Resume from November 6, 2019 PRO

Олександр

Заступник директора з персоналу, начальник відділу кадрів, 9 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
60 years
City:
Lviv

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Начальник відділу кадрів

from 09.2011 to 08.2016 (4 years 11 months)
ТОВ «ЗЕТ-УКРАЇНА» (м. Київ), Львів (фінансове посередництво, благодійна діяльність, реалізація нової економічної програми «Програми -Зет» в сфері торгівлі та будівництва житла, штат-80 чол.)

Організував роботу відділу кадрів та діловодство фірми з нуля ,розробив необхідні положення та інструкції з організації управління персоналом компанії,регламентація HR діяльності за основними напрямками: підбір кандидатів, призначення, адаптація, оцінка результативності персоналу, звільнення, розробка системи мотивації та інші аспекти кадрової роботи , автоматизація обліку персоналу (програма 1С:Підприємство 8.2); планування чисельності персоналу, аналіз руху і плинності кадрів; формування корпоративної культури компанії.

Менеджер (управитель) з персоналу

from 11.2010 to 08.2011 (9 months)
Концерн "Автошляхбуд" (м.Львів) (будівництво шляхів)

Організував роботу із забезпечення персоналом та укомплектуванням Концерна і його підлеглих структур працівниками потрібних професій; розробив та реалізовував комплекс програм, щодо роботи з персоналом із питань найму, звільнення, переводу робітників, організовував роботу з проведення оцінки результатів трудової діяльності працюючих, конкурсів на заміщення вакантних посад, проведення табельного обліку, складання графіків відпусток, контроль за станом трудової дисципліни і дотримання працівниками правил внутрішнього трудового розпорядку; складання встановленої звітності з обліку персоналу , формуванням кадрового резерва та інші питання кадрового менеджменту (штат- понад 100 чол.)

Заступник генерального директора по загальним питанням

from 02.2008 to 07.2008 (5 months)
ТзОВ «Науково-виробниче підприємство «Гетьман» (м.Львів) (виробництво горілчаних напоїв)

Здійснював стимулювання персоналу на досягнення цілей компанії; проводив аналіз корпоративної культури компанії ; займався формуванням штатної структури підприємства, підбором та оцінкою персоналу, його адаптацією в компанії , кадровим діловодством та виконував інші функціональні обов’язки згідно з посадовою інструкцією; ( штат-100 чол.).

Начальник відділення кадрів

from 09.1993 to 06.2006 (12 years 9 months)
Львівський державний ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут (освіта, підготовка майбутніх офіцерів для ЗСУ)

Найм,підбір,переміщення,звільнення,облік кадрів; атестування педагогічних працівників; планування кадрової роботи; автоматизація управління кадрами; мобілізаційна та спецробота; участь в формуванні штатної структури закладу; ведення діловодства ,трудових книжок, особових справ та ін.(штат-250 чол. постійного складу,500 чол.-змінного);

Education

Київське вище військове інженерне училище зв’язку

Інженер електрозв’язку, Київ
Higher, from 1980 to 1985 (5 years)

За фахом, після закінчення навчального закладу працював лише 2 роки, решту 20 років
своєї військової служби виконував посади, пов’язані з кадровою роботою.

Additional education and certificates

Курси перекваліфікації за фахом «Менеджер з управління персоналом" при ЛІ Міжрегіональної академії управління персоналом

3 місяці в 2008 році

Knowledge and skills

MS Excel MS Word MS Office Користувач Internet Пользователь Internet 1С:Підприємство Робота з оргтехнікою 1С:Предприятие Організація роботи служби персоналу ( відділу кадрів) з нуля  Розроблення положень та інструкцій по роботі з персоналом  Розробка системи базових окладів на основі грейдів Методики оцінки персонала за системою корп-них моделей комп-цій Организация работы службы персонала ( отдела кадров) с нуля Разработка системы базовых окладов на основе грейдов Разработка положений и инструкций по работе с персоналом Методики оценки персонала по системе корп-ных моделей компет-ций

Language proficiencies

  • Russian — fluent
  • Ukrainian — fluent
  • English — average

Additional information

Проживаю в м.Львові ( Рясне-2), з червня 2006 року-пенсіонер Міністерства оборони, ветеран Збройних Сил України, капітан 3 рангу в запасі ,був звільнений з військової служби у зв’язку з реформуванням ЗС, Маю посвідчення водія категорії В,С, та власне авто. Одружений, двоє дітей. За характером спокійний, комунікабельний, врівноважений, поміркований, дисциплінований і відповідальний,вимогливий до себе і до підлеглих, стресостійкий. Розвинуте відчуття обов’язку та комунікативні якості. Шкідливі звички відсутні. Готовий до самоудосконалення і навчання. Володію необхідними для кадрової роботи юридичними знаннями.. Бажаю працювати в хорошому і дружньому колективі та максимально принести користь організації (компанії).

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: