Resume from April 10, 2024 PRO

Єгор

Керуючий рестораном, кафе, баром, шеф-бармен (bar consulting)

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
31 years
City:
Dnipro

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Керуючий рестораном

from 04.2023 to now (1 year)
Sova ресто-бар, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація, налагодження та контроль всіх процесів ресторану

Виконавчий директор

from 04.2022 to 04.2023 (1 year)
MurMurBar, Днепр (Готельно-ресторанний бізнес)

• Підготовка, виконання бюджету та бізнес-плану роботи ресторану;
• Плануання роботи закладу, з метою досягнення встановлених показників KPI;
• Аналіз продуктивності праці та впровадження заходів, спрямованих на оптимізацію трудовых витрат LAYBOR, %
• Контроль та аналіз профіту ресторану (витрати на операційну діяльність, собівартість продукції, управління витратами на господарську діяльність установи);
• Рекрутинг, навчання менеджменту ресторану та персоналу, оцінка ефективності, розвиток талантів відповідно до індивідуальних планів навчання;
• Забезпечення дотримання процедур за стандартами бренду;
• Організація роботи департаментів ресторану (прибуток, продаж, люди, операційна діяльність);
• Управління зміною (10-15людей);
• Реалізація дієвих заходів щодо збільшення кількості відвідувачів та збільшення продажів ресторану;
• Підготовка та запуск маркетингових програм, аналіз їх ефективності

Досягнення:
• Скорочення плинності кадрів;
• Проходження з високими результатами аудитів, як внутрішніх так і зовнішніх.
• Виконання КРІ. Поліпшення досвіду гостей досягнуто за рахунок постійного аналізу зворотного зв'язку від відвідувачів та впровадження дій, спрямованих на покращення якості обслуговування, якості продукції.

Топ-менеджер , Співзасновник

from 02.2020 to 02.2022 (2 years)
Фуд & бар ''Оптиміст'', Днепр (Готельно-ресторанний бізнес)

× Розробка і запуск закладу з нуля × Розробка і запуск закладу з нуля
× Відкриття закладу під ключ (проєктування спільно з дизайнером: гостьової зони, барної зони, ергономіка робочої зони бару, підбір і купівля необхідного обладнання, посуду, інвентарю, меблів, декору)
× Встановлення робочої зони згідно зі стандартами 'ХАССП'
× Складання барної карти, тех. карт, чек листів (коктейлі, міцна група напоїв, винна карта, безалкогольні напої, гарячі напої) Особлива увага сучасним трендам барної культури.
× Співпраця та спонсорство з алкогольними компаніями.
× Підбір і навчання персоналу.
× Технологія виробництва коктейлів, власних алкогольних напоїв, безалкогольних напоїв у форматі пляшки, розробка дизайну етикетки.
× Відкриття точки ''Takeaway'' для реалізації бутильованої продукції та гарячих напоїв із собою.
× Контроль обліку та руху товару, маржинальність продукції (складання цін, контроль собівартості та правильного націлювання продукції)
× Контроль залишків (переоблік)
× Розвиток і просування закладу по Україні
× Допомога в маркетингу
× Організація виїзних заходів (кейтеринг), майстер-класів, винних вечорів для гостей.

Бренд - Бармен мережі ресторанів

from 09.2019 to 12.2019 (3 months)
Группа компании '' Оптимус'', Днепр (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль і введення 3х закладів

Шеф - бармен ''Консалтинг''

from 04.2019 to 07.2019 (3 months)
Squer59 bar, Днепр (Сфера обслуживания)

× Перезагрузка работы бара
× Маркетинговые исследования потребителя
× Разработка новой коктейльной карты и барного меню в целом (сезонные новинки, тренды, топ продаваемые позиции)
× Просчёт правильной моржинальности продукта и введение контроля продаж.
× Сотрудничество с алкогольными компаниями, поставщиками (цены, лояльность, спонсорство)
× Поиск команды и обучение
× Разработка системы быстрой и качественной работы бара и обслуживания гостей в зале
× Частичный бухгалтерский учёт

Шеф - бармен ''Консалтинг''

from 12.2018 to 03.2019 (3 months)
G7 bar, Ивано-Франковск (Расторанный бизнес)

Проектировка и запуск бара под ключ

Шеф - бармен ''Консалтинг''

from 10.2018 to 02.2019 (4 months)
ARTarea, Киев (Арт искусство)

× Обсуждение концепции заведения для выработки стилистики и возможности впоследствии насытить бар оригинальным контентом.
× Определение дизайн-проекта бара для распределения технологических зон, размещения оборудования, продукции.
×Контроль и согласованное содействие по ходу строительных работ, возведения стойки, проведению коммуникаций, выбор материалов, электрификации бара.
×Перечень, смета, тендер и последующий подбор оборудования, инвентаря и посуды. Зонирование технологических процессов.
× Разработка карты бара, авторских коктейлей, крепкого алкоголя, безалкогольной продукции. Проработка, презентация. Утверждения со стороны руководства.
× Подбор персонала бара. Тренинги, мастер-классы. Роль в баре. Инструкции. Материал для обучения. Должностные обязанности. Ведение графика.
× Экзамены на усвоение пройденного материала. Контроль качества готовой продукции. Анализ барменов, коррекция деятельности. Систематизация процессов в работе бара.
× Взаимодействие с бухгалтерией. Совместные расчёты себестоимости и наценки продукции. Тех и калькуляционные карты.
× Ведение документоборота (приход, перемещения, списания, инвентаризации), создание стоп-листов (оптимальное количество продукции в баре и на складе), чек-листов (открытие, закрытие бара, в процессе работы), передача смены, заявки.
× Курирование подразделения.
× Анализ эффективности работы бара: мониторинг продаж, оптимизация издержек, коррекция наценок. Вывод из меню неходовых, по итогам анализа, позиций и их замена на новые, потенциально перспективные, основываясь на предпочтениях гостей, трендах и потребностях заведения.

Бар - менеджер

from 07.2018 to 05.2019 (10 months)
Soho restaurant & bar, Днепр (Гостинично-ресторанный бизнес)

Контроль и развитие работы 3х баров (Ресторан, тераса, кофейня)
Работа с VIP гостями

Бартендер, Бар-менеджер

from 10.2017 to 08.2018 (10 months)
B&B bar, Днепр (Гостинично-ресторанный бизнес)

Бар-менеджер

from 05.2017 to 09.2017 (4 months)
Papa de more(Консалтинг), Геническ (club&resort)

Запуск и контроль баров на территории гостинично - развлекательного комплекса

Bartender

from 04.2017 to 05.2017 (1 month)
Hemingway Club, Gliwice (Сфера обслуживания)

Работа по обмену опытом

Bartender

from 03.2017 to 04.2017 (1 month)
Speakeasy bar, Wroclaw (Сфера обслуживания)

Работа по обмену опытом

Bartender

from 01.2017 to 03.2017 (2 months)
Literatka bar, Wroclaw (Сфера облсуживания)

Работа по обмену опытом

Шеф-Бармен (фриланс)

from 12.2016 to 10.2017 (10 months)
Comin Cafe (Консалтинговые услуги), Днепр (Расторанный бизнес)

Обучение барменов, обновление барной карты, консультация в работе с поставщиками, организация и проведение дегустаций и связанных с ними мероприятий

Бармен, старший бармен

from 06.2015 to 12.2016 (1 year 6 months)
Doberman, Днепр (Днепропетровск) (Гостинично-ресторанный бизнес)

Бармен

from 06.2013 to 05.2015 (1 year 11 months)
мережа закладів "Тут Весело", Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)

Обслуговування гостей за барною стійкою, приготування алкогольних і безалкогольних коктейлів, ведення обліку бару, замовлення барної продукції, опрацювання нових коктейлів.
Розробка і приготування настоянок, лікерів і подібних фішок закладу

Education

УДХТУ

ОТС, Днепропетровск
Unfinished higher, from 2010 to 2015 (4 years 8 months)

Additional education and certificates

Barometer Show

2017,2018,2019, 2021

Resto praktiki '' Считаем инвестиции правильно'' вебинар

2 тижня

Diageo bar Academy

2днi

Бизнес центр '' Stage '' (С чего начинаються продажи?)

2 тижня

Днепр'' Топ менеджер-кто это? ''

1 день

Їжджу різними країнами для обміну досвідом і пошуку цікавих ідей, концептів

2017,2018,2019

Knowledge and skills

MS Excel MS PowerPoint R-Keeper Iiko Poster Збираю сильну команду Уважно працюю з цифрами Добре аналізую ринок

Language proficiencies

  • Ukrainian — advanced
  • Russian — fluent
  • English — average

Additional information

Займаюся запуском бару під ключ, координую систему роботи персоналу, виїзні заходи, проводжу майстер-класи, дегустації, прописую коктейльні та алкогольні карти, навчаю персонал, проводжу тренінги з алкоголю, відкриття закладу під ключ. Також займаюся виробництвом алкоголю (Настоянки, наливки, лікери, бітери, арома бітери)

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: