• File

Галія

Керуючий рестораном

Considering positions:
Керуючий рестораном, Менеджер з постачання, Адміністратор ресторану
Age:
43 years
City of residence:
Dnipro
Ready to work:
Chernivtsi, Dnipro, Kyiv, Lviv, Other countries

Contact information

The job seeker has entered a phone number .

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

ЧУМАК ГАЛІЯ
МЕНЕДЖЕР
Більш ніж 10 років, я успішно керувала власним бізнесом в оптових
закупівлях і роздрібних продажах. Моя клієнтська база була побудована на
основі клієнтоорієнтованості, високої якості товару, постійного широкого
асортименту та індивідуального підходу. Однак, відчуваю, що досягла стелі
в розвитку і вирішила закрити свій бізнес, щоб перейти до нових
КОНТАКТИ: професійних викликів.
Я прагну працювати в компанії, де зможу реалізувати свій накопичений
[open contact info](look above in the "contact info" section) досвід і отримати новий. Готова привнести у вашу команду досвід в
управлінні, клієнтоорієнтованості, розвитку асортименту та креативність.
[open contact info](look above in the "contact info" section) Натомість я розраховую на можливість професійного зростання і розширення
своїх горизонтів, а також на участь у цікавих і значущих проєктах.
м.Дніпро

ДАТА НАРОДЖЕННЯ: 05.04.1982

ОСВІТА: ДОСВІД РОБОТИ:

2007-2010
ФОП Чумак Г.Р. 2014-2025
роздрібна торгівля овочами та фруктами,
ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ заморожені продукти, у штаті 3 наймані особи
АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ,
Приватний підприємець
НОВОМОСЬКОВСЬКИЙ
Формування та управління асортиментом.
КОЛЕДЖ
Активний пошук та робота з Постачальниками (Дніпро та
Техник-технолог з Україна).
переробки с/х продуктів Закупівля продукції та ціноутворення.
Напрацювання великої клієнтської бази (з нуля) за рахунок
індивідуального підходу та клієнтоорієнтовності.
КОМПЕТЕНЦІЇ: Організація доставки; дизайн та викладка товарів у відділах.
Аналітика продажів та формування замовлень
Високі лідерські та організаторські ДОСЯГНЕННЯ:
відкриття та розвиток бізнесу з «0», вихід на стабільно
навички зростаючий дохід за 9 місяців
Системне та аналітичне мислення введення у роботу та розвиток продажів, за рахунок нового
категорії «Заморожені продукти»
Відкритість до нового та здібність
до навчання ЧП “РЕАРДІ” 2005-2010
Мережа супермаркетів «Велика ложка», 2009-2010
Системне та аналітичне мислення
(причина звільнення: продаж бізнесу)
Вміння ефективно діяти в умовах
Керуючий супермаркетом - штат 110 осіб
багатозадачності
Організація та контроль роботи магазину.
Розвинені навички управління та
Забезпечення планових показників.
розвитку бізнесу Контроль якості обслуговування клієнтів та дотримання
стандартів компанії.
Запровадження нових ініціатив для покращення ефективності
магазину.
ЗНАННЯ МОВ: Аналітика продажів.
ДОСЯГНЕННЯ:
Українська - вільно
стабілізація роботи Супермаркету.
Російська - вільно
підготовка товаро-матеріальних цінностей супермаркету до
Анлійська - В1-В2 продажу торгівельної мережі “Велика ложка”.
ІНТЕРЕСИ: Куратор групи розвитку 2006-2009
торгівельної мережі “Велика ложка
напрямок ОВОЧІ-ФРУКТИ
СПОРТ, ЧИТАННЯ,
САМОРОЗВИТОК, КУЛІНАРІЯ Координація роботи мережі супермаркетів по Україні – 25 .
Контроль реалізації товарів, остатків товару та списань.
НАЯВНІСТЬ ВОДІЙСЬКИХ Навчання та атестація персоналу.
ПРАВ Підготовка та відкриття нових магазинів з подальшою
координацією їхньої роботи (відділів).
ДОСЯГНЕННЯ:
відкриття з «0» нових супермаркетів у команді відкриття – 12
магазинів.
ТРЕНІНГИ: зниження % списання (у середньому по мережі) за рахунок
навчання персоналу, системної роботи з асортиментом та
“УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ” викладки вітрин.
“ОСНОВНІ ФУНКЦІЇ КЕРІВНИКА”
“ЕФЕКТИВНІ ПЕРЕМОВИНИ” Завідуюча відділу «ОВОЧІ-ФРУКТИ» 2005-2006
супермаркету “Велика ложка”
Організація ефективної роботи відділу: розподіл завдань між
співробітниками, контроль за виконанням планів.
Управління товарними запасами: забезпечення наявності
товарів на складі, контроль термінів придатності.
Викладка товарів: забезпечення привабливого зовнішнього
вигляду відділу, правильне розміщення товарів на полицях.
Контроль якості товарів: проведення інвентаризації,
виявлення та усунення браку.
Аналіз продажів та розробка заходів для збільшення обсягів
продажів.
ДОСЯГНЕННЯ:
Низький % списань за рахунок правильного управління
товарними запасами, викладки та ротацїї товару.
Збільшення продажів.
Високі показники проведення інвентарізації.

01 ЛИПНЯ 2025

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: