- PRO
Павло
Шеф-кухар (Азія), 60 000 UAH
- Considering positions:
- Шеф-кухар (Азія), Бренд-шеф, Завідувач виробництва, Аналітик, Менеджер з продажу, Суші-шеф
- Employment type:
- full-time
- Age:
- 35 years
- City:
- Kyiv
Contact information
The job seeker has entered a phone number , email and address.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/2312433/
Work experience
Регіональний Шеф кухар
from 07.2023 to 03.2025
(1 year 8 months)
Roll Club, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття нових локацій
Розробка технологічних процесів
Підтримка стандартів
Контроль якості
Навчання персоналу
Налагождення виробничіх процесів
Робота з відгуками
Інше
Бренд-шеф
from 12.2022 to 08.2023
(8 months)
QOS Sushi, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття заклада з нуля
Розробка стандартів та виробничого циклу
Розробка та введення меню преміум сегмент
Підбір та навчання персоналу
Інше
Керуючий
from 03.2018 to 06.2022
(4 years 3 months)
HMG Виробництво зовнішньої реклами, Київ (Легка промисловість)
Розробка макетів зовнішньої реклами (CorelDraw)
Підбір персоналу
Ведення внутрішньої бухгалтерії
Інше
Кухар універсал
from 01.2017 to 01.2018
(1 year)
Vicini italiani, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування італійської, японської, тайської кухонь.
Контроль за якістю продукції.
Інше
Шєф-кухар
from 05.2016 to 01.2017
(8 months)
VeloCity, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття з нуля, пошук та навчання персоналу, управління персоналом кухні, організація технологічних процесів на кухні, контроль якості продукції, робота з постачальниками продукції, ведення звітної документації.
Шеф-повар, Зав. Виробництва
from 06.2015 to 07.2016
(1 year 1 month)
Ping-Pong, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Учет товарно-материальных ценностей, проведение инвентаризаций, анализ товарных запасов, контроль качества, контроль технологических процессов, организация рабочего процесса, работа с поставщиками продукции, ведение отчетной документации.
Сушист, Кухар універсал
from 03.2014 to 02.2015
(11 months)
Рис, Сочі (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування суші, роли, гарячі страви японської кухні. Врахування товарно-матеріальних цінностей, проведення інвентаризацій, аналіз товарних запасів, контроль якості, знання технологічних процесів.
Сушист, Кухар універсал
from 04.2013 to 03.2014
(11 months)
Fuji San, Київ (Доставка тайско-китайской еды)
Приготування суші, роли, гарячі страви японської кухні. Проведення інвентаризацій. Облік товарно-матеріальних цінностей, проведення інвентаризацій, аналіз товарних запасів, контроль за їх якістю знання технологічних процесів.
Сушист
from 09.2012 to 10.2013
(1 year 1 month)
Тануки, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування страв японської кухні. Приготування суші, ролів, контроль якості продукції, обробка та нарізка риби.
Сушист
from 09.2011 to 09.2012
(1 year)
Сушия, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування страв японської кухні. Приготування суші, ролів, контроль якості продукції, обробка та нарізка риби.
Education
НЄУ
Менеджер організації, Нікополь
Higher, from 2008 to 2015 (7 years)
Єкономічна освіта
Knowledge and skills
- Знання кухонь світу; знання правил ціноутворення та калькуляці
- Управління командою
- Цілеспрямованість
- Лідерство
- Ведення документації
- Ведення CRM
- Управління рестораном
Language proficiencies
- English — beginner
- Ukrainian — fluent
- Russian — fluent
Additional information
Про себе:
[
Відсутність шкідливих звичок
Лідерство, комунікабельність, організаторські здібності, емоційна стійкість, уміння аналізувати, уміння працювати у команді, творчий похід, пунктуальність, відповідальність, акуратність, прагнення професійного зростання.
Ціль:
Здобути перспективну роботу з можливістю подальшого кар'єрного зростання, реалізувати свої амбіції та ювелірний підхід до приготування. Працювати в стабільній компанії, використовуючи справжні знання та вміння та набуваючи нових
More resumes of this candidate
- PRO
Considering positions: Адміністратор, керуючий (готельно-ресторанний бізнес), Керуючий мережею магазинів
50 000 UAH
Kyiv
Higher education · Full-time
- Регіональний шеф, Roll Club, 1 year 10 months
- Бренд-шеф, QOS Sushi, 8 months