Resume from May 21, 2022 PRO

Михайло

Менеджер з продажу, комірник, помічник завсклада, 20 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
33 years
City of residence:
Ivano-Frankivsk
Ready to work:
Ivano-Frankivsk, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Менеджер з продаж

from 07.2013 to now (10 years 8 months)
ПП "Сергенюк-Сервіс", Івано-Франківськ (Надання всіх видів послуг з обслуговування авто)

Продаж шин і дисків для авто і спец техніки, а також інших автоексесуарів безпосередньо клієнту а також через інтернет магазин. складання комерційних пропозицій а також замовлення товару для подальшої реалізації.
(http://www.sgs.if.ua)

Інженер-технолог лабораторії технології зварювання, стандартизації, нормалізації управління якістю відділу технічного контролю

from 11.2012 to 07.2013 (8 months)
ТОВ "Науково-технічне підприємство "ЮОМІ-ЕНЕРГОМАШ", Івано-Франківськ (Виробництво промислових твердопаливних котлів)

Вхідний контроль металів і коплектуючих матеріалів і їх реєстрація в відповідних журналах. отримання і опрацювання сертифікатів на метали і матеріали. Візуальний і візуально-вимірювальний контроль якості виготовленої продукції. Контроль якості зварних швів і з'єднань. Контроль допусків і посадок деталей. Гідровипоробування котлів (мах тиск 0,9 МПа). Кінцевий контроль продукції. Відслідковування відповідності продукції ГОСТам та іншим нормативним документам. Також за суміцництвом займаю посаду метролога. на даній посаді займаюсь докуметацією по метрології, складаю переліки ЗВТ і займаюсь повіркою засобів вимірювальної техніки (ЗВТ)
Займався розрахунком нормо-витрат матеріалів на вироби.

Інженер - метролог

from 08.2012 to 11.2012 (3 months)
ПАТ "Ужгородський Турбогаз" , Ужгород (Обладнання для нафтогазового комплексу, виготовлення всіх типів редукторів.)

Займаюсь проведенням механічних випробувань (твердість, ударна в'язкість, пружна деформація), випробування пружин, долідження мікроструктури, та товщини поверхневого шару азотованих деталей, проведення хімічного аналізу на процентний вміст вуглецю в сталях і чавунах. також виконую обовязки інженера зі стандартизаці (відслідковування відповідності продукції ГОСТам і іншим нормативним документам).
З 1 жовтня 2012 року працював за сумісництвом слюсарем механоскладальних робіт 5 -го розряду (проводив пневмо і гідровипробування посудин що працюють під тиском).

Education

Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу

Механіко-технологічний,Відновлення та підвищення зносостійкості деталей і конструкцій кваліфікація інженера-механіка.,, Івано_Франківськ
Higher, from 2011 to 2012 (11 months)

Захистив диплом з оцінкою відмінно на тему: 'Розробка технологічного процесу зміцнення вал-колеса редуктора одноступінчастого шевронного Р-1507' (метод іонного азотування).

Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу,

Механіко-технологічний,Відновлення та підвищення зносостійкості деталей і конструкцій, Івано-Франківськ
Unfinished higher, from 2007 to 2011 (3 years 10 months)

Отримав базову вищу освіту за напрямом підготовки 'Зварювання' та здобув кваліфікацію бакалавра зі зварювання.


Закінчив у 2010 році курси професійно-технічного навчання Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу і здобув професію "Електрогазозварник" третього розряду.

Knowledge and skills

Користувач ПК MS Office Користувач Internet КОМПАС SolidWorks

Additional information

Працелюбність, самовіддача, комунікабельність, врівноваженість, відповідальність, пунктуальність, стресостійкість, бажання працювати і вчитись новому. Одружений, є два сини 5 років. і 8 міс. Захоплююсь футболом. Водійського посвідчення немає.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: