Resume from April 23, 2024

Івaн

Керівник підприємства, 32 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
55 years
City of residence:
Staryi Sambir
Ready to work:
Chernivtsi (Vinnytsia Region), Ivano-Frankivsk, Khmelnytskyi, Lviv, Odesa, Pryluky, Rivne, Ternopil, Uzhhorod, Vinnytsia

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Knowledge and skills

Користувач ПК Планування; розподілу робіт; управління; Водійські права кат. B

Additional information

Керівник, очікувана заробітна плата від 1000$. Досвід роботи: більше 20 років, на керівних посадах.
Останнім часом по короткотермінових договору працював на різних цегельних заводах України, Росії- вже не працюю, Казахстану. Моїм завданням було: покращення якості продукції, модернізації виробництва, наведення технологічної дисципліни, збільшення різновидності продукції (за колірною гамою, ручної роботи, формату, якісних властивостей). А також надавав консультації на різних виробництвах з питань сушки, випалу, формовки методом пресування. Виробництво бетонів, та виробів з бетону.
Виробництво цегли це моя основна професія. Є досвід інженер технагляд за будівництвом, будував цегельний завод з «0». Але є ще досвід роботи з цінними паперами, в компанії « Галицькі інвестиції» на 20,7% роботи були зроблені мої представництвом. Працював начальником ДЕД, бухівництво та експлуатація державних доріг.
Освіта
Вища
с 09.1985 по 07.1992 (Стаціонар, 2р. РА)
НДНУ ЛП , інженер хімічних - технологій, кераміка і вогнетриви (силікати: скло, в’яжучі), Львів.
Добрий користувач комп’ютером.
Лідерські навики – високі, більше 20 років досвіду. Аналітични склад розуму, вимогливий до себе і до інших, ціню чесність, справедливість.
Я готовий взяти відповідальність за будівництво силікатного заводу, переобладнання заводу з виготовлення керамічної цегли на клінкерну, декоративну цеглу, а також ручне виготовлення. Глибокі знання процесу роботи механізмів, та технології до найменшої дрібниці, знаю техніку, електроустаткування, КІП.
Маю досвід створення підприємства з «0»: установчі документи, бухгалтерію, нормативні та технологічні документи, договори.
Знання мови
Український — рідна
Російський — вільно володію
Рекомендації
На співбесіді.
Права водія категорії А;В;С;Д. т. [open contact info](look above in the "contact info" section)

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: