Resume from October 13, 2022

Personal information hidden

This job seeker decided to hide his personal information and contact info, but you can send a message to him or suggest a job to him.

This job seeker has chosen to hide his personal information and contact info. You can contact him using this page: https://www.work.ua/resumes/3309431

Инженер по охране труда, 20 000 UAH

Employment:
Full-time.
City:
Kharkiv

Contact information

This job seeker has hidden his personal information, but you can send him a message or suggest a job to him if you open his contact info.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Additional information

Коров’янський Віктор Миколайович

Особиста інформація:
Дата нарождення: 06. 06 1964 року.
Мешкаю: с.м.т.Шарівка, Богодухівського району, Харківської області.
Мобільний телефон [open contact info](look above in the "contact info" section) домашній телефон [open contact info](look above in the "contact info" section)
E-mail: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Сімейне положення: одружений, діти дорослі.

З 09.1981 по 06.1986 навчався на денному відділенні факультету механізації сільського господарства Харківського інституту механізації та електрифікації сільського господарства (ХІМЕСГ) за спеціальністю інженера-механіка.
Професійний досвід:
З 07.1986 по 02.2007 працював на різних інженерних та керівних посадах в бурякорадгоспі «Свердловський» та САО «Свердловський». З 02.2007 по 20.11.2015 працював в ТОВ «Трайгон Фармінг Харків» на посаді старшого (головного та єдиного фахівця) інженера з охорони праці. Планував бюджет з розділу «Охорона праці» та контролював його виконання. Контролював термін дії дозволів та інших документів. Виконував контроль за наявними посвідченнями у керівника та головних спеціалістів підприємства, керівників та фахівців підрозділів і виконавців: з охорони праці, пожежної безпеки, електробезпеки, експлуатації будівель і споруд, водіїв кранів автомобільних, стропальників, санітарних паспортів та інше. Особисто розробив всі існуючі зараз документи з охорони праці, пожежної безпеки та екології в ТОВ «Трайгон Фармінг Харків». Відповідав на приписи контролюючих органів , спільно з керівниками підрозділів розробляв плани по усуненню недоліків, виявлених в результаті перевірок та контролював їх виконання.
Створив систему управління з охорони праці в ТОВ «Трайгон Фармінг Харків», яка складається: з загальних документів, положень, інструкцій, наказів, створення комісій, проведення внутрішніх розслідувань, розслідування нещасних випадків, проведення для всіх новоприйнятих вступного інструктажу з перевіркою документів та навчання і прийому іспиту з охорони праці, щорічне навчання і прийом іспитів у всіх працюючих за професіями з оформленням документів, складав щорічні звіти №1-ПВ, №7-ТНВ в управління статистики, організація медичного контролю при випуску та роботі транспорту, контроль за допомогою GPS навігації за швидкісним режимом транспорту, підвищення кваліфікації водіїв та механізаторів шляхом відкриття нових категорій. Організовував проходження працюючим щорічних медичних оглядів: профілактичних, для роботи з отрутохімікатами та на право керування транспортними засобами. Здійснював контроль в п’яти структурних підрозділах розташованих в Миколаївській, Кіровоградській, Черкаській та Харківській областях. Щомісяця, приїжджаючі автомобілем, перевіряв стан підрозділів, а також здійснював контроль за раніше виявленими недоліками та їх усуненням. ТОВ «Трайгон Фармінг Харків» починав свою діяльність в Україні з обробітку майже 50 тисяч гектарів землі.
Професійні навички:

Володіння комп’ютером: досвідчений користувач.
Знання мов: I know little English.
Посвідчення водія: категорія B.
Отримано мною різні документи та дозволи:
на роботу з отрутохімікатами, внесення безводного аміаку, вантажопідйомними механізмами, газової сушарки, зварювальним устаткуванням, вантажно-розвантажувальними роботами, обслуговування підстанцій 10 кВ, експлуатацію паливо заправних пунктів, зберігання та переробки зерна, стропальні роботи, управління тракторами та дозвіл на їх експлуатацію, паспорта на експлуатацію будівель та споруд, санітарні паспорти на місця призначені для тимчасового зберігання отрутохімікатів, безстрокова ліцензія на вантажоперевезення автотранспортом, дозвіл від МНС на початок робіт, енергопаспорт підприємства, атестація робочих місць, спеціальне водокористування, відновлення паспортів на артезіанські свердловини, тампонаж свердловин, дозволи на утворення і тимчасове зберігання відходів та викиди, паспорта на відходи, паспорта на установки очищення газу, заповнення статистичної форми відходів та типової форми відходів №1-ВТ, заповнення декларації з відходів.
Проводив тендерні закупівлі: спецодягу, на установку систем захисту від блискавок, заміри опору петля фаза нуль, ідентифікація об'єктів підвищеної небезпеки по лінії теруправління та МНС, на установку систем пожежної сигналізації та її обслуговування, реальна утилізація утворених відходів, атестація робочих місць.
Доводилося перетинатися з прокуратурою, міліцією, ДАІ, теруправлінням, екологією, енергонаглядом, обласної санітарної станцією, місцевими адміністраціями.
Персональна інформація:
Цілеспрямований, маю креативне мислення, аналізую та прогнозую різноманітні події. Виявляю ризики та усуваю їх, або зводжу до мінімуму. Легко адаптуюся до змін та нового колективу, стресостійкий, порядний, відповідальний та націлений на результат, принциповий у роботі, вимогливий до себе та підлеглих, вмію бути лідером та організовувати роботу.
Примітка:
Працюю лише в законодавчому полі. Працювати зі мною легко, а функціювати підприємству спокійніше.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: