• PRO

Сергій

Шеф-кухар

Employment type:
full-time
Age:
35 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Шеф кухар, технолог

from 02.2024 to 08.2024 (6 months)
Baker Bond, Київ (Роздрібна торгівля)

Запуск процесу неполітанської піци з нуля. Підбір обладнання, налаштування робочої лінії, написання технологічних та калькуляційних карт, опрацювання, підбір піццайол. Складання меню. Одноразовий проект.

Шеф кухар / Керуючий ресторанним консалтингом

from 11.2021 to 06.2024 (2 years 7 months)
Інвестиційна компанія Карбон, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Проектування фудкорт зони для співробітників, написання характерного меню з урахуванням сезонності. Організація роботи корпоративного кафе, написання відповідного меню. Розробка та впровадження калькуляційних та технологічних карт. Організація та підбір обладнання для кейтерингу; вибудовування всіх технологічних зон. Організація та проведення банкетів та фуршетів компанії. Робота з нормативною документацією (закупівлі, списання, тощо)

Шеф кухар

from 08.2021 to 01.2022 (5 months)
Ресторан Marinara, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка меню італійської кухні, робота з неаполітанською піцою заявка для ассоціації AVPN. Підбір обладнання, розробка та проведення дитячих майстер класів, активна робота на роздачі, впровадження та контроль чек аркушів, розробка меню на час блекаутів, проведення переобліку та інвентаризації.

Шеф - кухар

from 08.2020 to 08.2021 (1 year)
Wish , Aqua&Spa resort, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Навчання та підбір висококваліфікованого персоналу кухні. Робота з авторськими стравами, розробка сезонного меню та пропозицій. Облік та маркування продукції, дотримання санітарних правил (HACCP), контроль за технологією приготування. Написання технологічних карток. Контроль та проведення переобліку продукції. Інвентаризація. Вибудовування технологічного процесу на сезонних локаціях комплексу - Гриль зона з окремим меню та відкритою кухнею, написання та впровадження авторського меню для ресторану daguerreotype.

Су-Шеф

from 08.2019 to 08.2020 (1 year)
Vero-Vero, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль якості страв, що видаються в зал, навчання та робота з кухарями, організація закупівель, робота з HACCP. Контроль за санітарно-гігієнічним станом кухні. Контроль виходів кухарів та дотримання робочого графіка. Активна робота на роздачі.

Шеф кухар

from 07.2018 to 07.2019 (1 year)
Варадеро, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Підбір персоналу, навчання. Організація та проведення банкетів у тому числі виїзних. Облік та маркування продукції, дотримання санітарних правил (HACCP), контроль за технологією приготування їжі. Розробка сезонного меню, написання технологічних карток. Контроль та проведення переобліку продукції.

Шеф - кухар

from 09.2017 to 12.2018 (1 year 3 months)
Спортивний центр преміум сегменту Grand Prix, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка банкетних меню в залежності від бажань гостя, розробка дитячих меню, складання різних сезонних меню, healthy food. Облік та маркування продукції, дотримання санітарних норм і правил, контроль за технологією приготування їжі. Розробка та написання технологічних карт.

Шеф кухар

from 09.2016 to 09.2017 (1 year)
Caramel ресторан-кондитерская, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Облік та маркування продукції, дотримання санітарних норм і правил, технологічних карт, складання різних меню, планування, організація, управління та контроль всієї діяльності, що стосується приготування їжі в ресторані, організація безперебійної роботи кухні, контроль витрати, закупівлі та якості продуктів та кухонного обладнання, контроль за технологією приготування їжі, дотримання правильності роботи з ТК, складання графіків роботи персоналу, контроль виходів на роботу, організація та проведення переобліків продуктів на підприємстві

Шеф кухар

from 09.2015 to 09.2016 (1 year)
ПОД VAL, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Складання меню з урахуванням сезонності продуктів, складання технологічних карток, підбір обладнання, навчання персоналу, контроль закупівель, оптимізація роботи кухні. Інвентаризація та переоблік.

Шеф кухар

from 11.2014 to 12.2015 (1 year 1 month)
Ресторан " Filetto", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка сезонних меню, моніторинг ринку постачальників, організація та проведення майстер класів, підбір та навчання кухарів (з нуля), робота з технологічними та калькуляційними картами, проведення та контроль інвентаризації продуктів харчування.

Су-шеф

from 06.2014 to 12.2015 (1 year 6 months)
Ресторан "Filetto", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Су-шеф ,технолог

from 03.2013 to 03.2014 (1 year)
JO-OY Mondial, Донецьк (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування та видача якісних страв, робота з продуктовою вітриною, робота з нормативною документацією. Розробка та впровадження нових страв. Написання технологічних та калькуляційних карт. Вибір професійного обладнання.

Кухар гарячего процессу, Су-шеф

from 01.2011 to 03.2013 (2 years 2 months)
Кафе-клуб "Mojito", Донецьк (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар гарячого цеху. Європейська, Кубино-карибська кухні. Робота з піцами, пастами. Навчання персоналу, інвентаризація товарів, робота з постачальниками.

Кухар універсал

from 03.2010 to 09.2010 (6 months)
ДЛОЦ "Кристалл", Алушта (Готельно-ресторанний бізнес)

Прийом продуктів, приготування перших та других гарячих страв згідно калькуляційних та технологічних карт. Миття посуду та кухонного інвентарю. Робота на всіх процесах ( холодний , гарячий , кондитерський , овочевий)

Education

ДонДУЕТ ім.Туган-Барановського

Факультет готельно - ресторанного бізнесу, инженер- технолог, Донецьк
Higher, from 2007 to 2012 (5 years)

Магістр, голова культурно масових заходів факультету.

Knowledge and skills

  • Розробка меню
  • Робота з сіфонами
  • Робота з калькуляційними та технологічними картами.
  • Робота в м'ясному цеху

Language proficiencies

  • English — average
  • Ukrainian — fluent

Additional information

Відповідальний, працелюбний, цілеспрямований, завжди тримаю субординацію, комунікабельний, чистоплотний, наявність почуття гумору. Полюбляю спорт, активний відпочинок. Водійські права категорії В. Робота з європейською, українською, домашньою, італійською та кубино-каррибською кухнями.
Зарубіжна практика у Болгарії (сертифікат).

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: