• File

Сергій

Директор ресторану

Considering positions: Директор ресторану, Керівник ресторану, F&B менеджер
Age: 47 years
City: Kyiv
Considering positions:
Директор ресторану, Керівник ресторану, F&B менеджер
Age:
47 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Сергій Завальський

Сімейний стан: Одружений, є син
Адреса: м. Київ, готовий до релокації
Контакти [open contact info](look above in the "contact info" section)
E-mail [open contact info](look above in the "contact info" section)
Освіта:
1995-2000 Київський Державний Торговельно-Економічний Університет, фах -
інженер-технолог громадського харчування
Факультет – технологія громадського харчування, готельний бізнес та
сервіс. Ступінь – спеціаліст
Досвід роботи:
08.2024 - по цей час ТОВ “Натуральні продукти” Логіст
05.2021 – 11.2021 Менеджер ресторану «Ой мамо, це було в Тбілісі» https://oy-mamo.com
04.2018 - 1.12.2020 Старший менеджер ресторану в казино «Eclipse» Батумі, Грузія.
https://eclipse.casino

06.2017 – 11.2017 Керуючий в апарт-готелі «Ейфорія» - операційне управління готелем 52
номера [open contact info](look above in the "contact info" section)

02.2015 – 07.2017 Переїзд до Грузії, м. Батумі. ПП, відкрив винний магазин "GoodWine".
[open contact info](look above in the "contact info" section)

10/9/2006 – 02.2015 Компанія «Magic Fountain», Менеджер проекта
- Продаж та оренда event-обладнання.
- Організація і проведення корпоративних і приватних івентів.
1/7/2006 – 1/9/2006 м. Харьків «Готель «Чічіков», http://www.chichikov-hotel.com.ua
Pre-opening менеджер, керуючий ресторану
- операційна діяльність
- організація технологічного процесу F&B в готелі: ресторан, лоббі-бар,
room-service, міні-бари, кейтерінг;
1/7/2005 – 16/6/2006 Фітнес-центр «Софійский» http://www.sofiyskiy.com.ua
Директор ресторана
12/1/2004 – 1/7/2004 Круїзні лайнери «Carnival Cruise Lines», www.carnival.com, Бартендер
1/6/1998 – 10/1/2004 Бармен 5-категорії. «Прем'єр-Палац» Готель*****».
http://www.premier-palace.com/
15/10/1997 - 15/5/1998 Ресторан «Максим», Київ
Кухар 4-й разряд
Навички: Організаційні здібності, комунікабельність, навички тайм-менеджмента.
Побудова відносин в команді на всіх рівнях. Досвід створення бізнес
процесів та навчання персоналу.
Досвідчений користувач РС (MS Office, PhotoShop, Internet, 1C, R-Keeper).
Особистісні якості: Розмовна англійська. Гарні аналітичні здібності. Вміння працювати
самостійно. Гнучкість у прийнятті рішень. Водійське посвідчення категорії
«В».

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: