- PRO
Сергій
Керуючий магазином, 45 000 UAH
- Considering positions:
- Керуючий магазином, Керуючий рестораном, Керуючий мережі магазинів, Адміністратор, Регіональний керівник, Керуючий виробництвом, Керівник з розвитку, Керівник заводу, Адміністратор ресторану, Офіс-менеджер
- Employment type:
- full-time
- Age:
- 51 years
- City:
- Kyiv
Contact information
The job seeker has entered a phone number , email, address and Facebook.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/2209768/
Work experience
Керуючий магазином
from 03.2025 to now
(5 months)
ЕКО маркет, Київ (Роздрібна торгівля)
Керуючий магазином
from 01.2021 to 03.2025
(4 years 2 months)
Фора, ТОВ, Київ (Роздрібна торгівля)
Високі показники КPI
2021 рік найкращий магазин в девізионі.
2022 переведення на кризовий магазин.
Досягнення - Найкращі показники KPI на новому магазині.
Результат - запуск нового магазину з власним виробництвом.
Найкращі показники KPI на протязі року.
Присвоєння найвищої категорії А, "Золотий резерв".
Запуск нового магазину в м. Вінниця, з власним виробництвом та рибним цехом.
Підбір та навчання персоналу,адаптація та супровід.
Наразі керуючий магазином Фора, м. Київ.
Вдалий досвід та високі показники в тому числі в утриманні персоналу під час: COVID, Вторгнення, BLACK AUT.
ФОП
from 09.2019 to 12.2021
(2 years 3 months)
Доставка по місту Києву, Київ (Послуги для населення та бізнесу)
Доставка по місту Києву.
Косметика.
Дитяче харчування.
Фреш.
Керуючий
from 08.2015 to 09.2019
(4 years 1 month)
ФОП Зражевський В.А. Кафе-пекарня "Five o'clock", Київ ((Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси))
Основні обов'язки:
- Відкриття закладу з "0"
- Розробка концепції
- Контроль над проведенням будівельно - ремонтних робіт.
- Закупівля необхідного обладнання, меблів, посуду, тощо
- Укладання договорів з постачальниками
- Отримання дозвільної документації на початок роботи
- Підбір, навчання і адаптація працівників
- Розробка і складання посадових інструкцій
- Розробка стандартів роботи для персоналу
- Розробка меню, складання технологічних карт, запуск 1С для ПГХ
-Моніторинг споживчого ринку
- Підбір і закупівля продуктів харчування, а також напоїв для кафе і магазину
- Складання заявок і контроль над поставками.
- Ведення первинної бухгалтерії
-Фінансова звітність
- Проведення переобліків та інвентаризацій
- Мінімалізація розхідної частини
- Ведення графіка виходу на роботу
- Розкрутка і просування в соц.мережах
- Організація доставок страв на замовлення
Кількість підлеглих: 8 працівників
Штат компанії: 40 працівників
Результат діяльності:
Досягнення беззбутковості вже на 3-му місяці роботи.
Керуючий
from 09.2014 to 05.2015
(8 months)
ФОП Хачатрян А.В. РК Двір Голосіївський, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Основні обов'язки:
- Організація і проведення бенкетів, фуршетів, презентацій, корпоративів
- Контроль над роботою всіх підрозділів
- Контроль якості виготовленої продукції
- Контроль над закупівлями
- Складання і ведення графіка виходу на роботу
- Нарахування З/П
- Контроль над проведенням інвентаризацій
- Вирішення всіх питань з дозвільними і перевіряючими органами
- Повна відповідальність за стан і зберігання матеріально - технічної бази
Кількість підлеглих: 35 працівників
Штат компанії: 50 працівників.
Результат діяльності:
Відкриття кафе швидкого харчування, спеціалізованого на приготуванні страв на мангалі
Торгова марка "Jambo Grill"
Рекорд України в номенації "Самий довгий мангал" і "Самий довгий шашлик" 160м.
Директор
from 11.2012 to 04.2014
(1 year 5 months)
ТОВ "Позняков" кафе "Кладоffка", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Основні обов'язки:
- Відкриття підприємства з "0"
- Розробка концепції кафе
- Моніторинг і укладання договорів з постачальниками
- Розробка і просування сайту
- Реклама і просування в соц.мернжах
- Підбір і адаптація персоналу, навчання, мотивація
- Розробка стандартів роботи, посадових інструкцій
- Розробка меню: основного, банкетного, фуршетного
- Складання технологічних карт.
- Вирішення всіх питань з контролюючими і перевіряючими органами
- Мінімалізація розхідної частини підприємства
- Фінансова заітність
Кількість підлеглих: 12 працівників
Штат компанії: 12 працівників
Результат діяльності:
Збільшення орендної площі на 250 кв.м., розбудова літнього майданчику з відкритим мангалом, і альтанками
Керуючий
from 08.2011 to 10.2012
(1 year 2 months)
ТОВ "Белджен Арт Зон" Бельгійський концепт "Belgianartzone, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Основні обов'язки:
- Відкриття ресторану з "0"
- Отримання дозволів на початок роботи
- Підбір персоналу
- Складання посадових інструкцій, розробка стандартів роботи
- Впровадження і робота з програмою "Iiko"
- Контроль якості виготовленої продукції
- Ведення і контроль касової дисципліни
- Відповідальність за перевірки контролюючими органами
- Проведення івентів ( показ мод, презентації, корпоративи, тощо)
- Контроль і вирішення всіх технічних питань підприємства
- Повна відповідальність за стан і зберігання матеріально - технічної бази
- Контроль залишків продукції на складі для шоурума
Кількість підлеглих: 20 працівників
Штат компанії: 22 працівника
Стабільне щомісячне зростання товарообігу на 10-15%
Директор
from 06.2011 to 08.2011
(2 months)
ТОВ "Лота" Ресторан "Стожарня", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- Зміна концепції ресторану
- Розробка меню згідно зі старовинними рецептами української кухні.
Приготування страв в печі
Розробка технологічних карт
- Запуск ресторану в тестовому режимі
- Адаптація персоналу
- Залучення гостей до ресторану
- Розробка і впровадження маркетингової програми
- Проведення вечорів дегустації
- Реклама: фасадна, бігборди, просування в соц.мережах
Кількість підлеглих: 25 працівників.
Штат компанії: 25 працівників.
Директор
from 05.2009 to 06.2011
(2 years 1 month)
ТОВ "Анісс", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- Перезапуск і реорганізація закладу громадського харчування.
Відновлення і отримання технічної і дозвільної документації.
- Підбір і навчання персоналу.
- Розробка посадових інструкцій.
- Розробка і запуск меню ресторану.
- Складання технологічних карт.
- Впровадження програми обліку для підприємств громадського харчування.
Реклама і просування в соц. мережах.
Мотиваційна програма для працівників.
Створення бонусної програми для гостей закладу.
Організація і підтримка затишної приємної атмосфери в ресторані.
Результат роботи:
Розбубудівля і розширення ресторанного комплексу за рахунок оборотних коштів, а саме:
Літній майданчик з відкритим мангалом на 50гостей, банкетна зала на воді на 75гостей.
12 колиб з різною тематикою, обладнаних каміном, телевізором, кондиціонером, кнопкою виклику офіціанта.
Відкриття нового пивного ресторану "Штандарт"
Паралельно також реорганізація і перезапуск мийного комплексу на Ревуцького на три бокси.
Завідувач ресторану
from 11.2008 to 03.2009
(4 months)
ТОВ "Горари" Готельно-ресторанний комплекс "Вежа Ведмежа", Славськ (Готельно-ресторанний бізнес)
Робота за контрактом на гірсько-лижий сезон
Завідувач відділу громадського харчування.
from 04.2007 to 09.2008
(1 year 5 months)
Податкова адміністрація України. Управління по експлуатації адмінбудинку податкових органів України у м. Києвв, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- Начальник відділу громадського харчування забезпечує організацію безперебійного харчування для працівників всіх підрозділів підприємства та інших державних служб.
- Кількість підлеглих: 20 працівників.
Штат управління: 400працівників.
- Обслуговування офіційних заходів з дотриманням протоколу на зустрічах з представниками Європейського банку, Світового банку, тощо.
Обслуговування офіційних зустрічей міністерства економіки України.
Обслуговування комерційних заходів в приміщенні конгресхоллу до 1000 гостей.
Адміністратор буфету
from 11.2006 to 04.2007
(5 months)
ПП ПВКФ "Святослав" Театр російської драми і комедії, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- Обслуговування гостей перед виставами і під час антракту
- Підготовка і проведення фуршетів
- Проведення переобліків та інвентаризацій
- Фінансова звітність
Директор
from 03.2006 to 05.2006
(2 months)
ПП "Алса" Кафе "Троя", Київ (Кафе \ Бари / Ресторани)
Адмінстратор
from 12.1998 to 03.2006
(7 years 3 months)
ПВКФ "Амур" Казино-клуб "Наяда", Київ (Казино / Клуби / Ресторани)
- Відповідальність за роботу бару казино
- Повна відповідальність за роботу кафе
Education
Одеська Державна Академія харчових технологій
Економіка підприємства, Одеса
Higher, from 1992 to 1997 (4 years 9 months)
Additional education and certificates
ВАТ ВНЗ Київскій міжгалузевий інститут підвищення кваліфікації
2010,
Онлайн курси Алекса Яновського. Засновник мережі закладів "Суші майстер"
2019 3 місяці
Knowledge and skills
- MS Word
- 1С
- Internet Explorer
- R-Keeper
- iiko
- Profit
- D2 System
- Комунікабельність
- Організація заходів
- Адаптивність
- Ораторські здібності
- Організованість
- Продуктивність
Language proficiencies
- English — average
- Ukrainian — fluent
- Russian — fluent
Additional information
У разі необхідності готовий надати рекомендації
Similar candidates
-
Керуючий роздрібною мережею, директор магазину
35000 UAH, Kyiv -
Керівник виробництва
Kyiv, Boryspil, Brovary -
Керівник відділу продажу
Kyiv -
Заступник керуючого магазином
30000 UAH, Kyiv, Boiarka -
Директор, управляющий сетью магазинов
Kyiv -
Директор магазина
Kyiv