• PRO

Максим

Операційний директор, 55 000 UAH

Considering positions:
Операційний директор, Керуючий рестораном, Керуючий готельно-ресторанним комплексом, Керівник відділу продажу, Керуючий кафе, Керуючий бару, Менеджер з розвитку, Менеджер ресторану
Employment type:
full-time, part-time
Age:
44 years
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Kyiv, Odesa, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Керуючий рестораном

from 10.2020 to 12.2024 (4 years 2 months)
ПП ПНВП «СВІТ», Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Набір, навчання та організація роботи персоналу.
• Мотивація працівників, організація взаємодії персоналу.
• Дотримання та вдосконалення стандартів роботи.
• Відпрацювання результативності/ефективності особистих та командних KPI.
• Ведення документації, звітності, підписання договорів.
• Пошук та організація ефективної співпраці з постачальниками та контрагентами.
• Бюджетування.
• Оцінка конкурентного середовища. • Робота з клієнтською базою (програми лояльності).
• Участь у процесах формування товарної пропозиції, нового асортименту, ціноутворення, прогнозування попиту.
Досягнення , за чотири роки (враховуючи короновірус та маштабне вторгнення) збільшив виторг закладу вдесятеро, зробив заклад відомим , завдяки кухні та сервісу.

Директор

from 11.2019 to 10.2020 (11 months)
Гуси-Лебеди SV, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Кризис-Менеджер

from 01.2019 to 04.2019 (3 months)
ВИ ВАТ, Краматорск (Гостинично-ресторанный бизнес)

Аудит предприятия ,набор персонала , автоматизация ресторана ,обучение персонала ,выведение заведения на другой уровень.

Управляющий

from 01.2016 to 05.2017 (1 year 4 months)
ЧАЧА БАР, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Работа кризис-менеджером. Управление персоналом,управление финансами, организация и контроль работы всех отделов компании .

Управляющий

from 02.2015 to 12.2015 (10 months)
Ресторан Кристал, Київ (Гостинично-ресторанный бизнес)

Успешный перезапуск заведения.
Управление персоналом,управление финансами, организация и контроль работы всех отделов компании .

Управляющий

from 10.2013 to 07.2014 (9 months)
Кафе под шофе Ексель Моксель, Донецьк (Гостинично-ресторанный бизнес)

Ребрейдинг и рестайлинг заведения.
Управление персоналом,управление финансами, организация и контроль работы всех отделов компании .

Управляющий

from 03.2011 to 08.2013 (2 years 5 months)
Le Mans, Донецьк (Гостинично-ресторанный бизнес)

Успешный опыт работы кризис-менеджером.
Управление персоналом,управление финансами, организация и контроль работы всех отделов компании .

Директор

from 01.2008 to 11.2009 (1 year 10 months)
Griboedoff, Донецьк (Гостинично-ресторанный бизнес)

Открытие с ноля.
Управление персоналом,управление финансами,организация и контроль работы всех отделов компании.

Education

Донецький Державний Университет Управления

Менеджмент в не производственной сфере, Донецьк
Higher, from 2004 to 2008 (4 years)

Менеджмент в невиробничій сфері

Additional education and certificates

Бариста первая серия

2021

Управління Рестораном-Олександр Мусатов- просунутий рівень

2021

Гроші ресторану 'Анна Каткова' Управління Фінансами для керівників різного рівня

2021

Knowledge and skills

  • Управление рестораном
  • Організація заходів
  • Дисциплінованість
  • Зосередженість
  • Ораторські здібності

Additional information

Опыт работы официантом,барменом администратором,менеджером по закупкам,банкет-менеджером,управляющим,директором.Открытие заведения с ноля .Успешный опыт Кризис-Менеджером.
Управление персоналом,управление финансами,организация и контроль работы всех отделов компании .

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: