• PRO

Ігор

Технолог харчової промисловості, 50 000 UAH

Employment type:
full-time
Age:
51 years
City of residence:
Kharkiv
Ready to work:
Kharkiv, Kyiv, Odesa

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Начальник цеху

from 09.2022 to now (2 years 11 months)
ТОВ "Food reform" / "Дім Спецій", Київ (Харчова промисловість)

Виробництво соусів, маринадів, намазок, наповнювачів, майонезів.
- контроль якості готової продукції;
- контроль санітарного стану та особистої гігієни;
- керування та координація технологічних процесів;
- організація взаємодії з колегами відділів при впровадженні нового продукту, оптимізації виробничого процесу, автоматизації виробництва;
- участь в аналізі можливостей виробництва на поточному обладнанні та розробка стратегії впровадження нових продуктів;
- забезпечення контролю та проведення аналітики виробничих показників;
- створення та актуалізація нормативної документації- керівництво виробництвом продукції;
- зберігання продукції відповідно стандартів;
• планування виробництва;
• облік та звітність;
• Проведення інвентаризацій;
• робота з персоналом;
- контроль виконання техніки безпеки та охорони праці;
- облік робочого часу;
- виконання планових завдань;
- виконання технологій виробництва та технологічного процесу;
- дотримання санітарного та гігієнічного стану виробництва;
- звітність.

Старший Інженер з якості

from 08.2018 to 08.2022 (4 years)
Супермаркет "Класс", Харьков (Роздрібна торгівля)

Приймання, зберігання харчової продукції(РЦ).
- оцінка продукції по якісним показникам;
- приймання за якісними показниками;
- робота з постачальниками;
- впровадження систем якості;
- розробка систем якості;
- контроль зберігання продукції;
- виявлення брака, невідповідностей;
- робота с персоналом по впровадженню якості продукції

Інженер з якості / старший інженер з якості

from 12.2012 to 08.2018 (5 years 8 months)
ООО "Сільпо", Харьков (Роздрібна торгівля)

Приймання, зберігання харчової продукції(РЦ).
- оцінка продукції по якісним показникам;
- приймання за якісними показниками;
- робота з постачальниками;
- впровадження систем якості;
- розробка систем якості;
- контроль зберігання продукції;
- виявлення брака, невідповідностей;
- робота с персоналом по впровадженню якості продукції

Начальник зміни

from 08.2011 to 11.2012 (1 year 3 months)
ООО "Green team", Каховка (Сільське господарство, агробізнес)

Зберігання, переробка овочів(борщовий набор).
- керування та координація технологічних процесів;
- організація взаємодії з колегами відділів при впровадженні нового продукту, оптимізації виробничого процесу, автоматизації виробництва;
- участь в аналізі можливостей виробництва на поточному обладнанні та розробка стратегії впровадження нових продуктів;
- забезпечення контролю та проведення аналітики виробничих показників;
- створення та актуалізація нормативної документації- керівництво виробництвом продукції;
- зберігання продукції відповідно стандартів;
• планування виробництва;
• Проведення інвентаризацій;
• робота з персоналом;
- контроль виконання техніки безпеки та охорони праці;
- зберігання продукції відповідно стандартів;
• планування виробництва;
• облік та звітність;
- виконання техніки безпеки та охорони праці;
- виконання санітарного та гігієнічного стану;
- виконання планових завдань та технології виробництва.

Інженер з контролю якості виробництва / начальник зміни

from 08.2001 to 01.2011 (9 years 5 months)
Чумак, ПрАТ, Каховка (Харчова промисловість)

Виробництво соусів, майонезів, кетчупів, томатної пасти, плодо-овочевої консервації.
- лабораторний контроль якості продукції;
- контроль відповідності органолептичних, фізико-хімічних показників;
- розрахунок рецептур;
- впровадження нового обладнання, нових технологій;
- виявлення невідповідності якості;
- контроль якості готової продукції;
- контроль санітарного стану та особистої гігієни;
- керування та координація технологічних процесів;
- організація взаємодії з колегами відділів при впровадженні нового продукту, оптимізації виробничого процесу, автоматизації виробництва;
- участь в аналізі можливостей виробництва на поточному обладнанні та розробка стратегії впровадження нових продуктів;
- забезпечення контролю та проведення аналітики виробничих показників;
- створення та актуалізація нормативної документації- керівництво виробництвом продукції;
- зберігання продукції відповідно стандартів;
• планування виробництва;
• облік та звітність;
• Проведення інвентаризацій;
• робота з персоналом;
- контроль виконання техніки безпеки та охорони праці.

Education

Одеська державна академія харчових технологій

Технологія зберігання, переробки, консервування плодів та овочів., Одеса
Higher, from 1995 to 2001 (6 years)

Інженер-технолог

Additional education and certificates

SGS Ukraine (НACCP) Киев

2002

Knowledge and skills

  • Працьовитість
  • MS Excel
  • Водійські права кат. B
  • MS Outlook
  • Контроль якості продукції
  • Сумлінність

Language proficiencies

  • English — beginner
  • Ukrainian — fluent

Additional information

порядність, уважність, відповідальність.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: