- PRO
Вікторія
Менеджер ресторану, бенкет-адміністратор
- Considering positions:
- Менеджер ресторану, бенкет-адміністратор, Банкет-менеджер, Керуючий кафе, Адміністратор готелю, Конференц-менеджер, Операційний директор, Операційний менеджер, Заступник керуючого магазином
- Employment type:
- full-time
- Age:
- 45 years
- City:
- Kyiv
Contact information
The job seeker has entered a phone number , email, address, Facebook and Instagram.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/2606981/
Work experience
Технолог/Адміністратор
from 05.2025 to 08.2025
(3 months)
«Гуакамолє» (виробництво з доставки їжи), Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Підбір та адаптація персоналу
Підбір та мониторинг постачальників
Робота в програмі Poster - н/ф, техкарти, складський облік та замовлення продуктів.
Менеджер ресторану
from 02.2025 to 05.2025
(3 months)
Mr Zuma, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття та закриття ресторану
Підбір та адаптація персоналу
Табелбвання персоналу
Брифінги з командою
Контроль дотримання стандартів та сервісу
Постійна взаємодія з гостями
Прийом та організація бенкетів
Ведення внутрішньої звітності перед керівництвом
Касова звітність
Менеджер ресторану
from 05.2023 to 12.2024
(1 year 7 months)
«ГлібівкаФемеліПарк» рест. «Маяк» «Мандри», Глібівка (Готельно-ресторанний бізнес)
Ресторан «Маяк», «Мандри» ГлібівкаФемеліПарк, комплекс розташований на березі Київського моря.
• Керівництво роботою ресторану
• Організація та проведення заходів
• Постійна взаємодія з конференц-сервісом (прорахунки бенкетів, підбір локацій та таймінги,консультації гостей щодо меню)
• Консультування гостей щодо проведення міні-бенкетів (10-20 персон)в котеджах комплексу: прорахунок меню, підбір та організація доставки меблів та допоміжного інвентарю.
• Табелювання персонала
• Підбір та адаптація персоналу
• Інвентарізіції:текстиль/посуд та закупівля необхідного внвентарю, посуду для роботи ресторана
• Постійна взаємодія з Шеф кухарем та гостями, щодо меню
Управляючий рестораном
from 11.2022 to 04.2023
(5 months)
Ресторан "Антверпен", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- контроль безперебійної роботи ресторана
- контроль технічного стану ресторана
- моніторінг цін та замовлення продуктів та всього необхідного для роботи ресторану
- постійна взаємодія з Шеф кухарем що до оновлення меню
- нарахування та виплата заробітньої платні
Адміністратор ресторану
from 06.2022 to 12.2022
(6 months)
Sosnovel, Воропаєво (Готельно-ресторанний бізнес)
- відкриття та закриття ресторану
- касова дисципліна
- підготовка ресторану до шведської лінії (сніданки)
- підбір та адаптація персоналу
- підготовка та проведення заходів на території комплексу (фуршети/бенкети/конференції)
- інвентаризаціі посуд/текстиль
- замовлення хоз товарів
- графіки та табелювання персонала
- підтримка ресторана та локацій що відносятся до ресторану в належному стані
- контроль якості кухні та снраісу
Менеджер ресторану
from 06.2021 to 03.2022
(9 months)
Ресторан "Антверпен", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- відкриття та закриття ресторану
- касова дисціпліна
- зустрічь та розміщення гостей в ресторані, альтанках
- організація та проведення заходів: бенкети, фуршети
- контроль якості кухні та сервісу
- інвентарізації: посуд/текстиль
Директор ресторана
from 02.2019 to 04.2020
(1 year 2 months)
KarteBlanche "VaBene", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- контроль бесперебійної роботи всіх підрозділів ресторана
- контроль та підтримка високої якості кухні та сервісу
- контроль технічного стану ресторана
- пропозиції та реалізація що до залучення гостей до ресторану
- подбір та адаптація персоналу
- нарахування та виплата заробітньої платні персоналу
- складання та дотримання виконання бюджету ресторана
- внутрішня звітність
- взаємодія з контролюючими органами
- контроль переобліків кухня/бар
- організація та проведення: гастро вечері, бенкети
- постійна взаємодія з гостями ресторана та Шеф кухарем що до оновлення тампокращення меню
- формування та замовлення: посуд, текстиль
- підготовка ресторана до свят (робота з підрядниками -новий рік, тематчні проздники)
- часткова робота товарознавця: приходи/переміщення/списання
Адміністратор ресторану
from 12.2017 to 02.2019
(1 year 2 months)
KarteBlanche "Марокана", "Tach", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- відкриття та закриття ресторана
- контроль якості: кухня/бар/зал
- табелювання персонала
- переобліки: посуд, текстиль
- організація та проведення: бенкети, фуршети
- вирішення конфліктних ситуацій з гостями
- внутрішня звітність
Адміністратор ресторану
from 09.2017 to 12.2017
(3 months)
Ресторан «Хмелі-Сунелі», Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
-табелювання персонала
-контроль роботи: кухня:бар/зал
-організація та проведення бенкетів
- інвентарвзації: посуд/текстиль
- брифінги з командою ресторана
Менеджер ресторану
from 03.2016 to 09.2017
(1 year 6 months)
Ресторан "Варадеро", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- організація та проведення бенкетів
- складання індивідуального меню для гостей ресторана при проведенні бенкетів ( калькуляційні карти,ціноутворення)
- підбір підрядників для виїздних заходів (меблі та необхідний інвентарь
- підбір та адаптація персоналу
- брифінги з командою ресторана
- контроль якості кухні та сервісу
- замовлення хоз товарів
- інвентарізації : посуд, текстиль
- внутрішня заітність
Адміністратор ресторану
from 03.2015 to 01.2016
(10 months)
Ресторан "Boccachio", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- відкриття та закриття ресторану
- підбір та адаптація персоналу
- контроль за якісью кухні та сервісу
- вирішення конфліктних ситуацій
- табелювання персонала
- виконання доручень директора
- брифінги з командою ресторана
- внутрішня звітність
Помічник керівника
from 11.2014 to 02.2015
(3 months)
Verri Berri, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Открытие ресторана с нуля
Должностные обязанности:
- моніторинг цін та заключення договорів з постачальниками
- постійна взаємодія з шеф кухарем та шеф барменом при розробці меню та ціноутворення
- взаємодія з контролюючими органами
- подбір та адаптація персонала
- графіки та табелювання пнрсоналу
- облік документооборота
- формування заявок:кухня/бар/зал
Менеджер ресторану
from 11.2013 to 11.2014
(1 year)
Український Дім ресторан «Еліт-Хол», Київ (Шоу-бізнес, мистецтво, культура)
Должностные обязанности:
- організація та проведення: бенкети, фуршети та кава-брейки (до 1000 гостей)
- брифінги з командою ресторана
- підбір та адаптація персонала
- переобліки: посуд, текстиль
Адміністратор касир
from 03.2013 to 11.2013
(8 months)
Варенична «Победа», Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- відкриття та закриття ресторану
- контроль та адаптація персонала
- складаня графікив та табелювання персонала
- організація переобліків всіх матеріальних цінностей ресторана
- організація та проведення бенкетів
- облік документооборота
- формування заявок та замовлення : кухня(частково), бар, хоз товари
- контроль за асортиментом та якістю кухні, бара, та сервісом роботи зала
- касова дісципліна("Марія"., 1-С)
Старший касир, бармен
from 04.2005 to 02.2013
(7 years 10 months)
ТОВ "Кинпрем'эр"(ресторан " Феллини", к-р "Украина"), Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- робота кассиром - барменом (касова дісциплина, видача барної продукції )
- старший касир
Education
Українська інженерно-педагогічна академія у м. Харкові
Менеджмент лрганізацій та адміністрування, Харків
Higher, from 2011 to 2012 (1 year)
Диплом специалиста по менеджменту организаций и администрирования.
Державний інститут підготовки кадрів
Менеджмент. Управління персоналом, Київ
Unfinished higher, from 2008 to 2011 (3 years)
Knowledge and skills
- MS Excel
- MS Word
- Пользователь ПК
- R-Keeper
- MS Office
- 1С
- Poster
- Profit
- B52
- Парус
- Дисциплинированность
- Кассовая дисциплина
- POSTER - поиходные накладные, перемещение товара, калькуляционны
- Сторхауз: приходные/расходные накладные/перемещения
- 1С - приходные/расходные накладные/перемещения
Language proficiencies
- Russian — fluent
- Ukrainian — fluent
- English — average
Additional information
Висока роботоспроможність та професіоналізм
- Відстоювання інтересів компанії
- Робота в команді для ефективного рішення задач
- Комунікабельність та відповідальність у всьому
- Стресостійкість, що сприяє адекватному та своєчасному прийняттю рішень
- оптимізм та завзятість
Similar candidates
-
Адміністратор ресторану
Kyiv -
Адміністратор, менеджер
Kyiv -
Керуючий, адміністратор, менеджер по роботі з клієнтами
Kyiv -
Адміністратор
Kyiv -
Адміністратор
30000 UAH, Kyiv -
Менеджер ресторану
40000 UAH, Kyiv, Yaremche, Bukovel