• PRO

Валерія

Директор ресторану

Considering positions:
Директор ресторану, Операційний директор, Менеджер проєктів, Координатор, Івент-менеджер, Адміністратор, Менеджер ресторану
Employment type:
full-time
Age:
31 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Директор ресторану

from 06.2024 to 06.2025 (1 year)
Tbiliso, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Планування бюджету ресторану. Контроль рентабельності та фуд косту. Підбір персоналу.
Організація мотиваційних програм. Планування місячних активностей закладу для підвищення впізнаваності та рентабельності.
Робота в 1С та Сервіо

Менеджер ресторану

from 10.2022 to 06.2024 (1 year 8 months)
Тбілісо, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Суміщенна робота менеджера та обліковця ресторану.
Контроль роботи залу, підбір персоналу, мотивація і навчання новеньких офіціантів. Організація банкетів та кейтерингів. Створення гостинної атмосфери у закладі.
Контроль товарообігу і фудкосту.
Робота з фінансовою та косовою звітність ресторану.
Работа в 1С.

Менеджер-управитель доставки

from 04.2020 to 10.2022 (2 years 6 months)
Пицца 33, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль та організація работи кухні(dark kitchen),кур'єрів. Планування закупок. Логістика.
Робота в 1С. Планування бюджетів

Администратор

from 01.2018 to 03.2020 (2 years 2 months)
Песто Кафе, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Менеджер ресторану

from 04.2017 to 01.2018 (9 months)
Tarantino Family, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Education

Национальная академия управления

Правознавство, Киев
Unfinished higher, from 2010 to 2014 (3 years 8 months)

Knowledge and skills

  • Організація заходів
  • Комунікабельність
  • Креативність
  • Розвиток продажу
  • Управління персоналом
  • Управлінські навички
  • Уміння аналізувати
  • Користувач 1С
  • Управління командою

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • English — average

Additional information

У ресторанному бізнесі працюю 15 років. Починала з роботи офіціантом.
Досвід роботи менеджером 6 років. Керуючою закладами 4 роки.Також маю досвід роботи кухарем, та доросла там до посади су-шефа. Маю піврічний досвід роботи обліковцем у закладі Тбілісо.
Завдяки бажанню навчатись новому, розумію роботу усіх процесів ресторану.
Шукаю роботу на правому березі Києва.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: