Resume from April 7, 2024 PRO

Вячеслав

Директор ресторана, управляющий ресторанным комплексом

Employment:
Full-time.
Age:
50 years
City:
Lviv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email, Facebook and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Керуючий рестораном

from 09.2020 to 01.2024 (3 years 4 months)
RESTARON, ресторан Монс Піус, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Разом з колективом і нашими супер гостями пройшли за ці роки через локдаун вихідного дня, тотальний локдаун, початок післяковідного відродження, катастрофу початку повномаштабного вторгнення, численні повітряні тривоги, невпевненість людей у завтрашньому дні і завжди з кризи ми виходили ще сильнішими, ще згуртованішими. Як Керівник я завжди був з командою - навчав, підтримував, надихав, вів за собою але і сам постійно навчаюсь і розвиваюсь, а надихають мене гості ресторану і люди яким в цьому житті "не все одно"

Керуючий готелем

from 05.2020 to 08.2020 (3 months)
Готельний комплекс "Жива Вода", Міжгір'я (Готельно-ресторанний бізнес)

Заступник директора

from 12.2018 to 03.2020 (1 year 3 months)
Ресторанний комплекс "Гуцульська Гражда", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Ресторан з історією, якій вже понад 15 років, зі своїми злетами і падіннями, зі сформованим колективом. Завданням поставленими переді мною був розвиток, нові ідеї, збереження автентичності, контроль над усіма сферами життя ресторану, контроль фінансової та касової дисципліни, приведення закладу до норм ХАССП і т.д. Величезну роль в реалізації цих завдань зіграли власники ресторану (прекрасно розбираються у всіх нюансах життєдіяльності закладу) і колектив (працює як злагоджений механізм і вимагає лише мінімальних корекції в роботі). За пів року вдалося вдихнути нове життя в ресторан, збільшити в 1.5 рази оборот( зберігаючи цінову політику) , активізувати роботу в соцмережах, змінити частково меню та оновити подачу страв, провести реконструкцію найбільш зруйнованих елементів ресторану та зробити можливим подальшу реконструкцію та модернізацію основних засобів .

Управляющий комплекса, кризис менеджер

from 03.2016 to 11.2018 (2 years 8 months)
Ресторанный комплекс "Вилла Грей", Стрый (Готельно-ресторанний бізнес)

Пришел в проект на стадии строительства , как кризис менеджер. Занимался исправлением недочетов первой стадии строительства . Проектировал мангал с открытой кухней и залом на 40 пос.мест, контролировал его строительство. Составил меню, калькуляции, ТТК для банкетного зала на 300 пос.мест и бар-мангал + площадка на 70 пос.мест. Составил списки и принимал непосредственное участие в закупках оборудования, посуды, текстиля для кухни,зала и бара в рамках выделенного бюджета. Занимался подбором и обучением персонала , закупкой товаров и продуктов. И т.д.

Управляющий

from 10.2015 to 01.2016 (3 months)
готельно-відпочинковий комплекс "Осоння Карпати", Сходница (Готельно-ресторанний бізнес)

Тяжко працювати з власником який сам ( разом з дружиною) керують бізнесом і комплексом . Наймаючи керуючого, Ви мусите делегувати йому керівні функції , і разом рухатись до втілення Ваших планів та проектів , а не відновлювати басню "Лебідь , Рак та Щука"... Але новий досвід , нові знайомства і нові виклики - це було супер ...

Управляющий комплексом

from 10.2011 to 10.2015 (4 years)
ресторанный комплекс "Козацький Двір", Стрый (Готельно-ресторанний бізнес)

Директор , закупщик, совладелец

from 08.2010 to 08.2011 (1 year)
кафе "Паприка", Львов (Готельно-ресторанний бізнес)

Управляющий комплексом

from 03.2008 to 08.2010 (2 years 5 months)
"Чарівна Долина", с.Родатичі (Готельно-ресторанний бізнес)

Управляющий рестораном

from 05.2006 to 03.2008 (1 year 10 months)
Миллениум, Львов (Готельно-ресторанний бізнес)

Официант, старший смены

from 04.2002 to 05.2006 (4 years 1 month)
"Зодиак", Львов (Готельно-ресторанний бізнес)

Офіціант

from 10.2000 to 03.2002 (1 year 5 months)
ресторан "У Джованні", Львов (Готельно-ресторанний бізнес)

Офіціант , бармен

from 05.1998 to 11.1999 (1 year 6 months)
ресторан "У Бюргера", Львов (Готельно-ресторанний бізнес)

Education

Украинский Полиграфический Институт

Маханика, Львов
Unfinished higher, from 1991 to 1994 (2 years 5 months)

Additional education and certificates

Перші кулінарні курси м.Львів "Приготування стейків та інше Мясо"

2018 , 1 день

Перші кулінарні курси м.Львів "Курс Загальна Кулінарія"

2017 , 1 місяць

Перші кулінарні курси м.Львів "Вечір кулінарії Іспанії"

2018 , 1 день

Chef^s Academy , Meat traditions of France , м.Київ

2019, 1 день

HACCP: загальний курс. PROFI CLUB

2019 1 день

Розробка і впровадження HACCP в закладах ресторанного господарства

2019 1 день

"Вміємо приготувати і вміємо подати " гастрономічний простір PRO100HUB

2020 1 день

Маркетинг та залучення клієнтів у готельно-ресторанному бізнесі

2020 3 дні

Активація залученості та відповідальності персоналу за бізнес роботодавця

2020 3 дні

Knowledge and skills

MS Office Карвінг ,оформлення фуршетів різної сладності

Language proficiencies

English — average

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: