Resume from November 15, 2018

Мирон

Руководитель

Employment:
Full-time.
Age:
57 years
City:
Ivano-Frankivsk

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Additional information

Резюме
Русак Мирон Петрович
тел. (моб.): [open contact info](look above in the "contact info" section),
м.Івано-Франківск, вул.Довженка 21б кв.48
mail: [open contact info](look above in the "contact info" section)
ОСВІТА:
01.09.1989р.- 01.03.1995г. МІЕТ, Московский інститут електронної техніки. Спеціальність : інженер мікроелектронної техніки.
ДОСВІД:
15.01.2010р. – директор Івано-Франківскої філії Компанії ТЛ АВТО (м. Київ),- Направлення діяльності – гуртова і роздрібна торговля шинами, акумуляторами, маслами, запчастинами і аксессуарами до автомобильної техники, правоприємник . Компанії Трейд Лайн (м. Київ).
19.03.2008р. – 15.01.2010р.– директор Івано-Франківскої філії Компанії Трейд Лайн (м. Київ). Направлення діяльності – гуртова і роздрібна торгівля шинами, акумуляторами, маслами, запчастинами і аксессуарами до автомобільної техники.
11.01.2000р. -17.12.2007р. –директор Івано-Франківскої філії Компанії «Агро-Союз» (м. Дніпропетровськ ).Направлення діяльності – торгівля запчастинами до автомобыльної тракторної і сільськогосподарської техніки, а також Корпоративного продукта.
Основні функціональні обов”язки:
Розробка і впровадження стратегії розвитку підприємства в регіоні з урахуванням стратегії Компанії і особливості регіона;
Розробка і впровадження бізнес-проектів по збільшенню клиєнскої бази і утримання існуючих;
Координація роботи регіонального підрозділу, контроль виконання бізнес-процесів, рішення адміністративно-господарських питань, планування діяльності підприємства, координація взаємодії з другими департаментами, підтримка корпоративної культури Компанії;
Підбір співробітників, формування команди підприємства і доведення до всіх співробітників їх цілей і задач для досягнення цілей Компанії;
Контроль виконання провідними фахівцями направлень запланованих міроприємств для досягнення основних показників діяльності;
Забезпечення всіх працівників філії необхідними ресурсами;
Забезпечення нормальної взаємодії с властними і іншими зовнішніми структурами в регіоні;
Підвищення продуктивності праці і рівня заробітної плати працівників за рахунок оптимізації бізнес-процесів, суміщення функцій, підвищення кваліфікації працівників і зменшення їх чисельності до необхідної при нормуванні прoцес-затрат);
Підбір, навчання і мотивація персонала в рамках єдиної політики Компанії по відношенню до персонала;
01.03.1996р. - 11.01.2000р.ТОВ «Ультима» м. Івано-Франківськ, посада – директор
підприємтсва.
Направлення діяльності: торгівля непродовольчими товарами в регіоні.
01.04.1995р. – 22.02.1996р. ПП «Буг» м.Івано-Франківськ, посада –інженер по обслуговуванню компьютерної техніки.
Направлення діяльності: виготовлення і продаж меблів.
ПРОФЕСІЙНІ НАВИКИ:
- Розробока і впровадження стратегії развитку підприємтсва в регіоні. Освоєння нових направлень діяльності. Досвід реалізації бізнес-проектів в регіоні.
- Доствід эфективного управління підприємством, орієнтація на досягнення усіх поставлених цілей та виконання завдань на будь-яких ділянках і за будь-яких обставин. Вміння ефективно працювати, використовуючи логічний, систематичний та послідовний підхід. Вміння розставляти пріоритети у власній роботі та роботі підлеглих. Стійкість в кризових змінах.
- Уміння керувати колективом в умовах невизначеності, уміння керувати реформами та запроваджувати різні інструменти і комплексні системи, які збільшують ефективність роботи.
- Управління командою –вміння підбирати мотивованих співробітників та розвивати команду, організовувати , підтримувати та контролювати її роботу, прозоро та ефективно здійснювати комунікації, впроваджувати нові стандарти роботи, бути послідовним.
- Активність й ініціатива, робота на випередження, позитивне мислення, корисна енергія, пробивна сила, вміння самостійно приймати рішення та брати за них відповідальність . Уміння бачити кілька способів вирішення завдань і знаходити вихід з нестандартних ситуацій. Вміння знаходити нові способи вирішення професійних завдань.
- Створення підприємства з «нуля», розвиток його в регіоні, управління підприємством після його створення.
- Планування господарської діяльності підприємства, бюджетування. Ведення облікової і звітної документації ( аналіз і контроль фінансово-економічних показників діяльності підприємства ).
- Организація збуту в регіоні, управління продажами.
- Розрабка способів і методів просування підприємства на ринку в регіоні і методів ефективної реклами.
- Знання англійскої мови зі словником.
- Організація безпеки діяльности підприємства.
- Знання компьютерної техніки на рівні професіонала.
- Водійські права категорії В,С і є особистий транспорт.

ДОДАТКОВА ІНФОМАЦІЯ:
Дата і місце народження: 15.12.1966р. м. Івано-Франківск,
Сімейний стан : жонатий, 2 сина- 13 і 7 років.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates