Ігор
Керуючий мережею ресторанів, барів, 50 000 UAH
- Employment:
- Full-time.
- Age:
- 45 years
- City:
- Kyiv
Contact information
The job seeker has entered a phone number, email and Facebook.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/3009806
Work experience
Керуючий рестораном
from 06.2020 to 01.2021
(7 months)
ТОВ "СОЛЕЛАТ ПАЛАЦ", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття ресторану "з нуля". Участь у розробці концепції закладу, його дизайн-проекту, технологічних комплексів кухні та бару, підбір техніки та оснащення для ресторану, розробка логотипу, концепції меню та його дизайну. Проект призупинено через пандемію Covid-19.
Керуючий пабом
from 11.2018 to 11.2019
(1 year)
Celtic Irish Pub, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- Відкриття заклада з "0"
- Визначення потреби в персоналі, його пошук та набір
- Навчання персоналу, проведення тренінгів
- Запобігання і вирішення конфліктних ситуацій в колективі
- Контроль за дотримання працівниками організації трудової і виробничої дисципліни
- Ухвалення рішень стосовно просування по службі, пониження в посаді, накладення адміністративних стягнень, а також звільнення працівників
- Складання графіка і облік робочого часу
- Постановка і контроль за своєчасним виконання підлеглими планових завдань і окремих доручень
- Організація роботи з персоналом відповідно до загальних цілей розвитку закладу
- Участь у розвитку колективу, вирішенні трудових спорів та конфліктів
- Організація і проведення банкетів, музичних та спортивних івентів
- Виконання обов'язків арт-директора
- Забезпечення відкриття та закриття робочого дня ресторану
- Контроль за дотриманням касової дисципліни
- Здійснення контролю за збереженням матеріальних цінностей.
- Отримання всіх видів дозвільної документації для роботи закладу
- Супровід перевірок з боку державних органів
- Проведення рекламних компаній закладу, включаючи SMM, зовнішню та інші види реклами
- Розробка та впровадження основного меню кухні і бару, його періодичне оновлення
- Розробка та впровадження спеціальних та сезонних меню
Керуючий пабом
from 10.2008 to 11.2018
(10 years 1 month)
O'Brien's Irish Pub, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- Управління персоналом: пошук, набір та навчання персоналу
- Впровадження і підтримання високих стандартів сервісу
- Створення робочої та доброзичливої атмосфери всередині колективу
- Проведення корпоративних заходів для створення командного духу
- Контроль за складанням графіків роботи всіх підрозділів
- Розробка і впровадження мотиваційної системи оплати праці персоналу
- Управління колективом понад 50 чоловік.
- Розробка і періодичне оновлення основного меню
- Розробка спеціальних та сезонних меню
- Контроль за правильність складання калькуляційних і технологічних карт
- Контроль і аналіз food cost
- Отримання всієї дозвольної документації для роботи закладу
- Взаємодія з контролюючими органами
- Аналіз конкурентоздатності, планування і дотримання бюджету;
- Контроль фінансової дисципліни, касової дисципліни
- Забезпечення виконання основних фінансових показників роботи бару
- Взаємодія з постачальниками та іншими контагентами, складання та підготовка до підписання договорів про співпрацю
- Вирішення спірних та конфліктних питань з контрагентами
- Виконання функцій арт-директора
- Розробка дизайну та пошив брендованої уніформи
- Складання графіку виступів музичних колективів
- Організація та проведення тематичних вечірок
- Організація проведення банкетів та фуршетів
- Управління маркетинговою діяльністю
- Розробка та підготовка до підписання маркетингових угод з ключовими постачальниками
- Контроль за розробкою та впровадженням усіх видів рекламних продуктів, включаючи SMM
-Створення доброзичливої атмосфери для гостей, всебічне сприяння залученню нових гостей і збільшення продажів
P.S. Успішно пройшов із закладом дві економічні кризи 2008 та 2014 років та залишив роботу за власним бажанням з високими економічними показниками та званням найстарішого і одного з найкращих пабів міста Києва.
Education
Національний університет харчових технологій
Факультет автоматизації та комп'ютерних систем, спеціальність "Автоматизоване та програмне забезпечення сучасних комп'ютерно-інтегрованих технологій", ступінь магістра, Київ
Higher, from 1995 to 2001 (5 years 9 months)
Національний університет харчових технологій
Економічний факультет, спеціальність "Облік і аудит", Київ
Higher, from 1995 to 2001 (6 years)
Knowledge and skills
Language proficiencies
- Ukrainian — fluent
- Russian — fluent
- English — advanced
Additional information
Я цілеспрямований, надійний і відповідальний керівник. Можу і люблю працювати в команді, вмію захопитися роботою сам і повести за собою колектив.
Similar candidates
Управляющий, директор ресторана, кафе, бара
Kyiv
Генеральний директор мережі ресторанів, кафе, операційний керуючий, CEO, COO
60000 UAH, Kyiv
Управляючий, директор (ресторан, кафе, паб, street food, dark kitchen)
Kyiv, Lviv
,
more 2 cities
Операційний директор мережі ресторанів, керуючий рестораном
50000 UAH, Kyiv
Операційний директор (ресторанна галузь), управляючий мережею ресторанів
100000 UAH, Kyiv, Dnipro
,
more 2 cities
Керуючий, директор кафе, рестораном, баром
40000 UAH, Kyiv