- File
Николай
Шеф-кухар
Contact information
The job seeker has entered a phone number .
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/15869146/
Uploaded file
This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.
Контактний телефон: [
Вік: 61рік .
Сімейний стан: одружений,
Освіта: КПКТУ (відділення Київресторантрест).
Вищі курси підвищення кваліфікації шеф-кухарів і кухарів на V і VI розряди при Московському ресторан-тресті і Київресторантресті (директор Ісай Абрамович Фельдман)
Підвищення і підтвердження кваліфікації кухаря VI-розряду при Державному Управлінні справами при Президентові України. (Гарант-Сервіс)
2022 по теперішній час ресторан «Опанас» м.Київ 2021 -2022 шеф-кухар м.Львів ресторан при готелі Деліс
2018 (грудень) -2020 (листопад) робота шеф-кухар в США (Чикаго)відкриття нового закладу
2017-2018г шеф-кухар ресторану «ОПанас» м.Київ
-Запрошений для реорганізації та підвищення якості роботи кухні.
2015-2017р шеф-кухар (відкриття) нового ресторану «Центральний» місто Санкт Петербург (Росія). Засновник Голова Федерації рестораторів і готельєрів Санкт Петербурга і Північного заходу (Росія) Гарбар Леонід Петрович.
Відкриття нового ресторану. Обслуговування перших посадових осіб Російської Федерації, іноземних посольств і консульств.
У 2014 Бренд-шеф (кризовий-мененджер) в Карпатах, комплексу «Лаванда Кантрі Клаб», Івано-Франківська обл. (В цей же час курирував «Колиба Хаус» та «Духм ̓яна Піч» ресторани з українською кухнею)
2010-2014Кухар VI-розряду, Державне Управління Справами при Президентові України «Гарант Сервіс». Організація, приготування харчування для першої особи країни в заміській резиденції Межигір'я, і супровід його в закордонних візитах.
Участь в обслуговуванні перших осіб держав. Входив до списку осіб, які супроводжували Президента України з візитами в США, Японію, Китай, Таджикистан і т.д.
2009-2010 Шеф-кухар ресторан ,,Духм′яна Пічь ,, ,,Гостинний Двір 1812г ,,
Запрошений як бренд-шеф на стартап і для реорганізації діючого ресторану.
2008-2009 Шеф-кухар відкриття ресторану з середземноморської, французької кухні «Мон-Амі»
2005-2008 - ТОВ Гольфстрім, розважальний комплекс «Спліт» казино-груп на посаді Шеф-кухаря. У мої обов'язки входило:
- Організація і контроль роботи кухні ресторану.
- Розробка меню і калькуляція страв.
- Підбір і навчання персоналу.
- Контроль і допомога в управління кухнями ресторанів мережі з організації технологічного процесу роботи в містах: Львів, Запоріжжя, Феодосія.
- Проведення інвентаризації, ведення документації, складання та звітів.
- Підготовка та відкриття готельного комплексу «Бульварна Гірка» м.Феодосія (спільне Російсько-Українське підприємство) на посаді Зав.виробництвом, Шеф-кухар ресторану (робота за трудовим контрактом).
2004-2005 - Ресторан «Зоряний». При центральному офісі «Партії Регіонів» Посада - Шеф-кухар.
- Обслуговування Голови «Партії Регіонів» і Прем'єр Міністра України В.Ф. Януковича
- Відкриття ресторану з «нуля»
- Набір і навчання кухарів і персоналу кухні.
- складання технологічних карт.
Робота з персоналом:
- Контроль за виконанням функціональних обов'язків та інструкцій персоналом, проведення атестацій
- Проведення - контроль за якістю приготування страв, своєчасність приготування, асортиментом.
інвентаризації, ведення документації, складання та звітів.
2003-2004 - Підготовка та допомога у відкритті ресторану з «нуля», при казино «Посейдон» м. Запоріжжя (дочірнє підприємство казино-груп “Спліт”)
2001-2003 - Розважальний комплекс казино-груп «Спліт» Бренд шеф-кухар.
1986-2001 - Робота кухарем у ресторанах Києва.
Особисті якості:
- Комунікабельність, вміння працювати в колективі.
- Відповідальність.
Додаткові дані:
Досвід обслуговування заходів на рівні глав держав, урядів, дип. консульств, посольств, як в Україні, так і інших країнах
Неодноразово брав участь у телевізійних, радіо кулінарних шоу програмах в Україні так і за кордоном. ( Санкт Петербург.Россия)
Гідний і позитивний досвід у відкритті нових ресторанів, а також маю досвід по виведенню ресторанів з кризи і реорганізації кухні ресторану, кафе і т. д.
2002 - Призове місце на 1-му Всеукраїнському конкурсі креативної кухні (3-я професійна асамблея)
Маю водійські права категорії «В».
Similar candidates
-
Су-шеф, повар
Kyiv, Other countries -
Шеф-повар
60000 UAH, Kyiv -
Бренд-шеф
Kyiv, Odesa, Chernivtsi -
Шеф-кухар
Kyiv -
Шеф-кухар
55000 UAH, Kyiv -
Шеф-повар
80000 UAH, Kyiv, Vyshhorod, Other countries