічник технолога, головного виробництва
Kyiv -
Конструктор-технолог меблів
Kyiv -
Сборщик
Kyiv -
Інженер-технолог
30000 UAH, Kyiv, Vinnytsia, Lviv