Валерий

Бренд шеф-кухар (world cuisines)

Considering positions: Бренд шеф-кухар (world cuisines), Бренд-шеф, амбасадор, консультант, Керівник виробництва
Employment type: full-time, part-time
Age: 39 years
City of residence: Kyiv
Ready to work: Kyiv, Other countries
Considering positions:
Бренд шеф-кухар (world cuisines), Бренд-шеф, амбасадор, консультант, Керівник виробництва
Employment type:
full-time, part-time
Age:
39 years
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Kyiv, Other countries

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email, Facebook and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Бренд Амбасадор

from 08.2025 to now (5 months)
Вічунай-Україна, Київ (Харчова промисловість)

Робота з клієнтами, розвиток та просування бренду.

Бренд шеф консультант

from 05.2023 to now (2 years 8 months)
Асканія FMCG, Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Консультація по підбору сировини імпорт.Майстер-класи та навчання для співробітників компанії. Аналітика, відпрацювання продукції. Рекомендації по використанню. Активація контактів клієнтів.

Бренд Шеф

from 09.2021 to 10.2025 (4 years 2 months)
Євразія, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Стандартизація и оптимізація процесів, реструктуризація кухні,проведення майстер-класів та івентів, навчання персоналу, розвиток бренду, контроль якості.Розробка та обновлення меню, впровадження кулинарних трендів кухонь світу, підвищення эфективності кухонь підприємств, оптимизація фудкосту.Проектування та запуски нових закладів і форматів закладів.

Бренд Шеф

from 09.2020 to 09.2021 (1 year)
Жовте Море, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка та оновлення меню, навчання персоналу , впровадження та розвиток кулинарних трендів Азійськіх кухонь, підвищення эфективності кухонь підприємств, оптимизація фудкосту, проведення тендерів з постачальниками, відкриття нових проєктів.

Бренд Шеф

from 01.2019 to 06.2020 (1 year 6 months)
ТОВ Сушия, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка та оновлення меню, навчання персоналу, впровадження кулинарних трендів Азійських кухонь, підвищення эфективності кухонь підприємств, оптимизація фудкосту, відкриття нових проєктів, проведення івентів, розвиток бренду.

Brand Chef

from 09.2018 to now (7 years 4 months)
Valerii Sharov Asian Cuisines, Украіна (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка та оновлення меню, навчання персоналу, кураторство, впровадження та розвиток кулинарних трендів Азійських кухонь, підвищення эфективності кухонь підприємств, оптимизація фудкосту, відкриття нових проєктів, консультації, проведення Майстер-класів , Івентів. Проєкти:(Сушия,Муракамі,Євразія, Жёлтое Море, Yoki, Roll club Asian, Sam dim Sam, Viet nяM,Pinko Kitsune,Ascania Frozen,Vicunai, Устричная, Монако, Mao Lee,...)

Executive Chef

from 09.2017 to 09.2018 (1 year)
Ресторан KOYA, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Оновлення меню, підбір та навчання персоналу, контроль якості продукції, проведення інвентаризацій,планування роботи кухні.

Consulting Chef

from 04.2017 to 04.2018 (1 year)
ресторан Монако, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Складання меню, запуск азійського направлення кухонь, підбір та навчання персоналу,кураторство.

Brand Chef

from 10.2016 to now (9 years 3 months)
Новый Проект, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Проведення івентів та майстер класів,робота з клієнтами,проектування кухонь,проєкт Кухні Світу.

Executive Chef

from 09.2015 to 09.2016 (1 year)
MEIWEI, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Навчання персоналу, складання і оновлення меню, підбір персоналу,підбір постачальників, запуск ресторану, контроль якості, безпосередня робота на всіх процесах кухні.

Executive Chef

from 02.2013 to 08.2015 (2 years 7 months)
carte blanche, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Робота з азійськими кухнями, робота з постачальниками,підбір персоналу,планування роботи кухні, постійна клієнтура.

Education

кнтеу

Менеджмент отельно-ресторанного бизнеса, киев
Higher, from 2007 to 2011 (4 years)

Также среднее специальное образование , вку (технология приготовления)
младший специалист

Additional education and certificates

школа английского языка

сейчас

Knowledge and skills

  • Работа непосредственно на всех процессах
  • Составление меню,обучение персонала,запуск проектов,кураторство,
  • Дисциплінованість
  • Самомотивація
  • Адаптивність
  • Комунікабельність
  • Пунктуальність
  • Здатність до навчання

Language proficiencies

English — beginner

References

  • Ювчик Т,О

    Ювчик Т,О

    Директор, Ресторан Boccaccio Марокана

    Contact details are hidden
  • Константин Смолий

    Константин Смолий

    Ресторатор

    Contact details are hidden
  • Сухенко Леся

    Сухенко Леся

    Менеджер, Новый Проект

    Contact details are hidden
  • Скороход Вадим Витальевич

    Скороход Вадим Витальевич

    Директор, Рестораны Монако Купеческий Двор 2Бобра

    Contact details are hidden
  • Ходисько Антон

    Ходисько Антон

    Генеральный Директор, ТОВ Сушия

    Contact details are hidden

Additional information

На кухне с 17лет, трудолюбив, огромное желание творить, хочется передавать свои навыки, в багаже хороший опыт запусков, проектов, их масштабирование.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: