- PRO
Personal information hidden
This job seeker has chosen to hide his personal information and contact info. You can contact him using this page: https://www.work.ua/resumes/3549685/
Менеджер, керівник, 30 000 UAH
- Considering positions:
- Менеджер, керівник, Адміністратор магазину, Менеджер з продажу
- Employment type:
- full-time, part-time
- City:
- Kyiv
Contact information
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
Work experience
Менеджер ресторану
from 03.2021 to 05.2023
(2 years 2 months)
This is Пивбар, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
-Забезпечення безперебійної роботи ресторану
-Забезпечення прибутковості ресторану
-Проведення інвентаризацій сировини ТМЦ та ОС
-Управління персоналом ресторану (проведення зборів, тренінгів, створення та контроль ведення чек листів, КЛН, атестація знань персоналу)
-Управління асортиментом бару та кухні оновлення меню
-Контроль, проведення та аналіз інвентаризацій
-Створення бюджетів доходів та видатків
-Формування звітів
-Підтримка сервісу (Премія «Сіль» «Кращий Пивний Ресторан України 2021р»)та якості страв, що видаються в зал, на вищому рівні -Впровадження стандартів НАССР
Адміністратор
from 09.2020 to 03.2021
(6 months)
Capi Di Monte, Київ (Гостинично-ресторанный бизнес)
Керівник закладу
from 06.2019 to 07.2020
(1 year 1 month)
Реберня на Узвозі, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття ресторану з "0"
Забезпечення безперебійної роботи ресторану, контроль роботи колективом понад 150 осіб
Здійснення безпосереднього керівництва персоналом, розподіл та постановка завдань, координація роботи, контроль;
забезпечення ефективного використання кадрового потенціалу;
Проведення зборів, інструктажів – інформування персоналу;
Контроль відповідності персоналу та виконуваної роботи корпоративним стандартам;
Підвищення рентабельності витрат за персонал, зменшення % плинності кадрів; Контроль ФЗП;
Контроль та підвищення якості обслуговування Гостей. Спілкування з гостями:
Вивчення смаків відвідувачів та їх побажання;
Підвищення індексу задоволеності Гостей
Контроль відповідність страв кухні та бару стандартам (зовнішній вигляд, час приготування).
Контроль за дотриманням стандартів.
Робота над усуненням факторів, що викликали рекламацію Гостей.
Проведення внутрішніх вимірів дотримання стандартів.
Інформування персоналу про акції та механіку їх проведення.
Сегментація та аналіз цільової аудиторії ресторану (на підставі даних Card admin та особистих спостережень).
Формування бюджету ресторану, контроль його виконання
Виявлення та розслідування зловживань персоналу. Контроль за дотриманням касової дисципліни.
Виконання плану витрат та їх оптимізація.
Забезпечення госп.діяльності. Здійснення оперативного керівництва: Виробництвом;
обслуговуванням;
Технічне обслуговування;
санітарним станом;
Безпекою.
Складання звітів.
Якісне ведення ділового документообігу, листування.
Касир
from 10.2018 to 06.2019
(8 months)
Honey, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Education
Киевская Академия парикмахерского искусства
Дизайнер прически и макияжа, Киев
Higher, from 2013 to 2017 (4 years 3 months)
Additional information
Водійське посвідчення
Посвідчення водія категорії В, наявність автомобіля
Особисті якості
- стійкість у стресових ситуаціях;
- винахідливість, здатність швидко орієнтуватися у складних ситуаціях; - організаторські здібності;
- здатність швидко навчатися;
- організованість, врівноваженість, дипломатичність;
- розумне почуття гумору;
- Високий рівень працездатності, відповідальність;
- дисциплінованість, акуратність.
Similar candidates
-
Начальник дільниці
Kyiv -
Керівник технічного відділу
Kyiv -
Керівник адміністративного відділу, адміністративний менеджер
Kyiv -
Менеджер інтернет-магазину, керівник напряму
Kyiv -
Менеджер з персоналу
30000 UAH, Kyiv, Other countries -
Руководитель
40000 UAH, Kyiv