- File
Сергій
Керуючий рестораном
- Considering positions:
- Керуючий рестораном, Керівник транспортного відділу, Територіальний менеджер
- Age:
- 30 years
- City:
- Kyiv
Contact information
The job seeker has entered a phone number .
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/14539393/
Uploaded file
This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.
Дата народження: 15.11.1994 (30 років)
Тел.: [
Мовчан Сергій Сергійович
Мета
Я розглядаю варіанти роботи в перспективній компанії, що розвивається, де зможу проявити свої особисті якості.
Досвід
Кафе «Піта Хаус»
Операційний директор
Березень 2021 – серпень 2025
Формування бізнес-плану з відкриття ТТ;
• Формування зарплатної політики для працівників ресторану відповідно до певного регіону;
• Формування схем розміщення меблів та обладнання відповідно до технологічних та технічних вимог;
• Підбір та контроль роботи підрядників для виконання будівельних та технічних робіт;
• Формування меню. Участь у опрацюванні нових страв, прорахунок собівартості, фотосесій, формування продажних цін, візуалізація макета для друку.
• Підбір технічного та технологічного обладнення, інвентарю;
• Встановлення та налагодження облікової програми;
• Підбір персоналу, вступне навчання за меню та стандартами обслуговування;
• Підбір та запуск маркетингових інструментів, участь у створенні сторінки Instagram та прописання сайту;
• Участь у підборі постачальників продуктів та сировини;
• Оперативне керування роботою підрозділів;
• Участь у розробці схем та способів покращення якості послуг;
• Облік та аналіз показників обсягу продажів та витрат. Введення і формування звітів P&L
• Формування списань, пересортування продуктів. Зведення щомісячних інвентаризацій;
• Контроль цін продукції, що поставляється;
• Контроль товарних залишків реалізованої продукції;
• Формування відомостей зарплат, бюджетів, штрафів та премій персоналу;
• Аналіз основних показників роботи: мінімізація непостійних витрат, контроль та зниження постійних витрат.
• Контроль та своєчасне продовження дозвільної документації;
СТО "Автомобіліст", м. Бровари
Власник
березень 2017 – квітень 2020
ТОВ "АльтерС", м. Київ
Торговий представник
Травень 2016 – Вересень 2016
Ресторан «Муракамі», Київ.
Адміністратор ресторану
березень 2015 – квітень 2016
• Підбір персоналу, вступне навчання по меню ресторану і стандартам обслуговування;
• Замовлення уніформи для співробітників ресторану для всіх відділів;
• Участь у розробці схем і шляхів підвищення якості послуг, що надаються;
• Контроль і мінімізація витрат;
• Лінійне управління персоналом;
• Впровадження статистики та аналіз основних показників продажів за середнім чеком та кількістю гостей;
• Проведення зустрічей з персоналом;
• Контроль якості реалізованої продукції;
• Приймання товару та правила зберігання відповідно до принципів FIFO;
• Контроль і дотримання всіх санітарних норм, правил пожежної безпеки та охорони праці на підприємстві громадського харчування;
• Реалізація та контроль за проведенням дисциплінарної політики компанії;
• Участь у щомісячних інвентаризаціях товарів та основних засобів на підприємстві;
• Участь у корпоративному дозвіллі працівників ресторану;
• Вирішення конфліктних ситуацій з гостями ресторану;
• Підбір постачальників та аналіз пропозицій торгових представників для підприємств громадського харчування в секторі HoReKa.
• Звітність в системі Rkeeper.
Мережа ресторанів Муракамі, Київ
Менеджер автопарку
січень 2015 – березень 2015
• пошук та навчання кандидатів на вакансію кур'єрів доставки;
• формування місячного бюджетного плану витрат;
• ведення обліку поставок;
• контроль справності транспортних засобів;
Мережа ресторанів Муракамі, Київ
Водій-експедитор
жовтень 2014 – січень 2015
• доставка замовлень за вказаними адресами;
• передзвон одержувачам перед доставкою;
• ведення обліку поставок;
• дрібний ремонт автомобіля, в разі несправності;
• вирішення конфліктних ситуацій з гостями;
• швидка доставка замовлень у години пік;
СОКІЛ ДОЗК, Євпаторія
Педагог, організатор виховної роботи з дітьми
квітень 2014 – вересень 2014, квітень 2013 – вересень 2013
ДОЗК Кіпаріс, Аліста
Педагог, організатор виховної роботи з дітьми
жовтень 2013 – лютий 2014
Будівельна компанія ТОВ «Дзержинська група «Строй», м. Дзержинськ.
Водій - механік
Листопад 2011 – серпень 2013.
• Ремонт автомобілів;
• Ремонт ходової частини;
• Ремонт двигуна;
• Керування автомобілем категорії В і С;
• Продаж та доставка будівельних матеріалів;
Освіта
Середні роки навчання: 2001-2012 рр.
Школа-ліцей No6 УВК, м. Дзержинськ
Спеціалізована середня
ДонНТУ, м. Донецьк, викладач за спеціальністю організатор виховної роботи з дітьми, роки навчання 2013-2014 рр.
Спеціалізована середня
ПГЛ, м. Дзержинськ, спеціальність Підземний електрозварювальник, електрозварник ручного зварювання. Роки навчання 2013-2016
Вища, незакінчена
Відкритий міжнародний університет розвитку людини “Україна”
Спеціалізація: Облік і аудит
Більше інформації
Навички:
Досвідчений користувач ПК (MS Office);
Poster (програма для обліку запасів);
Наявність посвідчення водія категорії В і С;
Особисті якості: комунікабельність, відповідальність, аналітичне мислення, наполегливість, активність, вміння працювати в команді, здатність швидко навчатися, націленість на результат, лідерські якості, чесність, пунктуальність, грамотна мова, високий рівень самоорганізації,
Similar candidates
-
Керуючий рестораном
Kyiv, Dnipro , more 3 cities -
Керуючий мережею закладів харчування
Kyiv -
Керуючий рестораном, кав'ярнею, пекарнею, харчовим виробництвом
Kyiv -
Адміністратор, заступник керуючого
Kyiv -
Керуючий рестораном
30000 UAH, Kyiv -
Керівник готелю ресторану
Kyiv, Vinnytsia , more 8 cities