- File
Сергій
Директор ресторану
Contact information
The job seeker has entered a phone number and email.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/16157512/
Uploaded file
This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.
Сімейний стан: Одружений, є син
Адреса: м. Київ, готовий до релокації
Контакти [
E-mail [
Освіта:
1995-2000 Київський Державний Торговельно-Економічний Університет, фах -
інженер-технолог громадського харчування
Факультет – технологія громадського харчування, готельний бізнес та
сервіс. Ступінь – спеціаліст
Досвід роботи:
08.2024 - по цей час ТОВ “Натуральні продукти” Логіст
05.2021 – 11.2021 Менеджер ресторану «Ой мамо, це було в Тбілісі» https://oy-mamo.com
04.2018 - 1.12.2020 Старший менеджер ресторану в казино «Eclipse» Батумі, Грузія.
https://eclipse.casino
06.2017 – 11.2017 Керуючий в апарт-готелі «Ейфорія» - операційне управління готелем 52
номера [
02.2015 – 07.2017 Переїзд до Грузії, м. Батумі. ПП, відкрив винний магазин "GoodWine".
[
10/9/2006 – 02.2015 Компанія «Magic Fountain», Менеджер проекта
- Продаж та оренда event-обладнання.
- Організація і проведення корпоративних і приватних івентів.
1/7/2006 – 1/9/2006 м. Харьків «Готель «Чічіков», http://www.chichikov-hotel.com.ua
Pre-opening менеджер, керуючий ресторану
- операційна діяльність
- організація технологічного процесу F&B в готелі: ресторан, лоббі-бар,
room-service, міні-бари, кейтерінг;
1/7/2005 – 16/6/2006 Фітнес-центр «Софійский» http://www.sofiyskiy.com.ua
Директор ресторана
12/1/2004 – 1/7/2004 Круїзні лайнери «Carnival Cruise Lines», www.carnival.com, Бартендер
1/6/1998 – 10/1/2004 Бармен 5-категорії. «Прем'єр-Палац» Готель*****».
http://www.premier-palace.com/
15/10/1997 - 15/5/1998 Ресторан «Максим», Київ
Кухар 4-й разряд
Навички: Організаційні здібності, комунікабельність, навички тайм-менеджмента.
Побудова відносин в команді на всіх рівнях. Досвід створення бізнес
процесів та навчання персоналу.
Досвідчений користувач РС (MS Office, PhotoShop, Internet, 1C, R-Keeper).
Особистісні якості: Розмовна англійська. Гарні аналітичні здібності. Вміння працювати
самостійно. Гнучкість у прийнятті рішень. Водійське посвідчення категорії
«В».
Similar candidates
-
Керуючий рестораном
Kyiv -
Директор ресторану, бренд-шеф (консалтинг, запуск закладів різних форматів, ребрендинг)
89000 UAH, Kyiv, Lutsk , more 2 cities -
GM Hotel, Sales Director, керівник готелю, директор з продажів
Kyiv -
Директор ресторану
Kyiv -
Керуючий готельно-ресторанним комплексом
80000 UAH, Kyiv