Resume from September 19, 2023 PRO

Софія

Домашній вихователь, вчитель, репетитор, 10 000 UAH

Employment:
Part-time.
Age:
40 years
City:
Lviv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Вихователь

from 08.2008 to 12.2013 (5 years 4 months)
ДНЗ №33, Львів (освітня дошкільна)

Виховувала та навчала дітей віком від 2.5 до 4 років 6 років. Працювала вихователем, підміняла вихователів в разі потреби з дітьми віком від 2 до 6 років. Організовувала, та проводила ранки, свята. Планувала та готувала різні заняття на кожен день. Писала конспекти занять. Творчо та з любов'ю підходила до виконання своїх обов'язків!

Education

ЛНУ им. Ивана Франка

Иностранных языков преподаватель учитель француской и английской филологии, Львов
Higher, from 2002 to 2008 (5 years 9 months)

Knowledge and skills

Користувач ПК MS Word

Language proficiencies

  • English — average
  • Polish — advanced
  • French — above average

Additional information

Слава Україні! Догляну, розважу, погуляю, навчу, нагодую, покладу спати, по бажанню навчу готувати вашу дитину легенькі солодкі страви. Мені 39 років, одружена, освіта вища, французька філологія, але працювала у дитячому садочку 10 років, тож досвід маю починаючи від 1 року та 5 місяців і до 6 років. Дуже люблю дітей. Вмію доступно пояснити. Маю хороший підхід до дітей, неконфліктна. Працювала достатній період часу у різних сім'ях.Шукаю роботу 5 разів на тиждень в першій половині дня , крім суботи та неділі. Працювала і у французькій сім'ї , і з сім'єю з Великобританії навчала та доглядала 2 дітей. Доглядала і немовлят хлопчика 9 місяців. Працювала із трьома дітьми одночасно.Мала досвід із інклюзивними дітьми. Закінчила курси по педагогіці, та психології. Навчаю англійської, а також при бажанні і французької мови, також використовую різні ігрові методики у вигляді пісень, віршів, та дитячих потішок, використовую методику Монтессорі" Допоможи мені це зробити самостійно", методику Домана, Нікітіних. При навчанні використовую і творчі заняття такі як: аплікація, ліплення,малювання, квілінг, поєдную і природній матеріал у заняттях з аплікації, займаюся різними пальчиковими гімнастиками, розвиваю дрібну моторику у дітей, залучаючи різні вправи . Старших дітей навчаю рахувати, писати, та читати. Допомагаю виконувати домашні завдання якщо дитина шкільного віку. Залучаю рухливі та сюжетно - рольові ігри на повітрі та вдома. Відповідальна, пунктуальна, порядна, без шкідливих звичок. Діточки це моє покликання та радість! Приймаю запити лише від приватних осіб, або від агенцій з домашнього персоналу. Наперед дякую за розуміння. Звертайтеся, телефонуйте відповім на усі ваші запитання. Моб телефон: [open contact info](look above in the "contact info" section). Номер Вайбер такий самий.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: