Resume from August 18, 2021

Анна

Економіст

Employment:
Full-time.
Age:
39 years
City:
Vinnytsia

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Additional information

Резюме
Шевчук Анна Петрівна

Дата народження: 05 січня 1985р.
Місто: Вінниця
Сімейний стан: одружена.
Контактний телефон: [open contact info](look above in the "contact info" section)

Кваліфікація: працевлаштування на посаду менеджер з продажу банківських продуктів.

Досвід роботи:
Економіст відділу депозитарної діяльності ПАТ "КБ"Інвестбанк", м. Одеса
з 06.2011 по 08.2016 рр.
Посадові обов'язки: відкриття рахунків в цінних паперах депонентам, проведення усіх депозитарних операцій, підготування звітності до ДКЦПФР, співпраця з ПАРД, депозитаріями ПрАТ "ВДЦП", НДУ, надання інформаційних та консультаційних послуг депонентам, консультування депонентів з питань депозитарної діяльності, розробка та впровадження внутрішніх документів та продуктів щодо депозитарної діяльності, робота ІСІ, КУА, ведення журналів зберігача цінних паперів, ведення документів операційного дня зберігача, приведення всіх депозитарних документів у відповідність з вимогами законодавства.

Касир відділеня №1 ПАТ "КБ" Інвестбанк", м. Одеса з 10.2010 по 06.2011 рр.

Посадові обов`язки: здійснення валютообмінних операцій, погашення готівкових кредитів, прийом та видача готівки за платіжними картками, виплата грошових переказів, прийом платежів від населення, поповнення рахунків мобільних операторів, формування документів касової звітності, залучення клієнтів на банківські продукти та послуги.

Контролер-касир ОПЕРВ ВАТ "Ощадбанк", м. Одеса з 07.2010 по 10.2010 рр.
Посадові обов'язки: прийом усіх видів платежів клієнтів - фізичні та юридичні особи у т.ч. приймання комунальних платежів, здійснення операцій з готівковими коштами в національній та іноземній валюті, прийом та видача коштів, прийом/відправка переказів, сортування, обробка, формування грошової готівки, прийом до виконання, оформлення, і підготовка касових документів згідно облікової політики та інструкцій щодо касових операцій.

Старший бухгалтер-контролер ОПЕРВ ВАТ "Ощадбанк", м. Одеса з 10.2009 по 07.2010 рр.
Посадові обов’язки: контроль за додержанням на відділенні Банку встановлених Банком тарифів, відсоткових ставок та курсів купівлі-продажу іноземних валют за гривню, правильністю документарного оформлення операцій відкриття/закриття поточних, ощадних, депозитних рахунків клієнтам Банку, відправка, виплата грошових переказів та контроль цих операцій на відділенні, здійснення контролю за повнотою і правильністю ідентифікації клієнтів, перевірка правильності та повноти даних в програмних системах Банку, консультація клієнтів щодо тарифів і умов продуктів та послуг, що надаються клієнтам на відділенні Банку.

Старший контролер ТВБВ №10001/061 ВАТ "Ощадбанк", м. Немирів з
02.2008 по 07. 2009 рр.
Посадові обов'язки: касове обслуговування клієнтів (фізичних та юридичних осіб), обслуговування поточних, депозитних рахунків, прийом грошових переказів, платежів,робота з чеками, пластиковими картками, погашення кредитів, валютообмінні операції, прийом комунальних платежів, формування розрахунково-касових документів.

Освіта: Уманський державний аграрний університет, спеціальність: економіка підприємства.
Вища, з 2002 по 2007 рр.

Додаткова інформація:
Професійні та інші навички.
Навички роботи з комп’ютером: програмні продукти депозитарія
ПрАТ " ВДЦП" та НДУ, програми звітності ДКЦПФР(нерегулярна та квартальна звітність), Microsoft office, Інтернет.

Особисті якості: відповідальна, комунікабельна, порядна, цілеспрямована на результат, здатна до швидкого навчання, доброзичлива, неконфліктна.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: