Resume from June 6, 2023

Василь

Бухгалтер, оператор 1С, 8 500 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
40 years
City of residence:
Zhytomyr
Ready to work:
Remote, Zhytomyr

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Additional information

РЕЗЮМЕ
Невмержицький Василь Павлович
м. Житомир
Телефон: [open contact info](look above in the "contact info" section)
e-mail: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Д.н. 29.11.1983р.

МЕТА
заміщення вакантної посади

ОСВІТА
•2006р. завершив навчання в Житомирському державному технологічному університеті за спеціальністю "Економіка підприємства", ступінь спеціаліст
•10.2014 закінчив курси за програмою «Основи комп’ютерної грамотності і автоматизація бухгалтерського обліку»

ТРУДОВА ДІЯЛЬНІСТЬ

•04.10.2006-12.09.2008р. – начальник відділу взаємодії з роботодавцями Червоноармійського районного центру зайнятості. (ведення бази даних роботодавців району, їх вакансій, надання консультацій з питань працевлаштування громадян, консультування роботодавців з приводу надання ним дотацій, виконання громадських робіт особами з числа зареєстрованих в центрі зайнятості як безробітні).

•17.09.2009-02.07.2012.р. – . бухгалтер в Червоноармійській районній санітарно-епідеміологічній станції.(нарахування заробітної плати, складання звітності, складання штатних розписів та кошторисів організації)

•17.06.2013-30.08.2013. – оператор комп’ютерного набору в «Червоноармійській центральній районній лікарні » (формування платіжних доручень,зарплатних відомостей, робота з клієнт-банком, підготовка та складання бухгалтерської звітності до держказначейства та податкової).

•11.11.2013-27.06.2014 р. – прийнятий на посаду фахівця з приймання та обробки вантажу в ТОВ «Нова Пошта». (приймання та видача вантажу клієнтам, ведення бази даних експрес-накладних, формування та видача зворотних доставок клієнтам )
•15.11.2015 по 24.01.2022 - робота на посаді помічника в ТОВ "Професійна оцінка" (віддалено). Виконував обов'язки по створенню та заповненню баз данних по компаніях, пошук контактних данних по них, робота з публічною кадастровою картою (пошук об'єктів земельні ділянки, будинки приміщення), робота з програмою amoCRM, замовлення данних по об'єктам нерухомості з росреестру.

НАВИЧКИ:
Робота в середовищі Windows, Office – досвідчений користувач, робота з програмами MS Office : Word, Excel, Outlook, 1с версії 7.7, 8.2, програми клієнт-банк, Медок
Посвідчення водія категорії “В”, “C” з 2001 року.

МОВИ:
Українська – рідна, російська – вільно, англійська – початковий рівень,

ОСОБИСТІ ЯКОСТІ

Характер спокійний, урівноважений, але свої погляди відстоюю активно та аргументовано, доброзичливий, комунікабельний, вмію аналізувати та логічно мислити. Шкідливих звичок не маю.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: