Resume from June 20, 2022 PRO

Дмитро

Менеджер з продажу, 40 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
36 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Менеджер з продажу

from 02.2021 to now (3 years 2 months)
ТОВ "Практик Про", Киев (Імпорт товарів)

До моїх обов'язків входить: розширення дилерської мережі за напрямами - сейфи, медичні меблі, стелажі та інструментальні меблі (меблі для СТО).
Також займаюсь навчанням/ознайомленням нових дилерів з нашою продукцією.
За потреби наявні були прямих продажів та консультування клієнтів дилерів з інструментальними меблями.
Формування звітів з продажів, виконання плану продажів, відрядження та проведення переговорів з дилерами, формування та відвантаження замовлень партнерів, врегулювання непорозумінь з клієнтами та більш детальна консультація стосовно верстатів котрі потрібні їм для роботи.

Головний економіст з ризик-менеджменту відділу моніторингу та аналізу операційних ризиків Департаменту стратегічного ризик-менеджменту та прогнозування

from 04.2019 to 02.2021 (1 year 10 months)
АТ "ОЩАДБАНК", Київ (Фінанси, банки, страхування)

Приймаю участь в забезпеченні участі Відділу в організації ефективної системи управління операційними ризиками, що складається з: підтримки процесу управління операційними ризиками, загального моніторингу операційних ризиків, забезпечення розробки методології управління операційними ризиками Банку, підтримки ефективної діяльності КУОР Банку та правління з управління операційними ризиками.
Приймаю участь у розробці, впровадженні та супроводженні політики, процедур та інших внутрішньобанківських документів з управління операційними ризиками і своєчасний перегляд встановлених рівнів толерантності до відповідних операційних ризиків.
Приймаю участь у впровадженні в практику нових форм та методів управління операційними ризиками.
Приймаю участь у проведенні експертизи політик, положень, регламентів, процедур, методик розроблених іншими структурними підрозділами Банку на відповідність Стратегії управління ризиками, політик з управління операційними ризиками, лімітам та обмеженням встановленим правлінням та профільними комітетами Банку.
Здійснюю моніторинг дотримання існуючих політик, положень, методик, регламентів та процедур з управління операційними ризиками. Своєчасно інформує керівництво Управління та Департаменту про виявлені порушення.
Приймаю участь у підтримці процесу управління операційними ризиками, проведенні загального моніторингу операційних ризиків, забезпеченні розробки методології управління операційними ризиками Банку.
Проводжу експертну оцінку функціональних можливостей інформаційно-програмного забезпечення з автоматизації діяльності або інших операцій, що генерують операційні ризики за дорученням керівництва Відділу.
Надаю роз’яснення та вказівки регіональним управлінням та підрозділам центрального апарату банку щодо застосування політик управління операційними ризиками та інших внутрішніх нормативних актів з питань, які відносяться до компетенції Відділу.
Встановлюю необхідні взаємовідносин з іншими підрозділами Банку для вирішення питань, віднесених до компетенції Відділу за дорученням керівництва Управління.
Приймаю участь у забезпеченні режиму секретності роботи Відділу, а також збереження банківської та комерційної таємниці.
Надаю відповіді на листи та звернення структурних підрозділів Банку, а також організацій, установ та громадян з питань, що відносяться до компетенції Відділу за дорученням керівництва Відділу.
Приймаю участь у проведенні навчальних семінарів, які проводяться центром підготовки спеціалістів Банку з питань, що відносяться до компетенції Відділу.

Менеджер з продажу обладнання та спецтехніки

from 12.2017 to 04.2019 (1 year 4 months)
ТОВ "УЛФ-ФИНАНС", Київ (Фінанси, банки, страхування)

oРозширення наявної бази поставщиків обладнання по напрямках с/г техніка, будівельно-дорожна техніка, спецтехніка, обладнання по наступних сегментах: медичне, деревопереробне, металопереробне, сушильні камери, залізнодорожні вагони, кар’єрне обладнання (дробилки), водний транспорт (катери, яхти), повітряний транспорт (літаки, вертольоти), обладнання для прання, кухонне обладнання, обладнання для СТО. Отримав грандіозний досвід в даних напрямках та в сферах діяльності бізнесів клієнтів.
oПідтримка довготривалих відносин з потенційними клієнтами, здійснення холодних дзвінків по наявній базі клієнтів.
oПроведення презентацій, зустрічей з замовниками, обговорення вигідних умов по фінансуванні. Збір та перевірка пакету документів клієнта, економічний аналіз фінансової складової бізнесу. Проведення робіт безпосередньо на виробничі підприємства замовників для отримання детальної інформації, необхідної для розуміння сфери діяльності клієнта, фотофіксація фактів. Проведення переговорів з поставщиками. Розрахунок кошторисів, формування договорів та супутніх документів.
oОрганізація процесу відвантаження предметів лізингу з дотриманням термінів та інших умов договорів.
oПодальший супровід клієнтів до закінчення періоду дії фінансового лізингу.
oРозробка спільних з поставщиками програм для підвищення загальних тенденцій продаж і збільшення кількості залучених клієнтів.
oВ 05.2018 вперше в історії лізингових компаній організував відвантаження Комп’ютерного Томографу в медичний центр м. Маріуполь (що дало можливість жителям отримувати повний спектр послуг по обстеженні і лікуванні організму).

Спеціаліст Відділу оцінки кредитних ризиків Управління з ризиків Департаменту ризик-менеджменту

from 07.2016 to 09.2017 (1 year 2 months)
ПАТ"Діамантбанк", Київ (Фінанси, банки, страхування)

Робота та з представниками/ТОП-менеджерами юридичних осіб різних сфер діяльності, та форм власності: аграрний бізнес, зернотрейдери, виробники харчової та алкогольної продукції, газоторгові компанії, виробники кіно- та відеофільмів, телевізійних програм.
Аналіз консолідованої звітності. Оцінка та аналіз кредитних історій, наявності порушених карних справ, надходжень на поточні рахунки в інших банках, вивчення історії засновників та керівників підприємств. Розгляд повного техніко-економічного обгрунтування роботи підприємства від моменту заснування.
Прийняття рішення стосовно можливості та доцільності кредитування клієнтів під ліквідне забезпечення. Проведення оцінки об’єктів забезпечення. Обсяги сум кредитування коливались від 1 млн. до 150 млн. грн.
Перевірка та затвердження повного пакету документів, наданих юридичними особами для участі в тендерах.
Робота з фізичними особами - кредитування на споживчі потреби, авто кредитування, іпотечне кредитування. Перевірка фінансового стану позичальника, шляхи погашення заборгованості, наявність активів. Зміна кредитного ліміту в залежності від бажання позичальника та його фінансового стану. Суми кредитування коливались від 25 тис. грн. до 5 млн. грн.

Служба безопасности

from 08.2014 to 07.2016 (1 year 11 months)
ПАТ"Діамантбанк, Київ (Фінанси, банки, страхування)

Робота з камерами відео-нагляду: планування та схематичне їх розміщення, внутрішній контроль співробітників та клієнтів банку, виявлення та методи вирішення нестандартних ситуацій, контроль за дотриманням внутрішніх вимог банку, робота з банківським депозитарієм, виявлення та запобігання шахрайських дій.

Завідувач господарством; Помічник директора

from 04.2013 to 06.2014 (1 year 2 months)
ДП"Віп-Інвест", Київ (Юриспруденція)

Вирішення питання стосовно роботи підприємства з державними органами, закупка товарів необхідних для безперебійної роботі офісу. Також займався ремонтними роботами зовнішніх та внутрішніх фасадів офісу. Формування звітів до Київенерго, Водоканалу та розрахунок лімітів споживання води підприємством на рік.

Мастер Хімчистки Салону Автомобіля

from 02.2009 to 07.2013 (4 years 5 months)
Clean Car, Київ (Мийка)

Мийка транспортних засобів апаратом високого тиску. Досяг вищого рівня в хімчистці салону автомобіля.Полірування зовнішнього шару лакофарбового покриття автомобіля пастами та твердим воском.Видалення з кузову автомобіля масляних та бітумних плям.Оновлення зовнішнього вигляду дисків автомобіля та хромових частин.

Education

Университет Економіки та Права"КРОК"

Економика підприємства, Київ
Higher, from 2004 to 2010 (5 years 5 months)

Магістр Економіка Підприємства "Банківська справа"

Knowledge and skills

MS Excel MS Word Користувач ПК Користувач Internet 1С:Підприємство HCL Notes Oracle Siebel CRM АБС Б2 IS-Card АБС Scrooge Банківська справа АБС Водіння автомобіля

Language proficiencies

English — average

Additional information

робота з клієнтами, самостійна робота, робота в команді, аналітичні здібності, системне мислення, виконавча дисципліна, висока працездатність, відповідальний, тактовний, комунікабельний, цілеспрямований, швидко освоюю нову інформацію.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: