Максим
Food and Beverege manager, керуючий рестораном
- Employment:
- Full-time.
- Age:
- 32 years
- City of residence:
- Odesa
- Ready to work:
- Kharkiv, Kyiv, Lviv, Odesa
Contact information
The job seeker has entered a phone number , email and Facebook.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/3259713
Work experience
Керуючий
from 02.2021 to 02.2022
(1 year)
GARDEN BAR, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття закладу з нуля ( концепція, обладнання, дизайн, меню)
- коригування ремонтних робіт;
-робота з дозвільними документами
-підбір персоналу, навчання, контроль;
-безпосереднє укладання договорів з усіма постачальниками;
-формування маркетингового відділу;
-ведення внутрішньої документації;
-проведення аналізу продукції від різних постачальників, з наступним укладанням договорів, оптимізації цін та умов поставок на користь підприємства (витратних матеріалів).
- виявлення точок зловживання персоналу.
F&B manager
from 05.2019 to 01.2021
(1 year 8 months)
M1 Club Hotel, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
•Досвід роботи в HORECA 16 років.
•Операційне управління ресторанною службою (2 ресторани, лобі бар, room servive, шведська лінія).
•Вибудовування ефективної взаємодії із суміжними підрозділами.
•Фінансове планування (витратна частина) з урахуванням сезонних коливань, контроль виконання показників, фінансової дисципліни та ФЗП.
•Формування ефективної команди з оптимальною чисельністю персоналу, залежно від сезону. Управління командою від 50 до 100 осіб.
• Навчання та розвиток персоналу, контроль виконання стандартів якісного обслуговування, підтримка високого рівня сервісу.
• Аналіз цінової політики, робота над збільшенням середнього чека, участь у розробці ціноутворення.
•Робота з постачальниками: вивчення пропозицій, пошук вигідних умов, укладання договорів.
•Контроль закупівель та якості страв, дотримання санітарних норм.
•Аналітика продажів, оптимізація витрат.
•Проведення та аналіз інвентаризацій та списань, контроль облікового процесу.
•Участь у розробці нового меню.
•Участь у розробці концепції івентів.
•Робота з відгуками гостей.
•Організація заходів: банкети, конференції до 600 осіб.
Банкет менеджер, заступник F&B Manager
from 05.2017 to 05.2019
(2 years)
M1 Club Hotel 5*, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Адміністратор
from 05.2014 to 05.2017
(3 years)
M1 Club Hotel, ночной клуб "Palladium", пляжный комплекс "Итака", Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)
Офіціант, старший офіціант, в.о адміністратора
from 05.2007 to 05.2014
(7 years)
нічний клуб "Palladium", пляжний комплекс "Итака""СТАРТ", "МАРНИКА", " У ФОНТАНА", Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Education
Одеська національна академія харчових технологій
Товарознавство, та експертиза товарів в митній справі, Одесса
Higher, from 2009 to 2015 (6 years)
Additional education and certificates
Тренінги з майстерності продажів, ведення переговорів, роботи з запереченнями, ефективній комунікаціїй.
2018, 2019, 2021
Участь у конференціях, які проводяться для менеджерів у сегменті HORECA
2019, 2020,2021
Knowledge and skills
Language proficiencies
- English — beginner
- Ukrainian — fluent
- Russian — fluent
Similar candidates
Управляючий, директор (ресторан, кафе, паб, street food, dark kitchen)
Kyiv, Lviv
,
more 2 cities
Управляющий, директор ресторана, кафе, бара
Kyiv
Провідний консультант, менеджер проєктів, керуючий мережею ресторанів, кафе (ресторанний консалтинг)
Kyiv, Vinnytsia
,
more 8 cities
Керуючий, заступник, управляючий, директор, начальник, менеджер, ресторатор
Kyiv, Vinnytsia
,
more 8 cities
Управляющий доставкой ресторана, бара, торговой точкой, бар-менеджер
Kyiv