Resume from August 15, 2022

Володимир

Логіст (складське господарство, нафтопродукти)

Employment:
Full-time.
Age:
46 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Additional information

ПІБ: Куценко Володимир Олександрович
тел. [open contact info](look above in the "contact info" section) (Viber)
Вік: 42 рік
Україна, м. Київ

Графік роботи: Повний робочий день

Освіта:
В 2000 році закінчив Кіровоградский державний технічний університет;
факультет – економічний;
спеціальність – бухгалтерский облік та аудит;
кваліфікація – магістр.

Заступник генерального директора
02.19- 07.19 ЗАТ «РУР ГРУП С.А.»
Підприємство займається зберіганням, гуртовою та роздрібною торгівлею нафтопродуктами.

Начальник нафтобази
08.18 – 01.19 ТОВ «Альянс Ойл»
Організація роботи нафтобази, контроль виконання персоналом безпечного та ефективного виконання поставлених задач. Контроль технічного стану інженерних споруд, вузлів та механізмів нафтобази. Облік, контроль, зберігання, реалізація та відвантаження нафтопродуктів. Укладання договорів на реалізацію нафтопродуктів та виконання зобов’язань, облік розрахунків з контрагентами. Аналіз роботи нафтобази, перевірка на наявність та виявлення порушень, дотриманні правил, діючих норм, згідно запроваджених процедур, корпоративних правил. Співпраця з контролюючими органами та подання звітів, співпраця з ПАТ «Укрзалізниця» та підприємствами, що обслуговують нафтобазу, за для стабільної роботи.
Підлеглих 20 чоловік.

Провідний менеджер в логістичній компанії (залізничні перевезення).
08.16 - 08.17, ТОВ «Метрудтранс»
10.17 - 08.18, ПрАТ «Київ-Дніпровське МППЗТ»
•Пошук нових та ведення існуючих клієнтів для перевезення будівельних вантажів та деревини залізничним транспортом, оформлення договорів, контроль виконання та реалізація договорів з клієнтами та підприємствами транспортної логістики, аналіз та оцінка діяльності, виявлення внутрішньовиробничих резервів; оптимізація транспортно-логістичних процесів. Розрахунок вартості залізничного тарифу на перевезення, оформлення заявок та рахунків. Ведення первинної документації, ділової переписки, підготовка та надання інформації про діяльність за звітний період. Робота в програмах «ТМ-Карта», «АС Месплан», 1С.
Консультаційні послуги по наливу (прийманню) нафтопродуктів та контроль здавання нафтопродуктів на нафтобазах під охороною приватного підприємства. Пройшов навчання з охорони праці, пожежної безпеки, санітарного забезпечення, маю дозвіл на проведення газонебезпечних робіт та виконання робіт на висоті.

Заступник керуючого нафтобази
03.2012 - 03.2016 (4 роки) ТОВ «Альянс»
Організація, облік та контроль приймання, зберігання та відвантаження нафтопродуктів залізничним та автомобільним транспортом з перевалкою 25-75 тис. тонн на місяць. Логістика забезпечення нафтопродуктами 2-х нафтобаз та 39 АЗК. Організація та оптимізація роботи нафтобаз, АЗК та автопарку (22 бензовози), забезпечення безперебійної та технологічно оптимальної роботи нафтобаз та АЗК, планування, бюджетування та ціноутворення, проведення фінансового аналізу, контроль транспорту нафтобаз через GPS.
Аналіз роботи та планові/позапланові інвентаризації на 2-х нафтобазах та 39 АЗК на наявність та виявлення порушень, дотримань правил, діючих норм, згідно запроваджених процедур, корпоративних правил.
Співпраця з залізницею (сортувальні, вузлові станції), мінімізація витрат при розвантаженні/навантаженні цистерн, простоїв. Оформлення договорів з залізницею, облік руху цистерн та робота в програмах «ТМ-Карта», «АС Клієнт», «АС Месплан».
Підлеглих 45 чоловік.

Торговий представник
06.2011 - 03.2012 (9 міс)
ТОВ "Актив-плюс"
Реалізація товарів торгових марок "Торчин" та "Світоч". Збільшив клієнтську базу на 20%, довів виконання планів продажу до 98% від запланованих, зменшив дебіторську заборгованість до мінімальних показників на відповідних маршрутах.

Комерційний директор
11.2009 – 12.2010 (1рік 1 міс)
ТОВ «Нафтапромресурс»
Ведення існуючих, залучення нових клієнтів, збільшення обсягів продажу нафтопродуктів, аналіз руху грошових коштів, організація відвантаження нафтопродуктів з 2-х нафтобаз в Черкаській області, планування та проведення інвентаризацій. Робота з «Укрзалізницею». Підлеглих 15 чоловік.

Провідний менеджер, аудитор
09.2001 – 10.2009 (8 років)
ЗАТ «РУР ГРУП С.А.»
Підприємство займається зберіганням, гуртовою та роздрібною торгівлею нафтопродуктами.
Організація обліку та руху нафтопродуктів автомобільним та залізничним транспортом, контроль залишків нафтопродуктів на 4-х нафтобазах та 35 АЗК, робота з аналітичними базами даних, прогнозування та складання планів реалізації (короткострокові/довгострокові), планування та аналіз руху грошових коштів, оптимізація залишків нафтопродуктів та проведення інвентаризацій на 4-х нафтобазах та 35 АЗК, контроль дотримання правил та діючих норм, складання звітів.
Вивчення попиту та пропозиції на ринку нафтопродуктів, проведення фінансового аналізу, ведення договорів купівлі/продажу нафтопродуктів, пошук клієнтів, гуртова реалізація нафтопродуктів.
Робота з ПАТ «Укрзалізниця» та програмами «ТМ-Карта», «АС Клієнт», «АС Месплан».

Similar candidates

All similar candidates

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: